kabel problem

VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

pioneer
Sběrač informací
Odpovědi: 0

Příspěvek od pioneer »

este sa chcem opytat, ze kem mam kabel a anglickou verziou , ze co vsetko treba v nom prehrat? Staci len FTDI cip alebo aj atmegu?
svycar
Nováček

Re: biny budou, vydržte!!!!!!

Příspěvek od svycar »

dumper píše:Kdyby se Ti nedařilo, vydrž , někam pověsím dump pro atmegu, mám českou verzi 704, dělám na další. Jen to musím popsat postup a někam pověsit. Bude to včetně binů pro atmegu
( eeprom) . Jen budeš potřebovat programátor a na tu atmegu se blbě pájí. Jestli nemáš s SMD zkušenosti, rád Ti to udělám. Jestli máš klon a to určitě máš, není problém i dobastlit "pojistku" proti přehrání obsahu. Je to moje novinka, jen se na atmegu "přilepí osminožičkovej šváb a 4 dráty vydrátuje + přerušení jedné cesty.. Pak je kabel nesmrtelný, nicméně funguje jen s tou verzí co je napálená do atmegy. Už jsem udělal 3 lidem a zatím velká spokojenost. Docela mě štve, jak se na tom furt vydělává, kecy typu kupujte origoše nebo to nikdo nebude VAG vyvíjet neberu, neboť stejně všechno směřuje k online diagnostice ( spojení s koncenovým serverem) a VAG bude jen na oldtimery :-) Podobnej džob s odblokem mobilů dopadl podobně, jen unlockerům vypálili rybník výrobci, když přestali zamykat.
Takže to dám zdarma k dispozici. Mám z toho dobrej pocit, když tu čtu to fórum tak je to samá komerce. Začátečníky tu hned "senioři" vosmažej ... to na jiných fórech je ještě jakžtakž sdílnost.
Zdravím, také by se mi hodil návod na vytvoření tzv. "pojistky proti přepsání" Pokud by jsi mohl zaslat na svycar@centrum.cz, Předem děkuji.
pavelt
Přispěvovatel

dupm VAG HEX 704.1 Atmega

Příspěvek od pavelt »

Ahoj, prosím nemá někdo dump do Atmegy na VAG hex 704.1 CZ? Možno klidně i novější verzi EN.

Děkuji
sky59
Aktivista

Re: dupm VAG HEX 704.1 Atmega

Příspěvek od sky59 »

pavelt píše:Ahoj, prosím nemá někdo dump do Atmegy na VAG hex 704.1 CZ? Možno klidně i novější verzi EN.

Děkuji
http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... c&start=60
Octavia 1 Elegance rv2003 ASZ TDI PD 96kW M6 96500km
Kupena v maji 2003
/contitech rozv pri 90500 po 11 rokoch/
spotreba tempomat 140 plne auto 5.6 displej=realita
dlhodoba spotreba 5.1
spotreba pri 80 4.2L/100km
Odpovědět

Zpět na „Diagnostika - software/hardware VW group (vag-com, supervag, ...)“