Oct I 81kW problém

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Fantik
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od Fantik »

Jak už tu někde bylo psáno tak u některejch turb je menší vůle pod lopatkama tak se celá regulace podkládá o cca 0.2mm
mapo78
Nováček

Příspěvek od mapo78 »

Zdravim vas pani, mám s turbom podobný problém. Pár krát za posledného pol roka mi spadlo do "núdzaku". Mám v aute nainštalovaný D-Dot, pokiaľ niekto nevie je to vecička, ktorá zobrazuje hodnoty riadiacich jednotiek na MAXIDOTE. Mierny kopec, musím priznať, že auto nemalo ešte 90° ale bolo už trochu zohriate, trojka plný kotol a turbo hodilo aktuálnu hodnotu okolo 2500 mbar a núdzový režim. Idem z roboty tak isto kopec plný kotol nad 3000 ot. a hodnota do 2100 mbar. Myslel som, že turbo sa už zanáša však už má aj právo najazdené 175 tis. km.
Lenže!? Dal som to na Vag a vypísalo chybu 17563 snímač tlaku v sacím potrubí - skrat na plus. Ako mám tomu rozumieť? Je vadný ten snímač alebo je zanesené turbo?
EGR mám zhruba po 130 tis. off čiastočne t.j. odpojené podtlakové ovládanie a vagom zmenené hodnoty, a auto má aj chip. :?
koco
Aktivista

Příspěvek od koco »

Je to napísané o pár príspevkov späť. Ak je velký tlak tak to hodí chybu 17563. Vyčisti reguláciu na turbe a bude to o.k.
AUDI A4 Avant TDI, AFN, 764, 11mm, 1749VA, jednohmota HDS, egrOFF, katOFF, soft, 288/245
mapo78
Nováček

Příspěvek od mapo78 »

koco píše:Je to napísané o pár príspevkov späť. Ak je velký tlak tak to hodí chybu 17563. Vyčisti reguláciu na turbe a bude to o.k.
Tak ďakujem, našiel som to aj v iných článkoch, len som sa chcel uistiť.
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“