Vynucení regenerace DPF Škoda Superb
Moderátoři: šulda, Moderátoři
A jak se liší 75 kanal 3 pole od 68 kanalu 2 pole? Protože ta 75/3 mi ukazuje 0 a 68/2 mi ukazuje 48 a co vim, tak 68/2 by melo bejt množství popele v gramech a max. zaplnění je 60g, pak se s tim už musí něco dělat... Co tedy představuje ten 75 kanál za hodnoty?? Dík
passat 2.0 tdi, BMP, přev. HDV, 2006/02
Taky by mě to zajímalo, funkce kodování je šedá nejde zadat žádné číslo.Roman 101 píše:jestli se budeš pohybovat blízko Hranic na Moravě tak ti pomůžuJake píše:ted se mi rozvitila kontrolka na Octavce III. 1.6 crdi ale nevim jak vynutit regeneraci funkce kodovaní II je šeda nejde použít a bezpečnostní přístup nebere ani 21295 ani 10016 ...neví někdo postup?dik
Vag mám origo.
Ok. Vdaka za radu,aj mna to napada ako riesenie aj ked asi najpracnejsie.
Apropo pozeral som 1.6 Tdi CR,ale moja orig. 11.11.2 CZ neponuka kod pre bezp.pristup,ani pre kodovanie/regeneracia jazdou/.Ma niekto uvedene kody,pripadne na ktorom kanali urobit zakladne nastavenie pre regeneraciu pocas statia? Dik za rady.

Cauko.
Vedeli by ste mi poradit ohladom DPF? Jedna sa mi o skupinu 75pole 3.
Ako rychlo to ma stupat. Mne sa zda ze mi tatao hodnota dost rychlo stupa. Ked dosiahne hodnotu 45% spusti sa reg. Ak treba poslem aj nejake logy.
Ma niekto popripade passat BMR 125kw a bol by ochotny urobit log?
Dakujem.
Vedeli by ste mi poradit ohladom DPF? Jedna sa mi o skupinu 75pole 3.
Ako rychlo to ma stupat. Mne sa zda ze mi tatao hodnota dost rychlo stupa. Ked dosiahne hodnotu 45% spusti sa reg. Ak treba poslem aj nejake logy.
Ma niekto popripade passat BMR 125kw a bol by ochotny urobit log?
Dakujem.
VW Passat Variant 3C 2.0 125kw DPF - off + chip