Řeším u Astry G,centrál jde na klíč,ale nejde dálka mám delphi diag,ale nejde mě přiřadit do... nevím zda je z toho auta,ale zkoušel jsem i z Vectry B a Zafiry a nejde žádný,nevíte někdo kde muže být problém?pett píše:Security vyčteš z immoboxu ,s vhodným programátorem otázka 10-15min.Ale potřebuješ ho pouze na funkce programovatelné v immoboxu.miklopan píše:Díky za radu zkusím k ní sehnat originál dálku co k ní patří ( snad ho majitel máorigoš píše:Security nevyčteš a Bosch na to nestačí. Musíš mít alespoň OP-COM. Security kód přes Opla za 1000 kč. Lepší by bylo sehnat jednotku s dálkou, co k ní patří.
Na spárování dálky není security třeba ,to se dělá pouhým příkazem v jednotce centrálu,kdy se poté stisknutím tlačítek dálka přiřadí.
Zajeď k někomu kdo má třeba OP-COM ten to udělá na počkání.
Opel astra G r.v.1998....centrál + spárování klíče
Moderátoři: šulda, Moderátoři
na DO centrálu u opla nepotřebuješ žadnou diagnostiku až do roku 2003 nebo některých omeg a některých vecter B
zasunout klíček do spínačky, zavřít dveře (všechny) zapnout zapalování zmáčknout na DO tlačítko auto zamkne odemkne a už funguje DO centrálu.
zasunout klíček do spínačky, zavřít dveře (všechny) zapnout zapalování zmáčknout na DO tlačítko auto zamkne odemkne a už funguje DO centrálu.
přesnou historii nepamatuji.....třebaaaa zetor 25K