VW SHARAN-žhavení

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

slovacek.milos
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od slovacek.milos »

arlie píše:
slovacek.milos píše:jak ti píše mirek zhasne kontrolka a to je signál k počátku startu se žhavením to nemá nic společného ;)
takže jak zhasne můžu startovat? ikdyž mi ještě neklaplo relé?

co klapne neklapne startuj jak chceš

ale zhasnutí kontrolky je signál k počátku startu jestli je pravdivý to je další debata ;)
arlie
Přispěvovatel

Příspěvek od arlie »

slovacek.milos píše:
arlie píše:
slovacek.milos píše:jak ti píše mirek zhasne kontrolka a to je signál k počátku startu se žhavením to nemá nic společného ;)
takže jak zhasne můžu startovat? ikdyž mi ještě neklaplo relé?

co klapne neklapne startuj jak chceš

ale zhasnutí kontrolky je signál k počátku startu jestli je pravdivý to je další debata ;)
Miloši, my se potkáváme nějak často :D. To je náhoda :). Jde o to, že mi na voltmetru palubky klesne při žhavení napětí a jak odcvakne relé, tak to jde na 12V. Mohu teda nastartovat, když je velký odběr při žhavení?
Audi A6 Avant 3.0 tdi ASB
slovacek.milos
Aktivista

tomě zatahuješ do tématu jak se odrazit a přistát na měsící,

já ti jen píšu o tom na co je kontrolka žhavení , pokud zhasne je to signál k pořátku startu, že následně nechytne motor to je na dlouhé zimní večery

;)
arlie
Přispěvovatel

Příspěvek od arlie »

slovacek.milos píše:tomě zatahuješ do tématu jak se odrazit a přistát na měsící,

já ti jen píšu o tom na co je kontrolka žhavení , pokud zhasne je to signál k pořátku startu, že následně nechytne motor to je na dlouhé zimní večery

;)
Zítra to takhle zkusím. Řeším to, protože jsem dneska asi 4x během hodiny žhavil ale nestartoval jsem motor. No a samozřejmě byla vytlučená baterka :)
slovacek.milos
Aktivista

vytlučená motor nenatluče ;)
arlie
Přispěvovatel

Příspěvek od arlie »

slovacek.milos píše:vytlučená motor nenatluče ;)
Psal jsem nestartoval motor ne, nenastartoval. Potřeboval jsem jen zapnout couvačky kvůli senzorům. No a jak jsem zapínal klíček, tak to porád žhavilo a žhavilo až jsem ji vybil. Jak nejjednodušeji vypnout žhavení, když nechci startovat ale jen zapnout elektriku? Vyndat pojistku třeba?
slovacek.milos
Aktivista

nebo zkus předělat žhavení jak to bylo za pravěku, na tlačítko a žhav si podle potřeby co motoru chutná, tlačítko koupíš v obchodě avia,TK, kus drátu a máš klid,

staneš se vládcem svého startu ;)
arlie
Přispěvovatel

Příspěvek od arlie »

slovacek.milos píše:nebo zkus předělat žhavení jak to bylo za pravěku, na tlačítko a žhav si podle potřeby co motoru chutná, tlačítko koupíš v obchodě avia,TK, kus drátu a máš klid,

staneš se vládcem svého startu ;)
Jeee, tady zas někdo sranduje :D.
slovacek.milos
Aktivista

proč si mula startuje za tebe řj motoru máš zkušenosti a pět pohromadě startuješ si sám :)
MirekX
Aktivista

Příspěvek od MirekX »

pokud jsi 3x zapnul klíček a měl prázdnou baterku tak kup novou

ty dnešní auta nejde pochopit, žhaví i když nesvítí spirála, nežhaví i když svítí, teploměr ukazuje páníškovi 90 a ona to není pravda, u benzínu otevřeš dveře a pustí se čerpadlo v nádrži
Máš 2 možnosti - buď o tom nebudeš přemýšlet a nebo všechno vyškubat a udělat na tlačítka a vlastní kontrolky :D
Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru. :) KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS (noteeth)
arlie
Přispěvovatel

Příspěvek od arlie »

MirekX píše:pokud jsi 3x zapnul klíček a měl prázdnou baterku tak kup novou

ty dnešní auta nejde pochopit, žhaví i když nesvítí spirála, nežhaví i když svítí, teploměr ukazuje páníškovi 90 a ona to není pravda, u benzínu otevřeš dveře a pustí se čerpadlo v nádrži
Máš 2 možnosti - buď o tom nebudeš přemýšlet a nebo všechno vyškubat a udělat na tlačítka a vlastní kontrolky :D
Už to tak vypadá, že půjde nová. Uvidím kolik mrazu zvládne. Loni v zimě při -15 nechtěla naskočit, ale to jsem k tomu měl ještě rozhozenej předvstřik. Není tu někdo na foru přes baterky?. Solidní ceny a kvalitka.
slovacek.milos
Aktivista

MirekX píše:pokud jsi 3x zapnul klíček a měl prázdnou baterku tak kup novou

mi dával nedávno jeden auto elektrikář školení že koktávka žhaví až při mínus pěti
tak od mínus pěti do šedesáti žhaviče nepotřebuješ dobrý co (crazy)
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“