pancerv píše:sou
tady vsicky strasne chytry ale co delat dyz proste origo xenon svetla nesvitej mi nikdo neporadi , radci budu trosku osilnovat nez abych nabral nekde srnu,ciklistu, vozralu co se potaci u silnice atd.

a bengu se fakt nebojim frs ma v technicaku xenony tak jim dyztak reknu ze sou blbe serizeny stim problem nebude
máš recht, mne taky nikdo neporadí, co dělat když nemůžu předjíždět po centru města, zrovna když pospíchám...holt namontuju radlici a vezmu to lidi nelidi

když benga bude vědět co a jak, pozná neorigo zástavbu
jinak já měl na Fabce asi všechny světla co lze pořídit (ale bez HIDek, nejsem prase)
origo xenony: překvapivě málo dosvítí do dálky, ale zase je světlo příjemnější pro oči a lépe vysvítí škarpy (světelný kužel je širší)
origo halogeny: dlepoužitých žárovek opak xenonů - dále dosvítí, ale kužel je užší
angel eyes: nekamenujte mne, vím že to jsou chiny, ale vícero lidí semnou dá, že svítí na Fabce I nejlépe....dosvítíopravdu daleko a kužel je i širší než u halogenu, navíc dálkové světla svítí skutečně dobře...vyzkoušeno nejen na mém autě
píšu pouze osobní zkušenost se světlomety (halogen a AE použity stejné žárovky OSRAM silverstar), xenony origo nové s novými výbojkamy