DRAG RACE 11.09.2010
Moderátoři: šulda, Moderátoři
lepší bejt nespokojenej než lajnovat místo silničářů tohle je moc i když jsi na tom určitě strávil spoustu času zlatejch 150poníků bez kouře 
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
-
Smradlavá žížala
- Přispěvovatel
- TDIfun
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Jen je porad divne ze tady chodi lide co ladi jinde a pak se porad hadaj ALE NE NA SVEM FORU ALE NA KONKURENCNIM. Pamatuji doby kdy nekteri tvrdili ze se hadam ja, ale jak kokam ja se prestal hadat a porad to pokracuje, takze to je asi jinak . 

340HP 1.9TDI ASZ
238HP 1.9TDI ASZ
255HP 1.9TDI AVF
250HP 1.9TDI AGR
251HP 1.9TDI AGR
M = ( Pnorm[kW] * 9.549 ) / n[min-1]
http://www.youtube.com/watch?v=N9hi4nNhAvg
238HP 1.9TDI ASZ
255HP 1.9TDI AVF
250HP 1.9TDI AGR
251HP 1.9TDI AGR
-
Smradlavá žížala
- Přispěvovatel
- TDIfun
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
ja videl ty tvoje obrazky, pritom stacilo se na to proste vystrat. Tak co no Jaster ti smazl reklau z aute, bud rad ze mas aspon fotku nekde. To ne musel jsi udelat obrazku s fotomontazi. Ze se na to nevyserete fakt.Smradlavá žížala píše:Já se ale nehádám
kdyby jste se radeji bavili proc letos neni Mimon a ze jsem prisel o tradici a ukonceni leta s bandou magoru.340HP 1.9TDI ASZ
238HP 1.9TDI ASZ
255HP 1.9TDI AVF
250HP 1.9TDI AGR
251HP 1.9TDI AGR
238HP 1.9TDI ASZ
255HP 1.9TDI AVF
250HP 1.9TDI AGR
251HP 1.9TDI AGR
-
Smradlavá žížala
- Přispěvovatel
Jsem moc rád, že mám někde fotkuTDIfun píše:ja videl ty tvoje obrazky, pritom stacilo se na to proste vystrat. Tak co no Jaster ti smazl reklau z aute, bud rad ze mas aspon fotku nekde. To ne musel jsi udelat obrazku s fotomontazi. Ze se na to nevyserete fakt.Smradlavá žížala píše:Já se ale nehádámJAK MALE DECKA
![]()
kdyby jste se radeji bavili proc letos neni Mimon a ze jsem prisel o tradici a ukonceni leta s bandou magoru.

Golf 4 tdi ajm 280 PS 545 Nm
to si rekl pekne. presne tohle byl duvod, proc jsem prestal navstevovat srazy. je smutny, ze se v dnesni dobe da mluvit tak s 10% ucastniku. nic proti nikomu, ale uz je to jen o tomhle - urazky, hadky, NOS, prehnana kourivost, PVC-car.TDIfun píše:ja videl ty tvoje obrazky, pritom stacilo se na to proste vystrat. Tak co no Jaster ti smazl reklau z aute, bud rad ze mas aspon fotku nekde. To ne musel jsi udelat obrazku s fotomontazi. Ze se na to nevyserete fakt.Smradlavá žížala píše:Já se ale nehádámJAK MALE DECKA
![]()
kdyby jste se radeji bavili proc letos neni Mimon a ze jsem prisel o tradici a ukonceni leta s bandou magoru.
proc vlastne neni Mimon ? uz me to nezajima, tak jsem to ani nehledal, dik.
VW Passat 2.0TDI CR 103kw CBAB
O1 ASV Dieselpower 173HP 410Nm na ND
DIESELPOWER cooperation
O1 ASV Dieselpower 173HP 410Nm na ND
DIESELPOWER cooperation
-
Zbyšek TDI
- Přispěvovatel
pořád se řeší blbosti možná auto hulí jako lokomotiva, vyhrál ?
asi jo, všichni víme, že bez kouře se vyhrávat nedá což platí i o výkonu, kdyby tak hulila zlatka tak tu všichni drží hubu
to že se maže reklama mě připomíná KOMUNISMUS
kdyby to někdo udělal vám tak budete taky nadávat
předpkládám, že příspěvek bude zas smazán
asi jo, všichni víme, že bez kouře se vyhrávat nedá což platí i o výkonu, kdyby tak hulila zlatka tak tu všichni drží hubu
to že se maže reklama mě připomíná KOMUNISMUS
kdyby to někdo udělal vám tak budete taky nadávat předpkládám, že příspěvek bude zas smazán
Ibiza TDi Sport 170kw 450Nm
Golf IV kombajn TDI ?...kw
Passat B5 TDI ?...kw
Golf IV kombajn TDI ?...kw
Passat B5 TDI ?...kw
Zbyšku hulit zlatka nebo cokoliv jinýho ozvu se stejně jako na tohle auto to aby se ztratil ten fotograf po odjezdu auta v kouři je prostě moc
hulí to každýmu ale s rozumem navíc já ten kouř nepolykám a ani nezávodím takže je mi to putna a ber to ze stránky tý že třeba tahače v závodech hulit nesmí a taky vyhrávaj 
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
SW Dieselpower