IMMO OFF
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Buď rád. Já jsem navrh takovou malou krabičku, která zamezuje jakékoliv neautorizované komunikaci s vozidlem, dokonce neumožňuje ani neautorizované vyměnění jednotek...a výsledek?? Nikdo to nechce, ani pojišťovny, ani výrobce...váha píše:a mě když kradli audi,tak se jim ani nepodařilo vypnout immo jen resetovat budiky,odjet se jim podařilo až se čtvrtou tady ve městě
Hele chlapi, mám auto a nejede. Můžete mi prosím někdo poradit jak to mám pokud možno zdarma opravit, aby to zase jezdilo?? 

no to je potom ale blba RJ ked umoznuje vypnut immo? naco je dobra taka funkcia?!HanZ píše:Buď rád. Já jsem navrh takovou malou krabičku, která zamezuje jakékoliv neautorizované komunikaci s vozidlem, dokonce neumožňuje ani neautorizované vyměnění jednotek...a výsledek?? Nikdo to nechce, ani pojišťovny, ani výrobce...váha píše:a mě když kradli audi,tak se jim ani nepodařilo vypnout immo jen resetovat budiky,odjet se jim podařilo až se čtvrtou tady ve městě
no taky my osobně vypínáme immo ze 3 důvodů:
1. ztráta klíče, kdy si zákazník nemůže dovolit origo nový klíč s transponderem
2. instalace alarmu s dálkovým startem (jak bys asi nastartoval auto na dálku, kdyby ti ho hned chcíp immobilizér
)
3. porouchaný systém imobilizéru, prostě nefunguje, viz. renault...
1. ztráta klíče, kdy si zákazník nemůže dovolit origo nový klíč s transponderem
2. instalace alarmu s dálkovým startem (jak bys asi nastartoval auto na dálku, kdyby ti ho hned chcíp immobilizér

3. porouchaný systém imobilizéru, prostě nefunguje, viz. renault...
Hele chlapi, mám auto a nejede. Můžete mi prosím někdo poradit jak to mám pokud možno zdarma opravit, aby to zase jezdilo?? 

No tak on stojí pár korun jen u debilů, který takakorát kurví ceny! (nic proti tobě osobně, nevím za kolik ho prodáváš zrovna ty, spíše všeobecně mířeno). Nákupní cena je jedna věc, prodejka jiná. Jakmile vlezeš do krámu, třebas FAB, čistej transponder 680Kč, s přizpůsobením 2500Kč a bypass modul navíc nemají ke všem alarmům...Octavka píše:crypto chyp megamos ID13 nebo ID48 - zalezi zda immo 2 nebo 3 generace
stoji par korun zalezi jake immo mas a nakodovani par vterin, vsechny klice k tomu, ale tento chip das do toho bypass modulu a ten je aktivovan jen kdyz startujes prave pres dalk. start
Takže fakt nechápu kokoty, co to nakoupěj z číny za 15USD a tady za 16USD prodávaj jen proto, aby mohli machrovat, jak jsou levný a jak maj strašně moooc kšeftů...

-
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0