POZOR NA AUTOBAZAR: NEBOURANO.CZ

co se jinam nevešlo/nehodilo - ohledně aut

Moderátoři: šulda, Moderátoři

jear ewing
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od jear ewing »

OT.
Já jsem kupoval 3.auta zde http://www.leaseplan.cz/, http://www.cz.ald-automotive.com/dispat ... 677&a=2969, vše od operativních leasingu, vše služební auta sice u každého 50.tis km/rok ale poctivě vedená serviska, když jsem volal do servisu, tak kilometry přesně podle servisky, sice mají oděrky z provozu, každopádně reklamace bez problémů (u jednoho vozu byl strženej závit na vaně a pouštělo to olej) zjistil jsem to až při jízdě Prahou , že ubývá olej.
Jen jsem zavolal a dali mi kontakt na technika na Jarově, ať se s ním domluvím, opravili a faktůru poslali na leasingovou spol.
Mohu doporučit a žádné tlačení a přemlouvání do výhodných úvěru.. :)
rudy5
Aktivista

Příspěvek od rudy5 »

jear ewing píše:OT.
Já jsem kupoval 3.auta zde http://www.leaseplan.cz/, http://www.cz.ald-automotive.com/dispat ... 677&a=2969, vše od operativních leasingu, vše služební auta sice u každého 50.tis km/rok ale poctivě vedená serviska, když jsem volal do servisu, tak kilometry přesně podle servisky, sice mají oděrky z provozu, každopádně reklamace bez problémů (u jednoho vozu byl strženej závit na vaně a pouštělo to olej) zjistil jsem to až při jízdě Prahou , že ubývá olej.
Jen jsem zavolal a dali mi kontakt na technika na Jarově, ať se s ním domluvím, opravili a faktůru poslali na leasingovou spol.
Mohu doporučit a žádné tlačení a přemlouvání do výhodných úvěru.. :)

To beriem aj ja radšej nech má nabehané 200 tis ale pravidelne servisované ako 100 a neviem čo s ním je
BMW 330 ix
mibfox
Přispěvovatel

Příspěvek od mibfox »

Ahoj, hele sorry lae musim ti to rict.
ALFY SOU MRDKY NEJVETSI
tak a ted si to precti jeste jednou.
Kamarad jich mel 8! SLOVY DEVET, je to proste magor a porad je chce, ted uz ze setrvacnosti protoze se mu smeje cele mesto a doufa ze ta 10001 alfa co koupi se konecne do roka nevysere komplet aby nam dokazal nakonec ze ALFA je dobra.
Zacalo to: 33 1.7i 1x (motor)
164 3.0 2x --------------//------------
155 2x (2.0 a 2.5i) -------------//-------------
156 2x (2.0 a 2.4jtd) -------------//-------------
146 1x (2.0) ------------//-------------

Prosim vas nekupujte to! Nikdy....
Ty motory sou jeste drahy (2.0ts treba klidne 30 tisic) a stejne se vyserou

Takze tak.
OII kombi, BXE 1.9 tdi @ 92kw a 280nm zatim jen chip
titan0306
Aktivista

Příspěvek od titan0306 »

mibfox píše:Ahoj, hele sorry lae musim ti to rict.
ALFY SOU MRDKY NEJVETSI
Kamarad jich mel 8! SLOVY DEVET, :? je to proste magor a porad je chce, ted uz ze setrvacnosti protoze se mu smeje cele mesto a doufa ze ta 10001 alfa co koupi se konecne do roka nevysere komplet aby nam dokazal nakonec ze ALFA je dobra.

Takze tak.
Tel:776005385 Nový Bor
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

mibfoxy záleží který,kdyby jste se vyprdli na ty zasraný naftáky to není pravá alfa,ale V6 at už 2,5 nebo 3 litry..tak budete mluvit jinak.Mám tady nadšence,která má 156 V6 2.5 najeto 200000,až na bežné spotřební díly,žádný problém...a pak má kupé V6 3.0 a to samé..až na to,že tam má moc široký kola a měnilo se rameno..a to kupé má taky okolo 220000..tachometrových...Je to náhoda?A ten chlap s tím jezdí jak se sluší a patří.....
nepropadat panice...
jurki888
Aktivista

Příspěvek od jurki888 »

toto nikdy nepochopim ja na alfu nedopustim mam ju uz 2 rok talian predomnou vobec nemenil olej a auto ide ako hodiny ma 200000km olej zozere asi 0.5l na 10000kmmam na nej cip davam jej na frak zato brat mal octaviu tdi 1 furt krivil kotuce stale trasla jak drbnuta stale volaco potom malaudy a8 zacali tiect valceky potom semering na dyferencialy hne to dal prec a este ho stihla zatecena komfortka teraz ma octaviu 2 hned mu odisla skrtiaca klapka turbo zavia jak hovado odisiel mu zhavic olej tak liter na 1000km no proste sa len chyta za hlavu moja alfa ma zatial vsetko origo a pocuj ked uz si tak vsimnes ake su asi tak najcastejsie odtahovky zeby to boli talianske mrdky?iveco a ducato a su to JTD a idu do nemoty
TDI tech
Aktivista

Příspěvek od TDI tech »

Z vlastnej skusenosti nedam na talianske agregaty dopustit a hlavne vznetove (JTD) a preplnovane zazihove. Je sice pravda ze atmosferu TwinSpark nemusim.

