Zkušenosti s AAA auto?

zcela mimo automobilovou tématiku

Moderátoři: šulda, Moderátoři

serviceMan
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od serviceMan »

origoš píše:Jsou to především obchodníci a koho zaměstnávají je otázka druhá. Pokud bys tam byl zaměstnanej, a dobře placenej, tak bys někdy viděl, někdy neviděl. Koho chleba jíš toho píseň zpívej.
Souhlas a za druhý dost taky záleží na tom, jak moc to auto potřebujou, když tam stepuje kupec, i dobře zaplatěj v zájmu vlastního spokojeného zákazníka, pokud jim tam na place podobný, né-li stejný stojí, tak ho koupěj taky, ale asi nejspíš ho neprodáš. Jak ti řeknou cenu, tak ti vyjede nudle z nosu a jede se zase dom... :)
origoš
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od origoš »

Pokaždé, když jsem měl auto na prodej přes inzerát, tak volali. Tak jsem je chvíli dusil: Mám inzerát na víc aut, myslíte to červený, nebo to zelený? A oni, že tam barva nebyla. Já tedy na to to červený jsem ráno prodal. A Oni a co to zelený? Tak to jsem prodal předevčírem.
Benzín patří do letlampy a taky do resistinu

www.mosaznevyrobky.cz
lt.kubosh
Aktivista

Příspěvek od lt.kubosh »

Mne volali taky. Hned do uvodu zacal delat ofuky, ze je to velkej motor a ze to neprodam, ze oni by byli tak hodni a odkoupili to... Rekl jsem jim, ze nejen, ze bych si od nich auto nekoupil, ale ze bych jim ho ani neprodal.
Dodge Challenger 6.4 V8
(Proč 6.4? Protože nedělaj 6.5!) :D
zdenace
Aktivista

Příspěvek od zdenace »

Zkušenosti- špatné a jsou to pěkné ku..... , ale pořád mají reklamu že jsou nej...
Proctor
Přispěvovatel

Příspěvek od Proctor »

Příklad- Ford Mondeo 2.0 ghia v plné palbě a dobrým stavu rok 98. Nabídka AAA po telefonu-100000kč , realita ve výkupu-30000kč, přitom reálná cena v komisi dle jiného bazaru-80-90000kč.
VW Passat, Golf, Sharan, T4 tdi
David-pv
Aktivista

Příspěvek od David-pv »

origoš píše:Pokaždé, když jsem měl auto na prodej přes inzerát, tak volali. Tak jsem je chvíli dusil: Mám inzerát na víc aut, myslíte to červený, nebo to zelený? A oni, že tam barva nebyla. Já tedy na to to červený jsem ráno prodal. A Oni a co to zelený? Tak to jsem prodal předevčírem.
Tak to jsme na tom podobně, prostě snaží se ulovit vše co se naskytne...
TDi
tuner
Aktivista

Příspěvek od tuner »

A A A

Chystáte se koupit starší automobil v bazaru? Ale prosím ...

poslyšte neuvěřitelný příběh, který se stal ...

V srpnu 2001 jsem si vyhlédl v autobazaru AAA AUTO PRAHA, ulice Dopraváků automobil Mitsubishi Pajero Sport v ceně 679 tisíc Kč.

Informační leták sliboval "kvalitní a prověřený vůz za nejlepší cenu" a hošík s kravatou mne ujišťoval, že na vozidlo mám "půlroční záruku na skryté vady".

Složil jsem NEVRATNOU zálohu 14 tisíc korun a už jsem se v tom > vezl...

Následně, při koupi zamluveného vozu o týden později,jsem využil možnosti "nejvýhodnějšího leasingu" u společnosti CCB-Leasing a složil akontaci 50 procent. "Důvěřujte profesionálům!", nabádal mne z reklamy Karel Loprais, šestinásobný vítěz Rallye Paříž - Dakar. "Důvěřujte nejlepším!", radila sympatická Kateřina Hrachovcová. A já blbec jim uvěřil! Poprvé a doufám i naposled jsem uvěřil profesionálům!

Povznesl jsem se nad to, že Všeobecné smluvní podmínky byly napsány titěrným písmem.

Povznesl jsem se i nad to, že mi při podpisu leasingové smlouvy vnutili kartu asistenčních služeb ABA v ceně 2450 Kč, ačkoliv součástí havarijního pojištění vozu u firmy Zurich je asistenční služba ELVIA.

Dále mi ten hodný pán v kravatě předložil účtenku na 1950Kč za lustraci vozidla tuším firmou Cebia, ačkoliv prodejce "garantuje původ vozu".

Ruka ruku myje,pomyslel jsem si. Nebudu dělat dusno kvůli pár tisícovkám.

