no zítra odpoledne si jdu vyzvednout novej tandem,tak ho tam odpoledne dam.tak pak dam vedet jestli to bylo k lepšímuvita.10 píše:Tak jsem dal jiné čerpadlo, měl jsem jedno starší. Nové těsnění. Ráno to chytlo na brnk. Měl jsem takovou radost, celý den klídek. A odpoledne se tomu o5 nechtělo. Jinak to škrcení zpátečky mi taky pomáhá, ale není to na brnk. Ale o moc lepší. Ještě ho zkusím změřit podle toho návodu.
Start po delsim stani - pada nafta???
Moderátoři: šulda, Moderátoři
VW sharan 81kw AVG
Škoda Felicia combi 1.3MPi
Ja dnes namontoval fuglovku tandem od Boshe, jel jsem to ohrat, abych zjistil jestli nikde nic netece. Kdyz jsem prijel, otevru kapotu a na pohled byl tandem suchy, ale to co bylo pod nim a na prevodovce me malem polozilo k zemi. Byl tam olej, ktery nejspis protek mezi tandemem a hlavou a to jsem k tandemu dostal origo nove plech tesneni. Bylo ale takove cele zprohybane, tak si myslim, ze dam nove (jedine rovne) a bude klid. Ma s timto nekdo zkusenost, ze zprohybane plech tesneni pod tandem netesnilo tak jak ma? Po dotahnuti tandemu se prece muselo srovnat? Uvidime co to udela po novem rovnem tesneni.
Sakul píše:Ja dnes namontoval fuglovku tandem od Boshe, jel jsem to ohrat, abych zjistil jestli nikde nic netece. Kdyz jsem prijel, otevru kapotu a na pohled byl tandem suchy, ale to co bylo pod nim a na prevodovce me malem polozilo k zemi. Byl tam olej, ktery nejspis protek mezi tandemem a hlavou a to jsem k tandemu dostal origo nove plech tesneni. Bylo ale takove cele zprohybane, tak si myslim, ze dam nove (jedine rovne) a bude klid. Ma s timto nekdo zkusenost, ze zprohybane plech tesneni pod tandem netesnilo tak jak ma? Po dotahnuti tandemu se prece muselo srovnat? Uvidime co to udela po novem rovnem tesneni.
VW sharan 81kw AVG
Tak jak vypada tandem. Ja mam na zitra objednano nove plechove tesneni. Od koho si bral novy tandem. Ja to mel z ccautodily. Mas ten plech pokrouceny nebo naprosto rovny. Diky.venouš píše:Sakul píše:Ja dnes namontoval fuglovku tandem od Boshe, jel jsem to ohrat, abych zjistil jestli nikde nic netece. Kdyz jsem prijel, otevru kapotu a na pohled byl tandem suchy, ale to co bylo pod nim a na prevodovce me malem polozilo k zemi. Byl tam olej, ktery nejspis protek mezi tandemem a hlavou a to jsem k tandemu dostal origo nove plech tesneni. Bylo ale takove cele zprohybane, tak si myslim, ze dam nove (jedine rovne) a bude klid. Ma s timto nekdo zkusenost, ze zprohybane plech tesneni pod tandem netesnilo tak jak ma? Po dotahnuti tandemu se prece muselo srovnat? Uvidime co to udela po novem rovnem tesneni.za phodinu si vyzvednu na pošte taky funglovku i s tím plechem.doufam že me nepotka co tebe.těším se na ten tandem víc jak na ponožky od ježíška
take ho mam od nich,ale ty dosedaci výstupky vypadaj v poho.ani jsem to neprojížděl.zítra jede bytná do školky a do prace tak to okouknu zítra odpoledneSakul píše:Tak jak vypada tandem. Ja mam na zitra objednano nove plechove tesneni. Od koho si bral novy tandem. Ja to mel z ccautodily. Mas ten plech pokrouceny nebo naprosto rovny. Diky.venouš píše:Sakul píše:Ja dnes namontoval fuglovku tandem od Boshe, jel jsem to ohrat, abych zjistil jestli nikde nic netece. Kdyz jsem prijel, otevru kapotu a na pohled byl tandem suchy, ale to co bylo pod nim a na prevodovce me malem polozilo k zemi. Byl tam olej, ktery nejspis protek mezi tandemem a hlavou a to jsem k tandemu dostal origo nove plech tesneni. Bylo ale takove cele zprohybane, tak si myslim, ze dam nove (jedine rovne) a bude klid. Ma s timto nekdo zkusenost, ze zprohybane plech tesneni pod tandem netesnilo tak jak ma? Po dotahnuti tandemu se prece muselo srovnat? Uvidime co to udela po novem rovnem tesneni.za phodinu si vyzvednu na pošte taky funglovku i s tím plechem.doufam že me nepotka co tebe.těším se na ten tandem víc jak na ponožky od ježíška
VW sharan 81kw AVG
kupoval jsi ve vw to tesnení?za kolik?Sakul píše:Tak jak vypada tandem. Ja mam na zitra objednano nove plechove tesneni. Od koho si bral novy tandem. Ja to mel z ccautodily. Mas ten plech pokrouceny nebo naprosto rovny. Diky.venouš píše:Sakul píše:Ja dnes namontoval fuglovku tandem od Boshe, jel jsem to ohrat, abych zjistil jestli nikde nic netece. Kdyz jsem prijel, otevru kapotu a na pohled byl tandem suchy, ale to co bylo pod nim a na prevodovce me malem polozilo k zemi. Byl tam olej, ktery nejspis protek mezi tandemem a hlavou a to jsem k tandemu dostal origo nove plech tesneni. Bylo ale takove cele zprohybane, tak si myslim, ze dam nove (jedine rovne) a bude klid. Ma s timto nekdo zkusenost, ze zprohybane plech tesneni pod tandem netesnilo tak jak ma? Po dotahnuti tandemu se prece muselo srovnat? Uvidime co to udela po novem rovnem tesneni.za phodinu si vyzvednu na pošte taky funglovku i s tím plechem.doufam že me nepotka co tebe.těším se na ten tandem víc jak na ponožky od ježíška
VW sharan 81kw AVG