Ked ho mas s pevnym rozsahom tak to mozes skusit mozno ze sa to bude dat. Ked si rozsahy prepina merak sam tak sa nato vykasli. Pokial ma pevny rozsah nastav si ho na DCV do 20V. Potom meraj voci kostre ci ide impulz na vstrekovaci ventil od RJ ked startujes. Na toto meranie je idealny osciloskop alebo rucickovy merak, ale moznoze to pojde aj s tvojim.
TDI tech píše:Keby nemal 15stku tak do pamati zavad by zapisalo chybny signal S kontakt.
Ty jsi muj prispevek nepochopil.
Mel jsem namysli +15 samotneho alarmu.U cobry kdyz zapojis +15 na X kontakt tak kabely na blokaci, ktere ti spojuji rozpojeny okruh se stavaji jaksi nefunkcnimi.Ale to uz ted je jedno,to jen pro doplneni.
Jednoduchsie asi bude na baterku. Tarmaz na napadlo ze skus ich merat aj voci plusu. Nepamatam ako su ovladane. Resp. ked das meracie hroty priamo na kontakty vstrekov tak ti bude jedno ako su ovladane.
to chapem.takze ked dam trebarz kostru na baterku a plusovy na jeden s kontaktou zasuvky tak pri startovani by malo davat stavu.ked nedava tak je rj v haji.ked da stavu a ked merak napojim priamo na zasuvku a prud mi pri startovani nedoda tak mi niekde chyba kostra?dobre vravim?
Daj oba hroty na svorky konektora na prazdno a potom aj v zatazi. pocas startu (ak merak dokaze taku ryclu zmenu zobrazit) by sa tam mali objavovat impulzi asi 5-12V.
ok zajtra to skusim.ale pozeral som vo vagu v meranych hodnotach a tam podla neho prud do vstrekou ide cca 5v.ale iba pri zapnutom zapalovani.mozno to len ukazuje fazu .ale kazdopadne to premeriam.zatial vam vsetkym velmi pekne dakujem za radi.dam vediet ako som postupil.
ale vsak ja som ziadne blokovanie motora nenapajal. a novy alarm som kompletne odpojil,takze vsetko je ako predtim ,akurat niektore kable zo stareho alarmu som odstrihol.
tuner1.2i píše:ale vsak ja som ziadne blokovanie motora nenapajal. a novy alarm som kompletne odpojil,takze vsetko je ako predtim ,akurat niektore kable zo stareho alarmu som odstrihol.