alu kola dle vlastního výběru za 20000,-
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- parekpavel
- Nováček
Jde spíš o to,že ta tvoje nabídka je dost limitovaná.parekpavel píše:přesně tak jak říkáš a třeba je někdo , kdo si bude chtít koupit disky třeba za 25000,- a udělá dobrý skutek a koupí to ode mně a zbytek si doplatí, vyjde mu to nastejno. připadá mi, že jste nasraný, že to neprodávám za polovic
1. musí se vyčerpat do určité doby
2.nákup pouze u daného prodejce(jednak vzdálenost a co když to jde u jiného prodejce koupit levněji?)
3.nevím od koho jsi to vyhrál( bude na to daňový doklad,není to spojené s nějakou promo akcí- focení atd.)
Takže kupa lidí dobrej skutek udělá ale v tomhle případě to je o něčem jiném.
V tvém případě bych se pokusil sehnat někoho v té prodejně až tam bude něco kupovat.
Jo a polovinu bych ti dal

- Bugs.Bunny
- Aktivista
To je velice výstižnéMirekX píše:prodám tisícikorunové bankovky, po 1000 Kč + pošta....![]()

Připadá mi to jako nabídka nepříliš úspěšného obchodníka s alu, ktrerý nemůže dát slevu bo by jeho provize byla v mínusových hodnotách a celá tato mega slevová akce je schována za výherní kupon na alu.

Taky mi to příjde na jako nesmyslný inzerát. Pro zajímavost jsem si na pneumatiky.cz náhodně zvolil kola Aez model Wave v 17", kde jedno kolo vyjde v rozteči 5x100 na 4.391,- Kč s DPH a pak použil seznam.cz a za pár vteřin jsem našel ty samé kola za 3.890,- Kč s DPH na Pneu OK.
Jednoduchý návod, jak za cca 2 minuty práce s internetem ušetřit 2.000,-na sadě kol.
Toto téma by se hodilo, tak akorát do tématu "...něco pro zasmání", které je zde http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?t=8919.
Jednoduchý návod, jak za cca 2 minuty práce s internetem ušetřit 2.000,-na sadě kol.

Toto téma by se hodilo, tak akorát do tématu "...něco pro zasmání", které je zde http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?t=8919.

přesně mě to napadlo, že má v popisu svoji fotku....Obi píše:Však ho vidíš,jak tam sedí..........................nekoupí tak nekoupí

Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru.
KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS 

-
- Přispěvovatel

Ale jinak mě to pobavilo a koukám sem už podruhý, jen abych se zasmál.

KTM 250 SX-F
bývalo i 265PS, 471 Nm on 1,9TDI :-/
Kupte si Mercedes, kupte si Audi, stejně všichni skončíte u BMW
bývalo i 265PS, 471 Nm on 1,9TDI :-/
Kupte si Mercedes, kupte si Audi, stejně všichni skončíte u BMW