Ostatní přípravky jsou na bázi chloru, tření můžou skutečně zmenšovat, ale za určitých prov. podmínek dochází ke korozi, chlórové sloučeniny, které se vyloučí jsou agresivní. Možná před sprintem bych to tam nalil,

Lepší řešení je kvalitní olej.
Moderátoři: šulda, Moderátoři
to je jako ve STAR TREKUCATDAVID píše:Připadá mi,že se na ten odkaz nikdo nedívalOlej měním po 8tis KM
![]()
Něco málo sem dám ze stránek:
Dovolujeme si Vás oslovit jménem firmy METALTEC-CZ, s.r.o. ve věci představení
produktu Metal Conditioneru METALTEC-1®, který byl vyvinut za účelem zušlechťování kovů
nejlepší jakosti a neměnící plastické vlastnosti kovů. Metal Conditioner působí na bázi
syntetických derivátů uhlovodíků, chránící kovy stálou syntetickou molekulární vazbou
s obsahem inhibitoru koroze. Tento typ produktu Metal Conditioneru neobsahuje žádná
pevná tělesa například teflonu, mědi, olova a ani jiné příměsi a přísady kovů. Tím je
zabezpečeno, že nedochází k ucpávání filtrů ani olejových mazacích kanálků. Jedná se o plně
syntetický tekutý výrobek, který se snadno rozpouští jak v syntetických tak i v minerálních
olejích včetně jiných kapalinových tekutinách, nerozpouští se ve vodě, vodu Metal
Conditioner odpuzuje.
jo,český člověk často šetří na nepravých místech a nepřemýšlí,ale např. a teď se nechci opakovat,ale zase ti co maji kamióny si většinou uvědomujou,že je ty auta živí a poctivě měněj co mají a nešetří každou korunu a jdou do kvality,protože potřebujou aby jim auta šlapaly bez poruchy a co nejdéle.........CATDAVID píše:Nikomu to tu nenutím ,ptal jsem se jen na zkušenosti s výrobkem a jak jsem zjistil,tak je nikdo nemá. Dnes jsem vyměnil olej a nalil Metaltek.
S těma kamiónama máš pravdu,ale už vidím jak český človíček při každé výměně oleje investuje X tisíc Kč navíc a kor když výsledek poznáš až po najetí x tisíc KM.Kdyby to bylo přímo v oleji jako přísada,tak každý řekne ten olej je drahej,já si koupím ten samej levnější,toť můj názor.Kdybych měl seriový motor,tak nad tím vůbec neuvažuji,ale vzhledem k tomu,že jsem zvýšil výkon,tak to vyzkouším.
Bohužel Militec hučíci převodovku co ma ložíska a synchrony v pr*** nezachrani a ani nevyléčí.....do převodovky jen jako ochrana proti opotřebení.Tomas.cz píše:Mě by jen zajímalo co si od toho slibuješ?
Kdyby jsem řešil hučící převodovku na Citroenu Jumpy, tak jsem zjišťoval co a jak a bylo mi jedním servismenem doporučeno nalejt tam Militec-1, že to dává do svýho auta a pak když v dílně řešej problém s automatem a do hučících převodovek no a prostě že to pomáhá atd atd
Tak jsem to blbec koupil, nalil a výsledek asi všichni tušíte- vůbec žádnej![]()
Nakonec problém vyřešil nákup jiné- pěkné převodovky.