Climatronic - chybové hlášky

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Superb2.5TDI
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od Superb2.5TDI »

chlapci mam problem vypaluje mi poistku č 5 prestane mi fungovat climatronic... neviete mi povedat co to moze robit ? dik... Superb 2.5 TDI
prka
Aktivista

Re: Climatronic

Příspěvek od prka »

Superb2.5TDI píše:No chlapci nikto nevie?? pocujem ked mam zanutu ventilaciu take tukanie ako keby som mal budik pod palubovou nestretol sa stym nikto??? zakladne nastavenia som spravil nepomohlo to ked si spravim diagnostiku tak chyba je 4FA a sem tam 4F7 ...
Zkus se podívat sem. Také jsem ten problém řešil.
http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... highlight=
Octavia I 1.9TDI 81Kw AHF r.v.2000
Octávia I 1,9TDI ASV r.v. 2003 chip
Superb2.5TDI
Přispěvovatel

Příspěvek od Superb2.5TDI »

diki na to mrknem ale teraz mam problem vypaluje mi poistku c 5 (superb ) a neviem si rady ....poradte co to moze robt ? dik.. diagnostika pise chybu 4f7
ROBOSKODA1
Nováček

snímač vonkajšej teploty

Příspěvek od ROBOSKODA1 »

brli666 píše:Obrázek
Nazdar, nemáš ešte nejaké obrázky ohľadom Climatronicu ?
Mám problém, že mi na Maxidote niekedy prestane ukazovať vonkajšiu teplotu. Na paneli Climatronicu ju zobrazuje vždy. No a zaujímavé je to, že keď som odpojil snímač teploty pod nárazníkom, tak mi na Maxidote aj Climatronicu teplotu zobrazuje. Čiže to bude zapojené na iné čidlo teploty. Potrebujem nejaké foto, kde sú čidla, ako sú zapojené. Nemám ETKU, tak ťa poprosím, ak môžeš - pomôž. Ináč mám Octaviu 1, ale malo by to byť rovnaké. Dik
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“