A záhy jsem se dozvěděl, že ačkoliv "měsíční splátky zahrnují plné povinné ručení" (stále cituji reklamní leták), já si ho budu muset zaplatit sám, protože blebleble. Uvědom si čtenáři, že v té době již byla složena NEVRATNÁ záloha > (O kterou bych přišel, pokud správně rozumím slovu nevratný).

Mitsubishi bylo krásné, byla to láska na první pohled. Ti hoši ho leštili tak, že vypadalo skoro jako ze zlata. Chtěl jsem s ním jet až > tam, kde se hory dotýkají slunce ... žádné jiné auto by to nezvládlo. Nezradím TĚ!, řekl jsem si, vyklopil na stůl třistapadesát tisícovek, hrst drobných ... a podepsal. Abych měl jistotu, že jsem nekoupil špatně, nechal jsem vůz prohlédnout v autorizovaném servisu, kde mne upozornili na to, že vůz byl havarovaný, má vadnou geometrii řízení, jeví závadu převodovky, drobné závady v osvětlení vozidla, sjeté pneumatiky. S každým zařazením rychlosti, kdy se z převodovky ozvalo GRRR (někdy se neozvalo :-) se mne začalo zmocňovat svaté rozhořčení a řekl jsem si DOST! Vzhledem k tomu, že jsem kupoval "kvalitní a prověřený vůz s půlroční zárukou" a na výše uvedené nedostatky, zejména podezřelý stav převodovky a předchozí havárii vozidla mne nikdo neupozornil odvezl jsem automobil do AAA na reklamaci s tím, že kvalitní a prověřený vůz si představuji jinak a trvám na zrušení kupní smlouvy a vrácení peněz. Pánové v reklamačním oddělení, aniž by se vůbec na automobil podívali, zase trvali, na tom, že jsem koupil starší automobil, že jeho stav je tomu odpovídající a není důvod smlouvu rušit. Asertivní technika přeskakující gramofonové desky. Ne, Ne, Ne... Co se dá dělat, za blbost se platí, důvěřuj ale prověřuj ...

Teprve později jsem objevil v Protokolu o zkušební jízdě a předání automobilu - Příloha č.1 ke kupní smlouvě, malililinkatými písmenky napsaný poslední

vychytralý odstavec, ve kterém se praví, že můj automobil patří do skupiny C, což je stav "horší než dobrý ... a doporučuje se důkladná technická kontrola a oprava všech agregátů, zejména motoru, převodovky" ...
"kupující akceptuje veškerá rizika a chápe, že AUTOMOBILE GROUP, a.s. nemůže být a není odpovědná za další opotřebení automobilu a vady automobilu zjištěné kupujícím až po jeho převzetí od prodávajícího". .....A to prosím u auťáku za bezmála třičtvrtě miliónu s najetou sedmdesátkou tisíc kilometrů. Jsou to opravdu profíci! Trošku to hrká ale jedeme dál

.........

Během několika málo dnů, s přihlédnutím k dalším nepříznivým okolnostem mého života jsem přehodnotil svůj původní záměr kvůli kterému jsem Mitsubishi kupoval a usoudil, že mít automobil pochybné kvality je pro mne zbytečným luxusem a rozhodl jsem se na svou žádost zrušit leasingovou smlouvu s vědomím, že na tom prodělám, ale čím dříve smlouvu ukončím, tím prodělám méně.
Reklamní letáček AAA sliboval možnost "leasingovou smlouvu kdykoliv vypovědět". Předpokládal jsem, že leasingová společnost auto vrátí do AAA a vzhledem k tomu, že jsem jej užíval cca 14 dnů, bude jeho cena prakticky stejná s cenou kupní nehledě k tomu, že jsem
stihl do automobilu investovat 30 tisíc korun za prohlídku v autoservisu, seřízení, výměnu oleje a nové pneumatiky. Vůz jsem předával v lepším stavu než jsem jej před čtrnácti dny převzal. Leasingová společnost CCB-Leasing překonala mé nejbujnější představy (od začátku do konce mne oslovovali "Vážený kliente" a "Vážený pane"), vůz ode mne převzala 27.8.2001, prý jej nechala ocenit soudním znalcem (na 500tisíc korun), nabídla více autobazarům a nejvyšší cenu nabídlo právě AAA, totiž 550 tisíc korun.

Záležitost se vlekla dva měsíce navzdory mému několikerému upomínání. Při závěrečném vyúčtování 4.10.2001 mi CCB zaslalo složenkou 16864 Kč. Pokud tomu správně rozumím, leasingová společnost mi naúčtovala všechny zbývající leasingové splátky - "dlužné splátky 510451Kč" a ještě k tomu "penále 23481Kč" za 23 denní prodlení těchto splátek (které jsem měl podle leasingové smlouvy splácet následujících 18 měsíců - podle splátkového kalendáře). Při zjištění, že mi naúčtovali také bezmála 60 tisíc korun havarijního pojištění na následujících 18 měsíců provozu automobilu, který dnes patří někomu jinému, si jako "Vážený klient" přestávám připadat.

