joo tak asi by to chtelo trochu pridusit reserva tam je ale zatim nejsou finance takze to necham zatim jezdit serii jedine ze by Richard dojel konecne na navstevu na Moravu se podivat na vikend a neco by stim udelal takto cestu do prahy nevim nevim
aaa tak on by chtel jen se mu musi pomoct mu poslu pozvanku uz tento rok kdyz jsem tam u vas byl pred mesicem tak vypadal ze by dojel na moravu na vikend se odreagovat.. nejak na to netlacim uvidime hlavne musi fungovat vklidu zatim spokojenost maximalni hlavne komfort a ten Mpaket uvnitr nasel jsem dobrej kus aj motorove to vypda fajn cas ukaze..
vis jak nikdy jsem neridil bmw tak teprve zjistuji co a jak takze nevim nic teprve se bude zjistovat co unese spojka vstrikatd ale vypda to na fajn kus najeto 187 serviska nemec u nas 2 roky v provozu uzivano 1 osobou vesnmes takze snad bude pohoda zatim o tom aute nic nevim musim nekde neco zjistit
neprestala styska se me o tom zadna ale chtel jsem zkusit neco jineho a komfortnejsiho a tohle bylo za dobre penize tak to vyzkousim jak se me to bude libit.. Fabka byla srdecni zalezitost ale bral ju kluk co ma rakovinu tak jsem mu udelal obrovskou radost ze jsem mu ju nechal ted chudera jezdi tour Libercem a okoli
snad to konce tydne nejak to nehrotim jeste to musim trosku uslechtit je tam bordel fest.. a taky nemam jeste olej udelanej tak mooc nejezdim setrim ho bavora ..