2.0 TDI BKD - vibrace v tahu
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Vstriky nepodfukujou. Mel jsem to rozdelany, motor ma najeto cca 60tis. Motorem to neni. Co znamena vule na predloze? Kdyz jsem mel dole skrin, tak na mrkvi je lehka vulicka. Napr kdyz radim, lehce to bouchne. Na jednicku to neni moc znat, spis od trojky, cim vyssi kvalt a rychlost tim horsi mi prijde.
Huml píše:jj má rolny, ono by stačilo to s někým projet s VAGem a jestli to podfukuje nebo bude špatnej vstřik by se mělo za jízdy poznat
když je to v tomto stádiu tak nepoznáš

Když jsem řešil tento problém tak diagnostika taky nic nepoznala ve VW řekli vymontovat a otestovat na stolici a bylo jasno.
měl jsi už víko hlavy dole viděl jsem i už zlomený vstřik, který stále fungoval ale dávka nebyla v pořádku, ale to by mělo nepravidelný chod i na volnoběh

podfukující vstřik poznáš, neříkám, že je to jeho problém, ale projet to s diagnostikou, věděl by víc, třeba mu to dělá EGR, na zkoušku to může projet s odpojenýmoctrs píše:Huml píše:jj má rolny, ono by stačilo to s někým projet s VAGem a jestli to podfukuje nebo bude špatnej vstřik by se mělo za jízdy poznat
když je to v tomto stádiu tak nepoznáškdyž to začne cukat i na volnoběh tak pak možná ano.
Když jsem řešil tento problém tak diagnostika taky nic nepoznala ve VW řekli vymontovat a otestovat na stolici a bylo jasno.
měl jsi už víko hlavy dole viděl jsem i už zlomený vstřik, který stále fungoval ale dávka nebyla v pořádku, ale to by mělo nepravidelný chod i na volnoběh
Huml píše:podfukující vstřik poznáš, neříkám, že je to jeho problém, ale projet to s diagnostikou, věděl by víc, třeba mu to dělá EGR, na zkoušku to může projet s odpojenýmoctrs píše:Huml píše:jj má rolny, ono by stačilo to s někým projet s VAGem a jestli to podfukuje nebo bude špatnej vstřik by se mělo za jízdy poznat
když je to v tomto stádiu tak nepoznáškdyž to začne cukat i na volnoběh tak pak možná ano.
nemyslel jsem podfouknutý vstřik ale špatná dávka - přidřený nejde o těsnění a šrouby, ale o vnitřek vstřiku
-
- Nováček