Suma Sumárum: Za "zapůjčení" automobilu Mitsubishi Pajero na čtrnáct dní od AAA AUTO PRAHA za pomoci CCB-leasing jsem dal přes 320 tisíc korun!(nepočítám-li mou investici do automobilu 30 tisíc Kč) Tak tomu říkám byznys!

Nevěříte svým očím? Ale ano! Tohle není sen. Zde se sny rozplývají. Od samého začátku jsem se snažil tuto záležitost nazvat celkem velkoryse nedorozuměním - při reklamaci vozidla s jehož stavem jsem nebyl spokojený
(smůla, bylo to céčko) i při vyúčtování leasingu (asi jsem podepsal něco co jsem podepsat neměl, anebo neumím počítat).

Poslal jsem smířlivé dopisy oběma firmám, že tohle snad nemohou myslet vážně. Nic, myslí to vážně ... Tak co, ještě důvěřujete "profesionálům"?

Vít Paroulek

PS: Rozešlete to kam to jde, ať konečně lidi vidí jaký to jsou kurvy!!!
G2,r88,mTDI,4x4,přev.ASD,ABS/EDS,Digifiz,klima, moped Honda VTR
A4,r99, 2,5TDI, AFB, 670t.km
Proctor
Přispěvovatel

Příspěvek od Proctor »

Tak to je mazec!!!!!!! :x Mám tři skušenosti ve výkupu-nikdy se vozidlo vykoupit nenechalo- směšná cena. Nedělám si ovšem iluze že ostatní velké bazary budou lepší, i když o AAA kolují uplné legendy. (LOL) (LOL) (LOL)
tomáš karbus
Aktivista

Příspěvek od tomáš karbus »

No já taky jednu přidám-kamarád tam nastoupil jako mechanik, protože potřeboval prachy (ty skutečně byly dobrý),ale prý tam například přitáhly
tři eskorty z toho jeden ve velice dobrém stavu jeden v horším a třetí co se týče podvozku a výfuku na hadry udělali z toho tři průměrné vozy a prodali za nadprůměrnou cenu, toto prý pořád dokola, odešel hned jak se dostal do příznivé finanční situace, né kvůli penězům a jednání, které prý bylo dobré, ale kvůli práci co dělal
Proctor
Přispěvovatel

Příspěvek od Proctor »

Stejně by mě zajímalo kdo tam může nechat ve výkupu auto za ty směšné ceny. Věřím že jsou lidé kterým je to fuk co jim za auto dají, ale ten zbytek musí být zoufalci kteří potřebují nutně peníze, tak tam nechají auto za zlomek ceny. Zatím jsem se nesetkal s člověkem který by byl spokojen s autem tam koupeným. Vzhledem k obratům této firmy je to vše velice zajímavé.
Radek
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Radek »

Proctor píše:Stejně by mě zajímalo kdo tam může nechat ve výkupu auto za ty směšné ceny. Věřím že jsou lidé kterým je to fuk co jim za auto dají, ale ten zbytek musí být zoufalci kteří potřebují nutně peníze, tak tam nechají auto za zlomek ceny. Zatím jsem se nesetkal s člověkem který by byl spokojen s autem tam koupeným. Vzhledem k obratům této firmy je to vše velice zajímavé.
Mam skušenost kdo je spokojen mlči a kdo ne křiči jak tygr ale samozdřejmě o AAA si iluze nedělam.R
Naposledy upravil(a) Radek dne 03 čer 2007, 17:12, celkem upraveno 1 x.
Proctor
Přispěvovatel

Příspěvek od Proctor »

Něco na tom bude. Kdyby prodávali jenom vraky, tak by jim to tak nešlo, ale já bych tam auto nekoupil.
ROMEK
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od ROMEK »

Kamos tam kupil H.civic a je spokojeny dobrá cena a 3roky v pohode zadne zavady ale ide o to naco natrefís ked má manik auto kere ma nejaku vaznu zavadu tak kam s ním sup ho do bazaru aby s tím nic nemel po prodaji zadne potahovacky ja osobne bych auto z bazaru nekúpil len od druhej osoby
cupra
Aktivista

Příspěvek od cupra »

my v robote asi 2 roky vzad sme im predali feliciu...cena po telefone 80000 sk,realne vo vykupe 40000sk.a to povedali že možme byt radi... (wallbash) sranda na tom že za dva dni bola vystavena za 80000sk... :x
BMW 330 XD 300 HP 650 NM chip by DONUZO(D-racing.sk)sprint soft 330+hp 700+Nm
Odpovědět

Zpět na „Diskuze - MIMO mísu“