Příliš mnoho přenosových chyb pro další pokračování?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
dd
jeden kolega to zminoval muze to byt i notasem zpravidla asus jede dost nahouby dale pak to muze byt windows nejlepsi je udelat multiboot dat xp a pak aniž bys tam daval jine ovladace tak pouze ftdi a a kabel pripojovat na jeden a ten samej usb port na druhej pak si nainstaluj W7 ono stejne elsa ti maka nejlip pod XP
mam ten samí problém "příliš mnoho přenosových chyb pro pokračování" pouze při spojení na adresu 03 ABS-Brzdy. Na ostatních adresách mi to nedělá.
Kabel mám čínu KKL , vag304, notas w7 64bit pod xp modem. Když sem to nainstaloval na jiny notas s w7 32bit tak se s adresou 03 normalně spojím stim samim kabelem. A ted kde je problém? V kabelu to asi nebude když fachá na w7 32bit bez problému. Co třeba ovladače?
Kabel mám čínu KKL , vag304, notas w7 64bit pod xp modem. Když sem to nainstaloval na jiny notas s w7 32bit tak se s adresou 03 normalně spojím stim samim kabelem. A ted kde je problém? V kabelu to asi nebude když fachá na w7 32bit bez problému. Co třeba ovladače?
O1 1.9TDI 81KW ASV r.v 2001
Ten problém co tady popisujete sem měl taky mám kabel KKl VAG 304, používám HP s XP. Vozidlo mám A6 1.9TDI AFN r.v.99. Až do jednoho dne kdy mě načetl úplně vše bez problému, ale mělo to jeden větší problém a to ten, že při nastartovaným motoru se nedokáže spojit s jednotkou motoru. Jakmile motor chcípnu tak se spojí normálně. ????