Andre píše:Hodně věcí ohledně turbodmychadel je pro tebe pořád tabu - ale to u klávesnice nepochopíš.
"Podle sebe soudim Tebe", tim se ridis? Protoze podle toho, co jsem od Tebe videl, tak to tak vypada. Rozdil mezi nami je takovy, ze Ty si na profesionala hrajes ... ja jen dodavam kvalitni turba (pro info, me se prozatim zadne nemuselo vratit). Ze nestojim za jejich produkci? A co, zprostredkovavat kvalitu mi nevadi, hlavne, ze jsou zakaznici spokojeni (coz se o tech Tvych rozhodne rici neda).
Jinak hrozne se mi libi, ze me k psychiatrovi posila clovek, co malem rodinu pripravil o zivitele kvuli par kg zateze na aute - vskutku bravurni pokus.
2Ladas: ne, nevadi mi to, myslim si, ze zakladatel muze byt rad, ze mu timto topic "visi" stale nahore
Andre píše:Ladas píše:Nic mi do toho nejni ale zásíráte inzerát nezúčastněnýmu člověku jděte se dohadovat jinam tyhle věčný žabomyší války u klávesnice jsou k hovnu!
Myslím, že kdyby jsi byl v obraze, tak by jsi taky reagoval...
Např. tomuhle člověku jsem namontoval ARL turbo po načipování jsme ho s Richardem 2 měsíce upozornovali že má díru v sacím traktu aby si to opravil, kašlal na to a turbo samozřejmě zdechlo - na to já jsem lhal u dodavatele abych pro něj vyreklamoval turbo zadarmo. A ten samej člověk (aniž bych si já ho nějak všímal) tady pak tohle píše?
Na to druhý trubo několik let bez problémů jezdil (s chipem) a pak ho před prodejem odvezl do Holic na kontrolu kde údajně bylo úplně na kokot, tam ho "opravili" turbo se pak namontovalo novému zákazníkovi kde najednou i po té "opravě" moc nefungovalo a svedlo se to na to, že tam byl nahovno seřízený červík (asi ten kdo to "opravoval" nechápe, že už jen to, že rozebereš a složíš regulaci může být všechno jinak) A kua snad když něco opravuju a pak to nefunguje tak se nevymlouvám, že tam někdo kdysi něco....
Nebo ty "originální" díly do VNT turbín
No nic...
Co to proboha placas? Asi uz nevis, co meles. Diru v sani jsem mel az po Mimoni a to turbo slo ven na repasi u Olega. To turbo jezdilo tak sezonu maximalne (pak jsem auto rozdelaval) a fakt, ze aniz by byl obrousen compressor housing, tak byl compressor o +-1mm mensi - byl brousen!
Jinak co se vymluv tyce, pak na to jsi mistr Ty: "Mno to se mi snad jenom zda, mno to snad ani neni mozny!" ... kdopak tohle z jeho klientely jeste neslysel?
Ty originalni dily jsou originalni a nove, coz se o tech od Tebe neda rici ani nahodou (za to by se dalo celkem trefne rict, ze mohou byt kradene). Chapu, ze to nedokazes pochopit, protoze Ty mas kontakty do Polska, nicmene jsou tu i jini, kteri maji sirsi pole pusobnosti. V pripade, ze chces vskutku videt originalni compressor z VB verze, muzes se domluvit s clovekem od Richarda (on uz bude vedet).