Po 100km sa mu vysralo turbo!? No a? Sak nekupoval nove, auto ale auto co uz malo prinajmensom 500.000km poctivych. Turbo sa dalo spravit a mohol mat pohodlne a svizne vozenie pri zaujimavej spotrebe. Velke a spolahlive auto. A ak by sa mu uz aj nepacilo tak furt sa dalo predat s min. stratou.
jurki888
Aktivista

Příspěvek od jurki888 »

PRESNE TAK :D :D
Smoke
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smoke »

jericho-3 píše:mibfoxy záleží který,kdyby jste se vyprdli na ty zasraný naftáky to není pravá alfa,ale V6 at už 2,5 nebo 3 litry..tak budete mluvit jinak.Mám tady nadšence,která má 156 V6 2.5 najeto 200000,až na bežné spotřební díly,žádný problém...a pak má kupé V6 3.0 a to samé..až na to,že tam má moc široký kola a měnilo se rameno..a to kupé má taky okolo 220000..tachometrových...Je to náhoda?A ten chlap s tím jezdí jak se sluší a patří.....

někdy to není o motoru ale o obsluze... ;)
já bych taloša nechtěl
DTchip.cz chiptuning, měření výkonu

Audi A5 3.0tdi 176kw- 318k 711Nm.
Audi A3, 1756, AGR 90k@241k 557Nm - prodáno
TDI tech
Aktivista

Příspěvek od TDI tech »

To je vec nazoru, ja zase nemcura. (o franckoch sa radsej nevyjadrujem)
mibfox
Přispěvovatel

Příspěvek od mibfox »

titan0306 píše:
mibfox píše:Ahoj, hele sorry lae musim ti to rict.
ALFY SOU MRDKY NEJVETSI
Kamarad jich mel 8! SLOVY DEVET, :? je to proste magor a porad je chce, ted uz ze setrvacnosti protoze se mu smeje cele mesto a doufa ze ta 10001 alfa co koupi se konecne do roka nevysere komplet aby nam dokazal nakonec ze ALFA je dobra.

Takze tak.
Pardon, jak sem to psal, zacal sem to pak preocitavat a sekl sem se a uz neopravil poradne, mel jich FAKT 8!

Jinak ja proti alfam nic nemam, uricte sou i dobry kusy, spis nechapu ten pristup, kazdy clovek si koupi znacku, posere se, dobre, zkusim to jeste jednou, posere se, du pryc. Ale 8x ? Pokud mate dobre zkusenosti, nedivim se ste spokojeny a jezdite dal. No ja v okoli nikoho neznam, kdo by s AR mel dobry zkusenosti. Osobne mi FIAT prijde lepsi na spolehlivost. Ale sou vyjimky samozrejme. Ohledne vyssich obsahu, no nevim, AR 164 3.0 3x motor za dva roky u jednoho majitele (muj soused) auto slo z domu ke me, ja koupil dobry motor, olej vsecko, vydrzel jednu ezonu a slo pryc a alfu uz nikdy. Kupuje uz jenom nemce, audi, vw, bmw a nikdy sem motor nemenil. Tak ja nevim. Jo jeste sem mel fiat punto 1.7 td a spokojenost, super motor, vzdy v pohode. Ale italu e uz proste bojim.
OII kombi, BXE 1.9 tdi @ 92kw a 280nm zatim jen chip
excuse.me
Sběrač informací

Re: POZOR NA AUTOBAZAR: NEBOURANO.CZ

Příspěvek od excuse.me »

