ČONR píše:Ahoj,tak jsem dnes sundal banku a hýbal s páčkou. Při pohybu jde páčka zcela lehce,ale samovolně nepadá když ji dám nahoru! když se páčkou hýbe nahoru,tak cca poslední třetina jde trochu tíž,až to v jednom místě poskočí.
Když jsem dával banku zpět,tam jsem zjistil že když je banka připravena k přišroubování tak ta páčka asi není uplně nahoře. Je to v pořádku?
Co s tím zadrháváním? mám to rozhýbat,nebo rozdělat a vyčistit? Předem díky
To nastavenie nie je v poriadku!! To kto robil??? Nastav to tahlo tak, aby malo asi 3mm predpatie, ked namontujes banku.
Nevím kdo to dělal,od té doby co to mám,tak s tím ještě nebylo nic děláno.
Mám to dva roky.
Jestli tomu dobře rozumím,tak poštelovat na závitu,aby tyčka po montáži banky byla 3 mm zasunuta? tyčka má nějaký odpor při stlačení?Co to turbo,rozebrat a vyčistit? Předem díky za odpověd.
Zdravim,tak jsem dnes vyndal turbo,vyčistil a složil zpět je to stejně složené jak tento obrázek Jde to vubec nejak jinak složit? banku jsem předšponoval cca o ty tři mm. Před tím nebyla páčka uplně nahoře,když byla namontovaná. Při zkušební jízdě auto vubec nejede,je to jako 120 a vag píše toto
Co stím může bejt,když jsem jen čistil a šteloval banku?
9ti lopatkove jde blbe slozit, otocis ten prstenec a zkratis chod regulace. u 11ti lopatkovyho je prstenec soumernej, takze by to nemelo vadit. nic mene kdyz to cistim, oznacuju si co jak bylo.
VW Passat 2.0TDI CR 103kw CBAB
O1 ASV Dieselpower 173HP 410Nm na ND
DIESELPOWER cooperation
flekyc píše:9ti lopatkove jde blbe slozit, otocis ten prstenec a zkratis chod regulace. u 11ti lopatkovyho je prstenec soumernej, takze by to nemelo vadit. nic mene kdyz to cistim, oznacuju si co jak bylo.
3,5mm uz je dost, kdyz to prezenes, tak ma turbo pozdejsi nastup. ma to byt nastaveny jak pise Huml. kdyz dotahujes tu matku na plechovce tak regulaci přepružíš o jeden zavit, vic ne.
VW Passat 2.0TDI CR 103kw CBAB
O1 ASV Dieselpower 173HP 410Nm na ND
DIESELPOWER cooperation
Pozeral som log, chyba bude inde. To turbo vobec netlaci. A tu banku nastavujem na 3mm a krasne to reguluje. Ked to dam na 1mm, turbo tlaci o nieco malo viac a nezreguluje sa na pozadavek. Mozno ked je banka nova tak 1mm, ale v starsej banke moze byt unavena pruzina.
misoVW píše:Pozeral som log, chyba bude inde. To turbo vobec netlaci. A tu banku nastavujem na 3mm a krasne to reguluje. Ked to dam na 1mm, turbo tlaci o nieco malo viac a nezreguluje sa na pozadavek. Mozno ked je banka nova tak 1mm, ale v starsej banke moze byt unavena pruzina.
Těd jsem pošteloval banku cca 1 mm a auto jede. Jdu udělat logy.Jo a taky jsem zjistil že vzd.filtr plný bordelu! Zítra dám nový. Má na to také vliv?