Jo, omlouvám se, já vím, že je to trochu změna, ale .. to prostě nějak samo.Marek77 píše:Moje bývalá taky kouřila..... Ale my se bavíme o naftových motorech![]()
![]()
![]()
![]()

PS: Ale i marhan má pravdu, chce si to užívat dokud to jde.

Moderátoři: šulda, Moderátoři
když dáš TDIčku z osta napít,taky si čmoudne a motor je suprovejmarhan píše:Uzivej dokud to jde, dneska je to sama FAPka a DPFka a tem uz se moc kourit nechceRichi píše:Moje bývalá taky kouřila, ale mě to většinou moc nebere, jak kdy.
jak že se to měří? a kde se to dá stáhnout? nepočítá se jakou vzdálenost ujedu a kolik km/h jedu? díkysky59 píše:zmeraj si vykon, mozes priamo na ceste ak chces poslem ti excel fileMarek Otevřel píše:Omlouvám se za asi blbej dotaz, ale můj passat TDi z roku 98 téměř vůbec nekouří, ani při plném plynu. Když vidím octávie a passaty, tak jim to kouří většinou celkem dost, ale mě vůbec. Naschvál jsem nechal kolegu aby řídil, abych to viděl zvenčí a opravdu skoro nic - je to normální?
Ptám se proto, že mi to příjde malinko líný, tak jestli není něco špatně
staci zmerat cas ako to zrychluje a cas ako to spomaluje das vahu auta a vies kde si
http://www.ulozto.cz/7502654/vykon-auta-xlsGolf-GT píše:jak že se to měří? a kde se to dá stáhnout? nepočítá se jakou vzdálenost ujedu a kolik km/h jedu? díkysky59 píše:zmeraj si vykon, mozes priamo na ceste ak chces poslem ti excel fileMarek Otevřel píše:Omlouvám se za asi blbej dotaz, ale můj passat TDi z roku 98 téměř vůbec nekouří, ani při plném plynu. Když vidím octávie a passaty, tak jim to kouří většinou celkem dost, ale mě vůbec. Naschvál jsem nechal kolegu aby řídil, abych to viděl zvenčí a opravdu skoro nic - je to normální?
Ptám se proto, že mi to příjde malinko líný, tak jestli není něco špatně
staci zmerat cas ako to zrychluje a cas ako to spomaluje das vahu auta a vies kde si
5 až 6 tis.ot./min. tojsem snad u mojeho sharana ani nikdy nzkoušel,ani nebudu aby se mi to nerozlítlo, ale příspěvek byl o nekouřivosti auta a tady se začalo diskutovat o vyšším dívčím ,jdu pryč z tohoto temasky59 píše:http://www.ulozto.cz/7502654/vykon-auta-xlsGolf-GT píše:jak že se to měří? a kde se to dá stáhnout? nepočítá se jakou vzdálenost ujedu a kolik km/h jedu? díkysky59 píše: zmeraj si vykon, mozes priamo na ceste ak chces poslem ti excel file
vyskusaj, urcite sa zmestis do +- 3% s presnostou a zaroven vies ze tam nie je nejaka metodicka 100%na chyba
dobeh je bez rychlosti! radsej drz aj spojku stlacenu, meria sa na rovine moze byt aj naklonena, ale rovina
napriklad, mozes ai merat od 95 do 105, pozri si otacky pri 100 a to mas vykon pri otackach
v podstate je uplne jedno na akej rychlosti to merias, dolezite su otacky, mozes merat aj na jednotke od 5000 do 6000ot ale casy budu velmi kratke a teda velmi nepresne
mě to přez 4 000 ot. nepustímiraspetrowski píše:5 až 6 tis.ot./min. tojsem snad u mojeho sharana ani nikdy nzkoušel,ani nebudu aby se mi to nerozlítlo, ale příspěvek byl o nekouřivosti auta a tady se začalo diskutovat o vyšším dívčím ,jdu pryč z tohoto temasky59 píše:http://www.ulozto.cz/7502654/vykon-auta-xlsGolf-GT píše: jak že se to měří? a kde se to dá stáhnout? nepočítá se jakou vzdálenost ujedu a kolik km/h jedu? díky
vyskusaj, urcite sa zmestis do +- 3% s presnostou a zaroven vies ze tam nie je nejaka metodicka 100%na chyba
dobeh je bez rychlosti! radsej drz aj spojku stlacenu, meria sa na rovine moze byt aj naklonena, ale rovina
napriklad, mozes ai merat od 95 do 105, pozri si otacky pri 100 a to mas vykon pri otackach
v podstate je uplne jedno na akej rychlosti to merias, dolezite su otacky, mozes merat aj na jednotke od 5000 do 6000ot ale casy budu velmi kratke a teda velmi nepresne