tuner píše:Hadičky končí přece v tom plovaku.Máš ucpanej sací koš v nadrži už jsem ti to psal jednou
dnes jsem vyndal nadrz, akorat jsem ji zapomel vyfotit, hadicky tam vedou zsepod a plovak je tam nahore, ucpanej saci kos je sice moznost ale vubecnetusim jak se na nej dostat protoze ta nadrz je jeden kus a diru do ni delat nehodlam.
poznatek je ze jak tam vedou zespod ty 2 hadicky tak jedna je silnejsi a jedna je slabsi, tu silnejsi profouknu ale i jakoby nasaju, tu slabsi jen profouknu jakoby dovnitr do nadrze ale zpet uz nenasaju pze to nejde... pak tam je jeste jedna nejslabsi trubicka plastova co vede nekam nahoru do nadrze (nejspis nejaky odvetrani) a pak vsechny 3 hadicky prechazej na trubicky, ktery maj stejnou tloustku a vedou dopredu vsechny vedle sebe.
normalne bych rek ze nejakej doveda predemnou prehodil privod a tu vraceci hadicku pred palivakem, ale to si pak nedovedu vysvetlit jak jsem na tom moh teda najet 600km
posledni pokus pred vymenou bylo ze se pred palivakem ty hadicky prohodil a ono to jelo naprosto v poradku