bixenony h7 na fabcu

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

mpegsearch

Re: bixenony h7 na fabcu

Příspěvek od mpegsearch »

pancerv píše:nak mi pride ze moje fabka malo sviti mam tam zatim origo xenony , koupil sem si angle eyes a chci asi este http://www.servishybes.cz/bixenonove-pr ... -2175.html co nevi nekdo jak to sviti , dyz sem mel oktavku dal sem h4 x.prestavbu mel sem rovnou i xenony na dalku a svitilo to paradne a jak to je pak s nahradnima bixenonovejma vybojkama na h7 at se nepoustim do naky picoviny

takovýhle lidi bych bral na dálnici rovnou dvěma ránama zadňaktelem (wallbash)
RomanF
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od RomanF »

mpegsearch píše: takovýhle lidi bych bral na dálnici rovnou dvěma ránama zadňaktelem (wallbash)
Není třeba, nechal bych mu, ať ho život naučí. On ho nějakej oslněnej protijedoucí jednou sejme v zatáčce a bude pak rychle dávat zpátky origoš...pokud srážku přežije.
Superb III 2018 CRLB, Superb II 2015 CFGB, ex-Rapid 2014 CBZB, ex-Passat 3C 2007 BLS,
mpegsearch

Příspěvek od mpegsearch »

RomanF píše:
mpegsearch píše: takovýhle lidi bych bral na dálnici rovnou dvěma ránama zadňaktelem (wallbash)
Není třeba, nechal bych mu, ať ho život naučí. On ho nějakej oslněnej protijedoucí jednou sejme v zatáčce a bude pak rychle dávat zpátky origoš...pokud srážku přežije.
Jo kámo, takovejhle hňup at se klidně zabije, ale až v tom autě proti pojedeš ty nebo tvoje žena nedejbože s děckem tak to budeš vidět jinak, zrovna včera jedu po R7 už skoro tma a takovejhle fabiatik s HID sadou najednou zamnou, myslel sem že přistává ufo...tak sem mu musel ujet,hnus,nebylo vidět nic
jaykay
Aktivista

Příspěvek od jaykay »

jo meli by se o to policajti zacit zajimat, takovy pitomci to snad zase nejsou, aby nepoznali nelegalni xenony, staci kouknout na ostrikovace svetel a na kolecko regulace sklonu svetlometu, docela by si stat vydelal na pokutach
taky jsem vcera potkal jednoho s Fabkou, preatvba a kolecko sklonu urcite az nahoru, fakt uz me ti idioti s prestavbama serou
VW Touran 2.0TDI BKD Highline chip by dragpower.cz
pancerv
Přispěvovatel

Příspěvek od pancerv »

sou tady vsicky strasne chytry ale co delat dyz proste origo xenon svetla nesvitej mi nikdo neporadi , radci budu trosku osilnovat nez abych nabral nekde srnu,ciklistu, vozralu co se potaci u silnice atd. (noteeth) a bengu se fakt nebojim frs ma v technicaku xenony tak jim dyztak reknu ze sou blbe serizeny stim problem nebude
Naposledy upravil(a) pancerv dne 04 lis 2010, 11:14, celkem upraveno 1 x.
SuperbII combi 4x4 125kw
jaykay
Aktivista

Příspěvek od jaykay »

asi mas neco blbe, nebo neco s ocima
ja mam origo halogeny a vidim, co potrebuju, asi tak
VW Touran 2.0TDI BKD Highline chip by dragpower.cz
pancerv
Přispěvovatel

Příspěvek od pancerv »

no prave origo halogeny svitej lip jak origo xenony a vidim dobre 100pro
SuperbII combi 4x4 125kw
kibi
Aktivista

Příspěvek od kibi »

pancerv píše:sou tady vsicky strasne chytry ale co delat dyz proste origo xenon svetla nesvitej mi nikdo neporadi , radci budu trosku osilnovat nez abych nabral nekde srnu,ciklistu, vozralu co se potaci u silnice atd. (noteeth) a bengu se fakt nebojim frs ma v technicaku xenony tak jim dyztak reknu ze sou blbe serizeny stim problem nebude
máš recht, mne taky nikdo neporadí, co dělat když nemůžu předjíždět po centru města, zrovna když pospíchám...holt namontuju radlici a vezmu to lidi nelidi (LOL) když benga bude vědět co a jak, pozná neorigo zástavbu ;)

jinak já měl na Fabce asi všechny světla co lze pořídit (ale bez HIDek, nejsem prase)

origo xenony: překvapivě málo dosvítí do dálky, ale zase je světlo příjemnější pro oči a lépe vysvítí škarpy (světelný kužel je širší)

origo halogeny: dlepoužitých žárovek opak xenonů - dále dosvítí, ale kužel je užší

angel eyes: nekamenujte mne, vím že to jsou chiny, ale vícero lidí semnou dá, že svítí na Fabce I nejlépe....dosvítíopravdu daleko a kužel je i širší než u halogenu, navíc dálkové světla svítí skutečně dobře...vyzkoušeno nejen na mém autě

píšu pouze osobní zkušenost se světlomety (halogen a AE použity stejné žárovky OSRAM silverstar), xenony origo nové s novými výbojkamy
FI combi 1.9TDi ATD + domorobo vylepšováky :D
pancerv
Přispěvovatel

Příspěvek od pancerv »

super konecne nekdo angel eyes mam uz doma v krabici tak vobednam do nich ten bixenon a konecne uvidim (noteeth)
SuperbII combi 4x4 125kw
yf79
Přispěvovatel

Příspěvek od yf79 »

Dosť často jazdím v noci a je to katastrofa ako majú niektorí borci nastavené xenony. Každý druhý xenon na aute je bud zle nastavený alebo mu tam chýbajú čidla na náprave. A najhoršie na tom je že ich majú na aute infantilní borci ešte nie celkom vyvinutý, ktorý si myslia že ked majú xenony tak sa im automaticky zvýši výkon minimálne o 50 koní.
Minulý týžden som sa vracal na Slovensko, u Slavkova za brnom som predbiehal fabku a borko to asi nezniesol. Hneď ako som ho predbehol tak mi zasvietil xenonmi diaľkove. Predpokladám že mal fóbiu htp (hovno to pojede) moc mu to neťahalo. V kopci a zákrutách som sa mu stratil tak som ho už neriešil. Neskor pred sk hranicou som predbehol octaviu, riadil ju infantilný borko, ktorý mi tiež zasivetil dialkové xenonmi. Zabrzdil som a ked videl že vystupujem s auta tak ma obehol ale nedošiel daleko. Chudák kokútek nemohol predbehnut kamion. Ked sa mu to nakoniec podarilo žistil že som za ním. Prijebal som mu dialkové halogenmi až zliezol s cesty na pole. Žena vtedy do mňa dosť pičovala ale už som mal toho plné zuby ked si niekto lieči komplex tým že zasvieti predbiehajúcemu autu dialkovými.
dibarbora
Přispěvovatel

Příspěvek od dibarbora »

Autorovi dojde asi az sposobi nehodu a poistovna sa mu z toho kvoli xenonom vyzlecie. Ked bude mat platit nejaky ten zdravotny regres v 6 -7 cifernych sumach, tak zisti ako je to montovat hovadiny na auto.
Ale uz som na inom fore cital prispevky od borca co chcel na feliciu montovat podhladove bytove halogeny (noteeth) .
Passat Variant B5 99, AFN 81kW
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“