Diagnostika komfortky 799B ze Superba na stole

VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

HanZ
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od HanZ »

klídek, čemukoli zapojenému "nastole" říkám vrabčí hnízdo...a je to tak,ať už to jsou 4 dráty, nebo 48...

Já mám teď postavenou komplet elektroinstalaci O2 "nastole"...ještě sice pár drátků chybí, ale myslím si, že těch 52 už je slušné vrabčí hnízdo...
Hele chlapi, mám auto a nejede. Můžete mi prosím někdo poradit jak to mám pokud možno zdarma opravit, aby to zase jezdilo?? :woot:
cosby
Aktivista

Příspěvek od cosby »

jinak ten komfort:
5+22=+12v
23=kostra
11=K-line
stefi
Přispěvovatel

Příspěvek od stefi »

naco to zapajat na stole nestaci v aute? (noteeth) ked nahodou nejde treba otvorit a pozriet do vnutra ci tam neni nejaky bordel,som mal na stole komfortku z passata co v nej bol 1cm blata a po vycisteni sla jak víno normalne som nechapal :D
tomina
Přispěvovatel

Příspěvek od tomina »

Mam takovej pocit, ze kontakt 5 je na 23polovy svorkovnici nezapojenej, aspon na kusu kabelaze kterou mam ze Supa tenhle pin neni.

Ve svym aute mam 799AH a ta je jinak zapojena a predelavat svorkovnici se mi nechce, proto to delam na stole.
cosby
Aktivista

Příspěvek od cosby »

Jak jsem to napsal,tak to mám zapojeno na stole a jede
tomina
Přispěvovatel

Příspěvek od tomina »

Takze to funguje, presne jak rika Cosby, bylo potreba pripojit i 5, což je S kontakt. Ale nejde mi do hlavy, proc nebyl tenhle pin osazenej v kabelazi ze Supa co mam doma. Nebere si tu informaci komfortka opravdu po Canu? Kazdopadne to funguje, takze jeste jednou DIKY.
ROMIK
Aktivista

Příspěvek od ROMIK »

Pin 5 není S kontakt ale 15(po zapnutí klíčku).A u supa není(octa od cca01,fabie atd) ,komfortka se probouzí po CAN s palubky :)
tomina
Přispěvovatel

Příspěvek od tomina »

S tim S kontaktem jsem se seknul, je to 15. Ale komfortka se opravdu "probudi" i po zapojeni +12V prave na pin 5. Stejne tak se ale probudi po Canu, kdyz dostane info o zapnutym klicku od budiku. Proto se u komfortky 799B pin 5 nezapojuje. Ja u sve Octy s komfortkou 799AH (r.v. 2000) mam pin 5 zapojenej.
Odpovědět

Zpět na „Diagnostika - software/hardware VW group (vag-com, supervag, ...)“