Ale zlepsujou se davaji 5 dni na odzkouseni

Moderátoři: šulda, Moderátoři
tak ceskej mail a cislo tam byt muze,ale ty penize ktery ty posles,tak nekdo je vybere treba v anglii,a tam uz jim policie nic nemuze,,,,kdyz to je takhle ,,tak tam je vzdycky jestě nejakej třeti a ten je v cizine a ty prachy tam vybere,,,muzu ti poslat do SZ taky podobnej email,aby jsi vedel jak to bylo u násLadas píše:zajmavý že tam je český číslo a mail
Hejj, na chlup presnej text mi prisel na to kdyz jsem poptaval Golfa VEddy91 píše:TAKY PŘIDÁM PÁR ŠVESTIČEK ZE SVÉ ZAHRÁDKY![]()
Ahoj,
Auto je v perfektním stavu, nikdy zapojen do žádné nehody, bez poškození, bez škrábancu, bez nutné opravy na nej, je jako nové, byly zaplaceny veškeré dane,
Vuz byl zakoupen v Ceská republika, byl jsem stavebních konstrukcí v Praze. Auto má poznávací znackou a dokumenty Ceská republika, obdrží všechny doklady potrebné k registraci vozidla v jeho jménu bez dalších taxe. Nedávno jsem se prestehoval do Londýna, Velká Británie se svou práci a musím prodat auto, protože potrebuji auto, které je registrováno ve Spojeném království, i prodávat levné, protože je to pro me težké se registrovat zde (náklady na hodne), a já potrebuji kolo na tady ve Spojeném království, ne proto, že auto nejaké nehode nebo neco else.The auto je v mé garáži a mohu poslat kdekoliv v Evrope 3 4 dnu k Vám domu na své náklady. Využijeme-Prepravní spolecnost pro tuto, abychom mohli mít bezpecné rešení a své peníze a auto muže být bezpecné.
Máte-li zájem prosím odpovezte mi, abych vám muže poskytnout více informací
a nebyl ten golf nafťák a světle modrá metla? co???norok86 píše:Hejj, na chlup presnej text mi prisel na to kdyz jsem poptaval Golfa VEddy91 píše:TAKY PŘIDÁM PÁR ŠVESTIČEK ZE SVÉ ZAHRÁDKY![]()
Ahoj,
Auto je v perfektním stavu, nikdy zapojen do žádné nehody, bez poškození, bez škrábancu, bez nutné opravy na nej, je jako nové, byly zaplaceny veškeré dane,
Vuz byl zakoupen v Ceská republika, byl jsem stavebních konstrukcí v Praze. Auto má poznávací znackou a dokumenty Ceská republika, obdrží všechny doklady potrebné k registraci vozidla v jeho jménu bez dalších taxe. Nedávno jsem se prestehoval do Londýna, Velká Británie se svou práci a musím prodat auto, protože potrebuji auto, které je registrováno ve Spojeném království, i prodávat levné, protože je to pro me težké se registrovat zde (náklady na hodne), a já potrebuji kolo na tady ve Spojeném království, ne proto, že auto nejaké nehode nebo neco else.The auto je v mé garáži a mohu poslat kdekoliv v Evrope 3 4 dnu k Vám domu na své náklady. Využijeme-Prepravní spolecnost pro tuto, abychom mohli mít bezpecné rešení a své peníze a auto muže být bezpecné.
Máte-li zájem prosím odpovezte mi, abych vám muže poskytnout více informací![]()
![]()
byl to 1,9tdi 77kw karlovarska znacka sedomodra metlaEddy91 píše:a nebyl ten golf nafťák a světle modrá metla? co???norok86 píše:Hejj, na chlup presnej text mi prisel na to kdyz jsem poptaval Golfa VEddy91 píše:TAKY PŘIDÁM PÁR ŠVESTIČEK ZE SVÉ ZAHRÁDKY![]()
Ahoj,
Máte-li zájem prosím odpovezte mi, abych vám muže poskytnout více informací![]()
![]()
ne byl černej v naftě ale ten samej příběhnorok86 píše:byl to 1,9tdi 77kw karlovarska znacka sedomodra metlaEddy91 píše:a nebyl ten golf nafťák a světle modrá metla? co???norok86 píše: Hejj, na chlup presnej text mi prisel na to kdyz jsem poptaval Golfa V![]()
![]()