Příliš mnoho přenosových chyb pro další pokračování?

VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

milanvv
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

dd

Příspěvek od milanvv »

jeden kolega to zminoval muze to byt i notasem zpravidla asus jede dost nahouby dale pak to muze byt windows nejlepsi je udelat multiboot dat xp a pak aniž bys tam daval jine ovladace tak pouze ftdi a a kabel pripojovat na jeden a ten samej usb port na druhej pak si nainstaluj W7 ono stejne elsa ti maka nejlip pod XP
milanvv
Přispěvovatel

vag kabel

Příspěvek od milanvv »

jo a pro kolegu s modrým čínským kabelem tak podle referencí dost blbnou
Petr Lim.
Přispěvovatel

Příspěvek od Petr Lim. »

Ahoj..přišel už někdo na toho zakopaného psa ? :) Mám ten samý problém. Mám hex-can a ten samý problém. Rok mi to chodilo bez problémů a teď to udělá na každém druhém autě. KKL chodí normálně. Díky
jardaper
Sběrač informací

Příspěvek od jardaper »

mam ten samí problém "příliš mnoho přenosových chyb pro pokračování" pouze při spojení na adresu 03 ABS-Brzdy. Na ostatních adresách mi to nedělá.
Kabel mám čínu KKL , vag304, notas w7 64bit pod xp modem. Když sem to nainstaloval na jiny notas s w7 32bit tak se s adresou 03 normalně spojím stim samim kabelem. A ted kde je problém? V kabelu to asi nebude když fachá na w7 32bit bez problému. Co třeba ovladače?
O1 1.9TDI 81KW ASV r.v 2001
japestel
Přispěvovatel

Příspěvek od japestel »

Ten problém co tady popisujete sem měl taky mám kabel KKl VAG 304, používám HP s XP. Vozidlo mám A6 1.9TDI AFN r.v.99. Až do jednoho dne kdy mě načetl úplně vše bez problému, ale mělo to jeden větší problém a to ten, že při nastartovaným motoru se nedokáže spojit s jednotkou motoru. Jakmile motor chcípnu tak se spojí normálně. ????
Odpovědět

Zpět na „Diagnostika - software/hardware VW group (vag-com, supervag, ...)“