no mozno mne salahko pise lebo ja mam doma montaznu jamu...ja radsej dam dole ten velky plast...robota na 5 minut a v pohode pristup ku vsetkemu...[/quote]
No tak to jo

Moderátoři: šulda, Moderátoři
turbo samozřejmě netlačí ale váha taky nic nedává,musí něco dávat ať turbo tlačí nebo ne.MirekX píše:podle mě to váha není, netlačí turbo. Jestli je to motor AHF, tak tam je v turbu 9 lopatek a když se otočí prstenec, tak je to vháji. Mrkni se, zda se po startu zatáhne páčka na turbu až na ten dorazový šroubek, musí na něm úplně sedět. to že to nejede z nízkých dělá až po tom vyčištění turba?
Je to možné, proto sem taky radil jako první věc nalogovat to s jinou váhou, která určitě funguje... Ale podle mně se to taky nespraví jen výměnou té váhy a bude to i špatně složené nebo blbě nastavené táhlo... Budem muset počkat na ten log s jinou váhoupicus16 píše:turbo samozřejmě netlačí ale váha taky nic nedává,musí něco dávat ať turbo tlačí nebo ne.MirekX píše:podle mě to váha není, netlačí turbo. Jestli je to motor AHF, tak tam je v turbu 9 lopatek a když se otočí prstenec, tak je to vháji. Mrkni se, zda se po startu zatáhne páčka na turbu až na ten dorazový šroubek, musí na něm úplně sedět. to že to nejede z nízkých dělá až po tom vyčištění turba?
váha![]()
turbo je pravděpodobně špatně složené