jenže třeba s HPčkama to už asi nebude úplně měké...
Nová Alu Leon Cupra R včetně nových pneu 225/40 R18
Moderátoři: šulda, Moderátoři
tak zas taková hrůza to nejni.... s RS sedákama teda aspoňRider.23 píše:
Teda nechci ti kazit iluze, ale to se v jedničkové octávii nedá ani na patnáctkách... Já po 400km v tahu už nevím jak mám sedět, a po 1.000km už sem vysloveně rád, že to mám za sebou... To už mi přijde pohodlnější ta naše Arosa, v té sem ujel 1650km prakticky v kuse (v půlce cesty hodina spánku) a nebyl sem z toho tak zničenej, jako z té octy po poloviční cestě
... Ale možno, že to bě vyhovuje a sedí se ti v ní dobře
...
Jinak zlatý BMW 3- v tem bych jel na konec světa, z auta sem vylezl vždycky až když nebyla nafta, nebo byla akutní potřeba ulevit močovému měchýři... Nejvíc sem s tím ujel 650km v kuse bez vystoupení (došla nafta) a byl sem taky čerstvej, že sem zbylých 450km dojel už vtahu, mazec
... To o O1 nemohu říct ani vzdáleně
nasedl jsem a vysedl po 700 v Norimberku, přesedl na spolujezdce, po 400km vystoupil.. za hodinu nastoupil, vezl jsem se zas do Norimberka, tam sedl za volant a dojel 700 zpět.. a dobrý
[/quote]
tak zas taková hrůza to nejni.... s RS sedákama teda aspoň
nasedl jsem a vysedl po 700 v Norimberku, přesedl na spolujezdce, po 400km vystoupil.. za hodinu nastoupil, vezl jsem se zas do Norimberka, tam sedl za volant a dojel 700 zpět.. a dobrý
....[/quote]
No jo, tak RS sedačky sou taky dost o ničem jiným
... No ale nebudem zasírat inzerci, páč zas dostanem zjebáka, že máme žvanit někde jinde
...
Takže končím z
a omlouvám se autorvi (ikdyž aspoň to má furt nahoře
)...
tak zas taková hrůza to nejni.... s RS sedákama teda aspoň
No jo, tak RS sedačky sou taky dost o ničem jiným
... No ale nebudem zasírat inzerci, páč zas dostanem zjebáka, že máme žvanit někde jinde Takže končím z
BMW e60 525d 2993ccm 145kW FL 2007- moje nová láska
...
BMW e46 320d 110kW Sport Edition 2004- nádherné vzpomínky...
Historie-Favorit,Uno 1.3D,Pony,Rover 414i,Panda 1.2i,Stilo 1.9M-JTD,Sorento,Mondeo 2.0LPG
BMW e46 320d 110kW Sport Edition 2004- nádherné vzpomínky...
Historie-Favorit,Uno 1.3D,Pony,Rover 414i,Panda 1.2i,Stilo 1.9M-JTD,Sorento,Mondeo 2.0LPG