Dloha Lhota u Pribrami

akce a srazy dieselpoweráků

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Bóďa
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od Bóďa »

95% z vás někdy jelo sprint s předokolkou, takže víte, že je to o trakci.
Už nemám možnost to vyzkoušet, ale kdyby měl Airbus přes 300PS jako vaše káry, tak s ním pod 14s také zajedu. 8) :D
Na takhle ubohým povrchu, je předokolka off, i kdyby měla 350PS...
Lusťa má pravdu- bejvávalo líp. :)
Ale gratulace vítězům i poraženým. ;)
MORE POWER?
DIESELPOWER!
Touran 2.0TDI Freestyle Dieselpowe®
JasteR
Aktivista

Příspěvek od JasteR »

Na srazu jsem bohuzel nebyl, musel sem hakovat, ale co jsem se bavil po tel. s Richardem, tak zlatka jela kuli koeficientu do2.5L BEZ NITRA... osobne pochybuju, ze by mela s nitrem takovy casy jaky se presentovali, ale ofic. vysledky sem zatim jeste ani nevidel..
..podle me to je zase afera o nicem..

..:: Octavia vRS TDI - 210HP @ 476Nm NA PRODEJ !!!
..:: Leon Cupra4 TDI - 270HP @ 580Nm

Obrázek
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

to Lusťa a proč myslíš že jsem se vysral na tuning přesně kvůli takovýmhle dohadům co kdo má nebo nemá prostě keci v kleci a pokec a kamarádství jen na oko...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
valis
Přispěvovatel

Příspěvek od valis »

Asi bych to mel uvezt na pravou miru.
Flasky jsme s sebou samozrejme meli,ale jak uz bylo receno,nakonec se jelo bez nitra,protoze nam neprislo moc zabavny jezdit jedinny v kategorii nad 2,5 litru.Lahve byly behem merenych sprintu u brzdy.
Navic jsme cely sraz jezdili na prejezdovy software,protoze se vyskyt problem s kabelem a nemohli jsme nahrat zavodni soft:(
Abysme pro priste predesli handrkovani o tom,jestli jsem jel s flaskou nebo bez,nejsem proti,abyste si me kdokoliv z konkurence pri navratu z drahy zastavil a presvedcil se na vlastni oci,jestli tam flaska je nebo ne.
Myslim,ze nikdo z nas snad nema zapotrebi se ponizovat lhanim a mlzenim o tom,jestli jel na nitro nebo ne.
To je vse,co jsem k tomu chtel rict.Pohar jsem vyzved driv,abysme mohli v klidu zmizet,nez zacne obvyla tlacenice,takze jsem mel moznost nahlidnout na vysledkovou listinu.
Rozdil mezi Zlatkou a Pajinem byl 0,170 s ,takze to bylo fakt o fous:(
mvolesko2
Přispěvovatel

Příspěvek od mvolesko2 »

valis píše:Asi bych to mel uvezt na pravou miru.
Flasky jsme s sebou samozrejme meli,ale jak uz bylo receno,nakonec se jelo bez nitra,protoze nam neprislo moc zabavny jezdit jedinny v kategorii nad 2,5 litru.Lahve byly behem merenych sprintu u brzdy.
Navic jsme cely sraz jezdili na prejezdovy software,protoze se vyskyt problem s kabelem a nemohli jsme nahrat zavodni soft:(
Abysme pro priste predesli handrkovani o tom,jestli jsem jel s flaskou nebo bez,nejsem proti,abyste si me kdokoliv z konkurence pri navratu z drahy zastavil a presvedcil se na vlastni oci,jestli tam flaska je nebo ne.
Myslim,ze nikdo z nas snad nema zapotrebi se ponizovat lhanim a mlzenim o tom,jestli jel na nitro nebo ne.
To je vse,co jsem k tomu chtel rict.Pohar jsem vyzved driv,abysme mohli v klidu zmizet,nez zacne obvyla tlacenice,takze jsem mel moznost nahlidnout na vysledkovou listinu.
Rozdil mezi Zlatkou a Pajinem byl 0,170 s ,takze to bylo fakt o fous:(
konecne rozumna a smyslu plna odpoved, ja se ptal jen na casovej rozdil a na casy, misto toho se dozvim jak to driv bylo lepsi, jak to ted stoji za houby a jak chudak jaster musel do prace a ladas je znechucenej z dohadu, to me moc ani nezajimalo :)

vysledek je tedy jasnej, proste pajin pred zlatkou o 0.17s to me zajimalo, furt to bude stejnej rozdil i kdyby zlatka jela na nitro nebo ne, a nebo jestli jela na tri valce, je to fuk

dik za odpoved
MAHA LPS3000 4X4 DYNO
Nejlepsi palivo je CH4 !
Lusťa
blázen

Příspěvek od Lusťa »