Toledo sxe píše:Kupoval jsem Alfa Romeo 166 2.4 JTD krasavec to vám povím. Kupoval jsem ho v Domažlicích jenomže se vyskytla taková drobnost jedu s ní domů do Litoměřic a před Berounem mi odešlo turbo sežralo to tak cca 3 l oleje všechno to prolítlo a z vejfuku se stala dýmovnice ještě, že jsem tím nezpůsobil hromadnou havárii, protože v tu chvíly nebylo nic vidět a když říkám nic tak tím myslím nic. Volal jsem mu, že to auto nejede, že mi prodal kaši a on, že to nechá opravit. Přivezl mi na podvalu Toledo a já jel dom. Pak se mi to pěkně v hlavě točilo a říkám si kurňa vždyť to mělo 164000 najeto a odešlo turbo??? Tak mu volám, že to auto nechci, volal jsem na Čoi, mluvil jsem s právníkem a všude jsem dostal odpovědi takové to: Pokud jste zakoupil ojetý vůz, který má chyby tzv. skryté mechanické vady tím, že ho majitel autobazaru opraví postupuje podle zákona a Vy si ho musíte vzít. No tak na to jsem nehodlal přistoupit, protože to auto bylo pravděpodobně stočené minimálně o 100 000 km. Nachytal jsem se a víte proč? protože ten frajer pan Volejníček renovuje, vykupuje bouračky, zabývá se čištěním interiéru a opravuje jakékoli poškození laku tak že to člověk nepozná a to je pravda nebyl jsem to auto vybírat sám, ale s klukem od fochu, který se autama zabývá už řádku let jenomže to jsem se dozvěděl až po tom co jsem brouzdal internetem. Tak jsem se s ním dohodl, že mu zaplatím opravu turba a on vrátí auto a zbytek peněz. 100 km, který jsem s tou italskou jebkou ujel mě stálo 25 000,- takže 10 km 2500,- kč. Na prachy jsem čekal měsíc a půl a dodnes mi dluží 5 000, protože neměl na hotovosti 75 000 kč ale jen 70 000. Takže Toledo mi stojí před barákem a jsem na něho pyšný každé ráno ho hladím a říkám, že je to můj Španělskej krasavec s německým srdcem. Dal jsem na něho fólie, kola, vyměnil jsem kapaliny, stabilizátor, čepy, tlumiče, přední okno a teď i ložiska
Takže asi tak nějak.
Sice jsem ze sebe nechtěl dělat vola, ale tak to je prostě jsem nalítl.
Takže pokud budete mít někdo peníze navíc tak si určitě nekupujte auto od http://WWW.NEBOURANO.CZ
Raději si kupte kolečkové brusle uděláte lépe.
Dobrý den nechtěl by jste to dát do černych ovci nebo občanského jouda? je to přece jen 5000kč to by se to štěsti muselo pořádně namichnout aby ste je našel na ulici... a kolik je ještě takovejch jako vy co se nechali od tohoto bazaru napálit a stydi se zato? teda ale tolik peněz za auto? zato bych měl svépomoci novou střechu ale to je už jiná...
lukasnagy
Nováček

Příspěvek od lukasnagy »

ZDRAVIM.MAM.TAKY.AUTO.OD,,NEBOURANO.CZ..JE.TO.PRESNE.ROK.CO.MAM,,SEAT TOLEDO 3,,2005..DO.TED.VSE.V.PORADKU,,ALE.ROK.MI.UZ.DLUZI...ZPETNE.ZRCATKO.U.RIDICE..A.PREDNI.MRIZKU..TRI.TELEFONATY..PAK.JSEM.TO.VZDAL..DLUZI.MI..2500,,,ALE.NENI.TO.JAKO..TO..TURBICKO,,SNAD.SE.VZPAMATUJE..A.SROVNA.TO...
Toledo sxe
Přispěvovatel

Příspěvek od Toledo sxe »

No nechápu názory lidí, že to není o autě, ale o obsluze. Tak za 1) vždy jsem měl jen vozy s turbem a vím jak se k nim mám chovat. 2) když jedu s nově koupeným autem tak nevím o autě zhola nic tzn. že se chovám k autu úplně jinak než mi padne pořádně do ruky, aby mě vůz nepřekvapil a já se s ním někde neopřel o strom v horším případě o jiného účastníka silničního provozu. Že jsem koupil ALFU bylo moje rozhodnutí, protože se mi design této 166 velmi líbil, dalo by se říct, že jsem se do něho zamiloval. Nehaním tady značku vozu to v žádném případě, ale haním tady chování VOLEJNÍČKA, který si semnou pěkně utřel prdel, podaná žaloba je u Domažlického soudu a čekám jen na vyřízení a předvolání k soudu, že jsem přišel o 25 000,- říkám si jen, že člověk přijde v životě asi i o víc a tím se uklidňuji.
NIKDY SI NEKUPUJTE AUTO U FIRMY NEBOURANO.CZ
Dokonce mi od nějakýho pána přišel mail, že si u něho před časem zakoupil vůz mini cooper s tím, že vůz není bouraný a v servisu mu řekli, že je tam svařovaná převodovka, svařované řízení po totál raně a dalších spoustu věcí k opravě. Vše bylo pěkně zamaskované.
Takže nebudu pravděpodobně sám. Já tento typ jako je VOLEJNÍČEK, kterej parazytuje na ostatních slušných lidech nesnáším.
TOLEDO 5P, 6Q - 2.0TDi/128kW BKD/16V
subaru1
Přispěvovatel

Příspěvek od subaru1 »

Toledo sxe: Tohle byla evidentní skrytá vada, proč jsi mu ty peníze za to turbo dával? Řekl bych mu okamžitě vrátit to auto, nebo soud, tohle už dost lidí u soudu vyhrálo a soudili se i s velkýma bazarama (např. s AAA). Pokud jim na autě odešlo něco už cestou z bazaru domů (= evidentně skrytá vada, turbo neodejde ze dne na den!).
Odpovědět

Zpět na „Diskuze o autech“