[4nerds] ;) - HW/SW diagnostika pro WinCE

VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

FandaTDI
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od FandaTDI »

potreboval bych spis samice-samice. Doma mam i (x let starou) sadu (asi 8-mi dilnou) ruznejch USB redukci, kde je i ten samec-samec, ale opacne ne ... no budu koukat, jestli na to nekde nenarazim, kdyz ne, tak to pri chvilce nudy (kterejch zrovna nepribejva) zbastlim ...
FandaTDI
Aktivista

Příspěvek od FandaTDI »

tak se mi včera povedlo nechat psa shodit z kompa na stole externí disk (ten to zdá se přežil, ale "ve zdraví" bych zrovna neřekl :( ) přímo na navigaci, u který to rozmlátilo displej (wallbash) (wallbash) (wallbash) (zapnout jde a v nepřirozenejch barvách to i malou část obrazovky zobrazí, ale na dotyk už nereaguje ... ),
takže tohle téma odkládám do doby než si pořídim něco dalšího - tentokrát spíš nějaký "čistokrevný" PDA(PPC) ... no uvidíme ...
edit: tak jsem koukal na PDAčka a je to to samý co před pár lety s mobilama - spousta <>-ovin navíc (webka, ... ) a poměr cena/výkon je často lepší u "nadupanějších" navistrojů - přemejšlim, že něco objednam z dealextreme.com - máte někdo nějakej tip, zkušenosti (s Paypalem,...)?
Btw. našel jsem tam jak tu USB redukci, co potřebuju (pokud pojede USB host) - http://www.dealextreme.com/p/usb-female ... rter-28991
tak i BT interface - převážně s ELM, ale i jednu, co vypadá jako klasický KKL za příjemnejch cca 6 stovek - co si o tom myslíte?
http://www.dealextreme.com/p/obdii-blue ... -12v-42824
pašíkombi AFN B597
FandaTDI
Aktivista

Příspěvek od FandaTDI »

tak furt váham mezi lepší navi(ála PPC), PDAčkem(spíš ne) a smartfounem ... u nich bych šel podle ohlasů asi nejraději do androida, ale s nim nemam žádný zkušenosti a nevim jaký aplikace na něm rozchodim (i na tu diag.) ... ten USBhost nakonec možná ani nebude potřeba, do léta bych měl mít BTinterface, tak přemejšlim, jakej soft, klidně i něco staršího - napadlo mě, jestli by běhal třeba VCDS (i když jsem se zatim nedokopal k vyzkoušení ani v klas. DOSovskym prostředí (nemam ntb s klas COMem a vymejšlet pro tohle nějakou emulaci fakt už smysl nemá, pro něco mobilnějšího ještě možná, ale pokud bych neměl stopro jistotu přenosu, tak bych se stejně nepouštěl do žádnejch větších akcí třeba s EPROMkou ... )
pašíkombi AFN B597
Odpovědět

Zpět na „Diagnostika - software/hardware VW group (vag-com, supervag, ...)“