titan0306 píše:mibfox píše:Ahoj, hele sorry lae musim ti to rict.
ALFY SOU MRDKY NEJVETSI
tak a ted si to precti jeste jednou.
Kamarad jich mel 8! SLOVY DEVET, 
je to proste magor a porad je chce, ted uz ze setrvacnosti protoze se mu smeje cele mesto a doufa ze ta 10001 alfa co koupi se konecne do roka nevysere komplet aby nam dokazal nakonec ze ALFA je dobra.
Zacalo to: 33 1.7i 1x (motor)
164 3.0 2x --------------//------------
155 2x (2.0 a 2.5i) -------------//-------------
156 2x (2.0 a 2.4jtd) -------------//-------------
146 1x (2.0) ------------//-------------
Prosim vas nekupujte to! Nikdy....
Ty motory sou jeste drahy (2.0ts treba klidne 30 tisic) a stejne se vyserou
Takze tak.
Pardon, jak sem to psal, zacal sem to pak preocitavat a sekl sem se a uz neopravil poradne, mel jich FAKT 8!
Jinak ja proti alfam nic nemam, uricte sou i dobry kusy, spis nechapu ten pristup, kazdy clovek si koupi znacku, posere se, dobre, zkusim to jeste jednou, posere se, du pryc. Ale 8x ? Pokud mate dobre zkusenosti, nedivim se ste spokojeny a jezdite dal. No ja v okoli nikoho neznam, kdo by s AR mel dobry zkusenosti. Osobne mi FIAT prijde lepsi na spolehlivost. Ale sou vyjimky samozrejme. Ohledne vyssich obsahu, no nevim, AR 164 3.0 3x motor za dva roky u jednoho majitele (muj soused) auto slo z domu ke me, ja koupil dobry motor, olej vsecko, vydrzel jednu ezonu a slo pryc a alfu uz nikdy. Kupuje uz jenom nemce, audi, vw, bmw a nikdy sem motor nemenil. Tak ja nevim. Jo jeste sem mel fiat punto 1.7 td a spokojenost, super motor, vzdy v pohode. Ale italu e uz proste bojim.