Už nemám možnost to vyzkoušet, ale kdyby měl Airbus přes 300PS jako vaše káry, tak s ním pod 14s také zajedu.
Na takhle ubohým povrchu, je předokolka off, i kdyby měla 350PS...
Lusťa má pravdu- bejvávalo líp.
Ale gratulace vítězům i poraženým.
Moderátoři: šulda, Moderátoři

konecne rozumna a smyslu plna odpoved, ja se ptal jen na casovej rozdil a na casy, misto toho se dozvim jak to driv bylo lepsi, jak to ted stoji za houby a jak chudak jaster musel do prace a ladas je znechucenej z dohadu, to me moc ani nezajimalovalis píše:Asi bych to mel uvezt na pravou miru.
Flasky jsme s sebou samozrejme meli,ale jak uz bylo receno,nakonec se jelo bez nitra,protoze nam neprislo moc zabavny jezdit jedinny v kategorii nad 2,5 litru.Lahve byly behem merenych sprintu u brzdy.
Navic jsme cely sraz jezdili na prejezdovy software,protoze se vyskyt problem s kabelem a nemohli jsme nahrat zavodni soft:(
Abysme pro priste predesli handrkovani o tom,jestli jsem jel s flaskou nebo bez,nejsem proti,abyste si me kdokoliv z konkurence pri navratu z drahy zastavil a presvedcil se na vlastni oci,jestli tam flaska je nebo ne.
Myslim,ze nikdo z nas snad nema zapotrebi se ponizovat lhanim a mlzenim o tom,jestli jel na nitro nebo ne.
To je vse,co jsem k tomu chtel rict.Pohar jsem vyzved driv,abysme mohli v klidu zmizet,nez zacne obvyla tlacenice,takze jsem mel moznost nahlidnout na vysledkovou listinu.
Rozdil mezi Zlatkou a Pajinem byl 0,170 s ,takze to bylo fakt o fous:(
Michale, ale ty jsi v prvnim prispevku prece napsal, ze Zlatka jela na nitro a díky tomu se tahle cela debata rozjela,tudíž jsi to celý rozjel ty, teda aspon tak to na mě působí. Kdyby jsi se zeptal pouze na čas, tak myslim,že se toho nikdo nechytl. To bylo takový rejpnutí ne?*** píše:muzu jen tlumocit uz sem psal nebyl sem tam , informace mam od lidi co byli u startu a slyseli (videli ?!) casy, ale prace proto sem se hend na zacatku ptal na ofiko casy, ne nato scim ste jeli nejeliDukes píše:Nikdo nezná časy a víš, že Zlatka měla každou jízdu horší čas? Tak tu napiš, jaký si slyšel ty časy Zlatky.
LADAS zas takova zima nebyla, jsi mel videt tu ero mycku,,,,ani moc cudle netrceli.....dokonce se k ni pridal nejakej frajer do trenekLadas píše:jestli myslíš mě nebo Lusťu tak jsme nemohly protože už jezdíme letní gumy![]()
a kulichy s rukavicema mám ve sklepě![]()
nejsem magor jezdit někam kde bude účast max 50lidí při 5 nad nulou![]()
každopádně čest poraženým sláva vítězům nebo naopak