mišo forychtunk je občas na nic nevím jaké to bylo auto ale levá strana se točila doprava a pravá doleva já točil standartně qa vyšrouboval jsem píst venmisoVW píše:nic nebudeAdík píše:kolik za to das kdyz ukazu fototo je patent
![]()
nabuduce budes Ty platit, ked sa budes nieco pytat
![]()
Vymena zadnich kotoucu octavia
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
slovacek.milos
- Aktivista
Čus, chtěl bych se zeptat měnil jsem vzadu destičky a od tý doby mi přijde, že to huř brzdí na pedál. Když za brzdim ručkou tak je to dobrý. Myslíte, že jsem mohl poškodit mechanizmus??? Pístky jsem poklepával klidívkem a zalezli. Netušil jsem, že se s nima musí otáčet. Díky
Toledo 1M 1,9 TDi ASV 110PS > cca 160PS PP764 + Čipík, EGR OFF, KAT OUT, Sound HIG END SPL 3KW, 18" Brock (RC Design) SLC chrom
Takhle jsem to viděl na Hondě Accord.slovacek.milos píše:mišo forychtunk je občas na nic nevím jaké to bylo auto ale levá strana se točila doprava a pravá doleva já točil standartně qa vyšrouboval jsem píst venmisoVW píše:nic nebudeAdík píše:kolik za to das kdyz ukazu fototo je patent
![]()
![]()
![]()
miloš
treba i Renault Master to tak ma. Prave proto jsou ty srouby i s levym zavitemslovacek.milos píše:mišo forychtunk je občas na nic nevím jaké to bylo auto ale levá strana se točila doprava a pravá doleva já točil standartně qa vyšrouboval jsem píst venmisoVW píše:nic nebudeAdík píše:kolik za to das kdyz ukazu fototo je patent
![]()
![]()
![]()
miloš
Okta combi Tdi 66Kw Elegance, MR 02, ALH, 297 614 km
-
slovacek.milos
- Aktivista
taky se mi zdá že to byl japonec nakonec na to je dobrý to stužidlo truhlářské jak točíš opačně tak ti píst ztuhne a točíš nopak a je jasnoTomas.cz píše:Takhle jsem to viděl na Hondě Accord.slovacek.milos píše:mišo forychtunk je občas na nic nevím jaké to bylo auto ale levá strana se točila doprava a pravá doleva já točil standartně qa vyšrouboval jsem píst venmisoVW píše: nic nebude![]()
![]()
![]()
miloš
mám i přípravek navařenou matku se šroubem do staré desky a sikovky
na ty těhlice to jsi mi tuším poslal přípravek v pohodě používám šroubovák z malé goly zasuneš otočíš super