*** píše:
Dukes píše:Nikdo nezná časy a víš, že Zlatka měla každou jízdu horší čas? Tak tu napiš, jaký si slyšel ty časy Zlatky.
muzu jen tlumocit uz sem psal nebyl sem tam , informace mam od lidi co byli u startu a slyseli (videli ?!) casy, ale prace proto sem se hend na zacatku ptal na ofiko casy, ne nato scim ste jeli nejeli
Michale, ale ty jsi v prvnim prispevku prece napsal, ze Zlatka jela na nitro a díky tomu se tahle cela debata rozjela,tudíž jsi to celý rozjel ty, teda aspon tak to na mě působí. Kdyby jsi se zeptal pouze na čas, tak myslim,že se toho nikdo nechytl. To bylo takový rejpnutí ne?

Vůbec to nemyslim ve zlém, držim všem týmůj palce ve vývoji nových věcí. ;)

Ale hezký výsledky, jen tak dál všichni.
Naposledy upravil(a) Lusťa dne 12 dub 2010, 11:15, celkem upraveno 1 x.
mvolesko2
Přispěvovatel

Příspěvek od mvolesko2 »

pro rejpnuti ??

stacilo napsat nejela na nitro a rozdil by xy, presne jak to napsal valis
MAHA LPS3000 4X4 DYNO
Nejlepsi palivo je CH4 !
Lusťa
blázen

Příspěvek od Lusťa »

no jo no, jenže to je právě ten problém, někdo se jen zmíní o čemkoliv a druhej si to hned vezme osobně a už to jede jako nezastavitelnej vlak. Sám víš, o čem mluvim.

Funguje to na všechny strany a každej má hned jasno, jak to ted druhej myslel. Vztahovačnost je hrozná vlastnost.

A teď mi sem dejte videa,at se můžu já a další, kdo tam nebyli číhnout ;)
mvolesko2
Přispěvovatel

Příspěvek od mvolesko2 »

MAHA LPS3000 4X4 DYNO
Nejlepsi palivo je CH4 !
KamilGTTDI
Přispěvovatel

Příspěvek od KamilGTTDI »

VALIS (rofl)
konecne odpoved a ne jen tlachani o konkurenci......hosi sak to sou jen sprinty, kdyz nejde o zivot jde o ho.no (LOL)
Skoda Octavia KIT CAR - ve vystavbe
Skoda Octavia WRCo - do jara bude
Kornout
Aktivista

Příspěvek od Kornout »

Nejlepší na tom je, že nevíc keců maj ti, kdo tam nebyly.
Já tam nebyl, takže mohu jen gratulovat výtězům a těšit se na další akce.
KTM 250 SX-F
bývalo i 265PS, 471 Nm on 1,9TDI :-/
Kupte si Mercedes, kupte si Audi, stejně všichni skončíte u BMW :-D
Ladas
Aktivista

Příspěvek od Ladas »

jestli myslíš mě nebo Lusťu tak jsme nemohly protože už jezdíme letní gumy ;)
a kulichy s rukavicema mám ve sklepě :P

nejsem magor jezdit někam kde bude účast max 50lidí při 5 nad nulou :roll:

každopádně čest poraženým sláva vítězům nebo naopak (rofl)
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
KamilGTTDI
Přispěvovatel

Ladas píše:jestli myslíš mě nebo Lusťu tak jsme nemohly protože už jezdíme letní gumy ;)
a kulichy s rukavicema mám ve sklepě :P

nejsem magor jezdit někam kde bude účast max 50lidí při 5 nad nulou :roll:

každopádně čest poraženým sláva vítězům nebo naopak (rofl)
LADAS zas takova zima nebyla, jsi mel videt tu ero mycku,,,,ani moc cudle netrceli.....dokonce se k ni pridal nejakej frajer do trenek :D
Ladas
Aktivista

Příspěvek od Ladas »

jasně pekelnej hic (rofl) já byl s mladou na procházce a chytla nás vánice že bilo asi 15min bílo na trávě takže to pravé počasí na sraz na letišti kde nikdy na jaře nefoukalo (LOL)
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
KamilGTTDI
Přispěvovatel

Ladas píše:jasně pekelnej hic (rofl) já byl s mladou na procházce a chytla nás vánice že bilo asi 15min bílo na trávě takže to pravé počasí na sraz na letišti kde nikdy na jaře nefoukalo (LOL)
to ste byli na prochazce v krkonosich ne?????
Odpovědět

Zpět na „Akce/Srazy“