tak to je pode mě normání

Moderátoři: šulda, Moderátoři
mám to jak ty jede to pomupeterA4 píše:Ten kvalt tam skočí hned aj celá prevodovka reaguje rýchlo ako má,ale
komunikácia cez VAG v meraných hodnotách je na rozdiel od trebárs RJ motora
pomalšia.Proste musím mať otvorený len jeden riadok,ked otvorím druhý tak sa to spomalí a ked otvorím tretí že idú všetky tri naraz tá prenosová rýchlosť je fakt mizerná.Ty to máš tak isto alebo ti to normálne fičí.A aj dlho trvá kým otvorí RJ.Niekde som čítal(asi manuál Ross Tech) že tieto RJ Digifant používajú nejaký hybridný typ dát či ako??Proste je to otravné.
mám to jak ty jede to pomaupeterA4 píše:Ten kvalt tam skočí hned aj celá prevodovka reaguje rýchlo ako má,ale
pomalšia.Proste musím mať otvorený len jeden riadok,ked otvorím druhý tak sa to spomalí a ked otvorím tretí že idú všetky tri naraz tá prenosová rýchlosť je fakt mizerná.Ty to máš tak isto alebo ti to normálne fičí.A aj dlho trvá kým otvorí RJ.Niekde som čítal(asi manuál Ross Tech) že tieto RJ Digifant používajú nejaký hybridný typ dát či ako??Proste je to otravné.
měřit ty ventily zvenku je asi pěkná blbost, z ěření jsem moc chytrý nebyl, převodovku jse skoro rozchodil, sem tam už to jelo i se čtverkou,peterA4 píše:Ten kvalt tam skočí hned aj celá prevodovka reaguje rýchlo ako má,ale

je to ta vnůtorná foliová, N88 pravděpodobně řadí čtverku, při řazení čtverky to začalo jakoby brzdit a skočilo to do nouzáku trojka, ten skrat nebyl trvalý když jse stou folií hýbali tak skrat občas nebylpeterA4 píše:tou kabelážou myslíš vnútornú vodivú foliu čo je v prevodovke.Tam si mal skrat alebo na vedení mimo prevodovku?A čo ten ventil,ten skrat ho odfajčil či maká dalej.Máš to už hotové?Ja som sa dnes k tomu nedostal lebo ženský rozum usúdil že lepšie bude ked sa oprava prevodovky nechá na zajtra...
mám ko kabeláž foliu v převodovce hned za osmipinovým konektorem je to přelomené a zkratuje na pin 3 na pin 1, to je přívod k N88 na kostrulubomt píše:To ides objednavat novu kabelaz mimo prevodovku? Foliu si dokazes premerat ci je dobra alebo zla. Kazdopadne sa poskodzuje hlavne teplom od oleja. Tie ventily kolkokrat klamu, darmo ich premerias, ak su zasvinene zvnutra, tak Ti pomoze iba vymena, ukazovat moze dobre.