ALH se vstrikama AHF neumerne zere
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Aktivista
Odpovědi: 0
alh a ahf maj stejný otvírací tlaky, ale jestli tam předtím bylo 220 a ted je tam 190, tak je to jasný, vstřik otevře dřív a to znamená, že tam proteče víc nafty. Zkus ještě tu dávku a uvidíš...
1. Octavia 19TDi GLX+(klima) AGR, 1998, trysky DSLA150P520, jednohmota ATD + organika, upgrade MAF,EGR+KAT off, 550000km; 5W40; puky Audi TT, + 3cm UP, 4x disk, VAG
2. Octavia 19TDi Elegance ASV 2002, ,Xenony, Webasto, Tripling, 99 kW, brzdy 288mm.
2. Octavia 19TDi Elegance ASV 2002, ,Xenony, Webasto, Tripling, 99 kW, brzdy 288mm.
vim o rozdílu v tlaku...
nastavil sem dávku, je tam asi 3,2 a vypadá to, že to bude dobry...
jen se mi zda, ze to jede trosku min, ale vyzkousim zejtra...
nastavil sem dávku, je tam asi 3,2 a vypadá to, že to bude dobry...
jen se mi zda, ze to jede trosku min, ale vyzkousim zejtra...
felda 1,3 72 koní
..ex
OI 1,9TDI 66kW ALH>mrtvá
OI 2,0MPI LPG - top stav - prodano
favo 64kw
Fabia RS ASZ - KO - duchodce z vedlejsi
OI 1,9TDI ASV LaK
OII 2,0TDI CEGA RS

OI 1,9TDI 66kW ALH>mrtvá
favo 64kw
OI 1,9TDI ASV LaK
OII 2,0TDI CEGA RS
tak je tam asi jeste nejaka chyba...na plnou nadrz najedu tak 650km a zacne hlasit rezervu, budik ukazuje dlouhodobou 5,3l
jen pripomenu, EGR zaslepenej a vstriky z AHF, davka serizena na 3,2mg, vstriky jsem mel na zkousecce a jsou vsechny stejny
po cem jit? napada me vaha
jen pripomenu, EGR zaslepenej a vstriky z AHF, davka serizena na 3,2mg, vstriky jsem mel na zkousecce a jsou vsechny stejny
po cem jit? napada me vaha
felda 1,3 72 koní
..ex
OI 1,9TDI 66kW ALH>mrtvá
favo 64kw
OI 1,9TDI ASV LaK
OII 2,0TDI CEGA RS

OI 1,9TDI 66kW ALH>mrtvá
favo 64kw
OI 1,9TDI ASV LaK
OII 2,0TDI CEGA RS
zkusil, zdali se ok, ikdyz po 2hy testovaci jizde tam bylo 95°C, coz mi prislo divny...to teplotni cidlo zkusim 
asv vstriky jsem nemel, tak sem dal ahf...znam 2 auta s uplne stejnou konfiguraci, co mam ja a ty tyhle problemy nemaj a me to takhle zere posledni 2 nadrze...vychazi to skoro na 8 litru a to je kurva hodne
potrebuju to poresit, protoze se mi takhle ani nevyplaci jezdit do prace
nepodiva se nekdo na ten log, jestli je vaha, regulace a davka dobra? jsem z toho uz pomalu na vetvi...

asv vstriky jsem nemel, tak sem dal ahf...znam 2 auta s uplne stejnou konfiguraci, co mam ja a ty tyhle problemy nemaj a me to takhle zere posledni 2 nadrze...vychazi to skoro na 8 litru a to je kurva hodne
potrebuju to poresit, protoze se mi takhle ani nevyplaci jezdit do prace
nepodiva se nekdo na ten log, jestli je vaha, regulace a davka dobra? jsem z toho uz pomalu na vetvi...
felda 1,3 72 koní
..ex
OI 1,9TDI 66kW ALH>mrtvá
favo 64kw
OI 1,9TDI ASV LaK
OII 2,0TDI CEGA RS

OI 1,9TDI 66kW ALH>mrtvá
favo 64kw