Moderátoři: šulda, Moderátoři
Budíky si berou vše po CAN,rychlost,otáčky,ABS,atd...pacakrokous píše:to ste mi moc nepomohly, elektriku už mám více méně hotovou , je možnost tu can komunikaci obejít a napojit si kontrolky natvrdo, hodiny chodí jen s napajenm a na tachometr už mám uchozenej modul s atmegou, jen jsem je nechtěl tak moc kuchat, a kdyby šlo o gateway a komf, jednotku , a jiné tak je není problém koupit za 2,3 stovky.
motor tam mám jen třináctistovku s plně programovatelnou jednotkou, kované písty kovaná klika ,čtyřklapka - na brzdě odladěnej na 130koní
Jedine zeby si zohnal budiky z O1 ale este predface 2.gen immo. Tam chodi skoro vsetko klasicky natvrdo cez kontoloky len sa bavis s + a -pacakrokous píše:to ste mi moc nepomohly, elektriku už mám více méně hotovou , je možnost tu can komunikaci obejít a napojit si kontrolky natvrdo, hodiny chodí jen s napajenm a na tachometr už mám uchozenej modul s atmegou, jen jsem je nechtěl tak moc kuchat, a kdyby šlo o gateway a komf, jednotku , a jiné tak je není problém koupit za 2,3 stovky.
motor tam mám jen třináctistovku s plně programovatelnou jednotkou, kované písty kovaná klika ,čtyřklapka - na brzdě odladěnej na 130koní