Přestavba 1,9 74 za 96KW
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Teda 240ps dostat z asz to je mazec:) jen bych měl mini dotaz abych nemusel založit nový téma- mám origo frs asz má to najeto 145tisíc a kdybych chtěl zvýšit výkon, nic brutál ale tak na těch 150 160 ps ale mám strach aby to zvládlo turbo a popř. Další věci v motoru... Myslíte že je to s touhle kilometráží bezpečný?
Škoda Fabia 1.9 TDI RS 96kW 5,7l/100km
-
- Aktivista
uplne v pohode, bez strachu.Andy-CZ píše:Teda 240ps dostat z asz to je mazec:) jen bych měl mini dotaz abych nemusel založit nový téma- mám origo frs asz má to najeto 145tisíc a kdybych chtěl zvýšit výkon, nic brutál ale tak na těch 150 160 ps ale mám strach aby to zvládlo turbo a popř. Další věci v motoru... Myslíte že je to s touhle kilometráží bezpečný?
Tiguan CBAB
Polaris 455 diesel 4x4
Harley Davidson V-rod
BMW R1200R
Polaris 455 diesel 4x4
Harley Davidson V-rod
BMW R1200R
-
- Přispěvovatel
motor
Vyplati sa to alebo nie... neide teraz o vykon ale o ten pocit ... ze mam 96 kw ? vyplati sa to ?? ked sa bavime o vykone ATD.. dokaze tiez 200 HP ako aj ASZ ....
Škoda Fabia 1.9 TDI PD
Škoda Fabia RS
Škoda Fabia RS
Nemáš foto těch bloků, jak je to jiný, tohle jsem vůbec nevěděl.Huml píše:motor tam jde, ale kdyby chtěl, aby to nebylo poznat, při letmým pohledu, tak může použít jen z tý fabky nebo šarika
KTM 250 SX-F
bývalo i 265PS, 471 Nm on 1,9TDI :-/
Kupte si Mercedes, kupte si Audi, stejně všichni skončíte u BMW
bývalo i 265PS, 471 Nm on 1,9TDI :-/
Kupte si Mercedes, kupte si Audi, stejně všichni skončíte u BMW

Zdravím všechny a mám taky dotaz k ASZ, ať nezakládám nové téma.
Něco jsem tu už prošel,navíc zde se někdo ptal,ale odpověď jsem nenašel (možná jsem je špatně hledal).
Pokud bych chtěl na tomhle motoru nějakých cca 30 koníků navíc (i když jak se zde píše,s jídlem roste chuť
),stačil by jen chip,nebo je potřeba dalších úprav. Co na to turbo.
A další věc,u rotaček je tu odkaz na výměnu trysek i s cenou a s konkrétním navýšením výkonu u jednotlivých motorů.
S PD nemám žádnou zkušenost,tak se ptám jaké jsou možnosti výměny trysek,o kolik jednotlivé zvyšují výkon a jak je to s cenou? Nebo u PD je to jinak,nemám ponětí.
Díky všem za rady nezkušenému.
Něco jsem tu už prošel,navíc zde se někdo ptal,ale odpověď jsem nenašel (možná jsem je špatně hledal).
Pokud bych chtěl na tomhle motoru nějakých cca 30 koníků navíc (i když jak se zde píše,s jídlem roste chuť

A další věc,u rotaček je tu odkaz na výměnu trysek i s cenou a s konkrétním navýšením výkonu u jednotlivých motorů.
S PD nemám žádnou zkušenost,tak se ptám jaké jsou možnosti výměny trysek,o kolik jednotlivé zvyšují výkon a jak je to s cenou? Nebo u PD je to jinak,nemám ponětí.
Díky všem za rady nezkušenému.