Tlumiče Octavia combi TDI 81 kw - Monroe, Sachs nebo Kayba
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Re: Tlumiče Octavia combi TDI 81 kw - Monroe, Sachs nebo Kay
SachsOndra píše:Ahoj kluci,
chci vyměnit tlumiče na mé oktávě. Jaké by jste mi doporučili, respektice s jakými máte nejlepší zkušenosti. Nechci žádné závodní ani tvrdší. Jde mi hlavně o komfort a aby něco vydžely - tzn. abych neušetřil 200 Kč/kus musel tyto tlumiče po 20 000km vyměnit.
Co říkáte na tyto značky:
Monroe, Sachs, Kayba ???
Děkuji za tipy.
Ondra![]()
- 111toleďák
- Přispěvovatel
-
Roy Jones jr.
- Přispěvovatel
-
Roy Jones jr.
- Přispěvovatel
Za mě Sachs nebo Bilstein, Kayaby paradoxně "Made in CZ" už jsme taky reklamovali že tekly po dvou měsících ( Jumper HDi ), hlavně žádný noname kterých je plnej net
udělat komplet s uložením,ložiskama,dorazy,prachovky a máš pokoj
Pružiny jak psáno výše nebo origo, člověk ten rozdíl fakt pozná a auto se i pěkně zvedne
Pružiny jak psáno výše nebo origo, člověk ten rozdíl fakt pozná a auto se i pěkně zvedne
Můžu jen potvrdit, nechal jsem to udělat taky komplet a rozdíl je opravdu znatelný.Tlumiče jsem dával Bilstein.roman1648 píše:Za mě Sachs nebo Bilstein, Kayaby paradoxně "Made in CZ" už jsme taky reklamovali že tekly po dvou měsících ( Jumper HDi ), hlavně žádný noname kterých je plnej net
OI 1.9 Tdi 66Kw ALH, Sprint 764, Jednohmota od Ladase, stříbrné combi, 4 x Brembo max , desky textar, puky TT , Trippling , Egr-Off.