2.0 TDI BKD - vibrace v tahu

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

hamony
Sběrač informací
Odpovědi: 0

Příspěvek od hamony »

Vstriky nepodfukujou. Mel jsem to rozdelany, motor ma najeto cca 60tis. Motorem to neni. Co znamena vule na predloze? Kdyz jsem mel dole skrin, tak na mrkvi je lehka vulicka. Napr kdyz radim, lehce to bouchne. Na jednicku to neni moc znat, spis od trojky, cim vyssi kvalt a rychlost tim horsi mi prijde.
hamony
Sběrač informací

Příspěvek od hamony »

Takze vymenena skrin a porad stejny!!!! Obe poloosy jine... ja uz nevim :)
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

A jak jsi zjistil, že to nedělají vstřiky..?Já jsem je vyndal, žádné očernění v hlavě jsem neviděl , dal jsem nové šrouby a byl pokoj..Ale je pravda, že už při povolování jsem cítil, že je tam problém a byly ohnuté... :)
nepropadat panice...
12skvarka
Aktivista

Příspěvek od 12skvarka »

vačka + hydra
603917329
Huml
Aktivista

Příspěvek od Huml »

na 16V?
hamony
Sběrač informací

Příspěvek od hamony »

Srouby jsou nove. Motor ma 80tis a je z 2008, takze vacky a hydra vylucuju. Bezi na pdcko naprosto tise.
octrs
Sběrač informací

Příspěvek od octrs »

měl jsem stejný problé - vyměn vstřiky - nech je zkontrolovat v bosch servise, taky jsem měnil setrvak poloosy uložení motoru atd nakonec střik jen jeden ani ve škodovce na VAS 5052 na to nepřídeš
Tomas.cz
Aktivista

Příspěvek od Tomas.cz »

BKD má na těhle místech rolny ne?
Huml
Aktivista

Příspěvek od Huml »

jj má rolny, ono by stačilo to s někým projet s VAGem a jestli to podfukuje nebo bude špatnej vstřik by se mělo za jízdy poznat
octrs
Sběrač informací

Příspěvek od octrs »

Huml píše:jj má rolny, ono by stačilo to s někým projet s VAGem a jestli to podfukuje nebo bude špatnej vstřik by se mělo za jízdy poznat

když je to v tomto stádiu tak nepoznáš :? když to začne cukat i na volnoběh tak pak možná ano.

Když jsem řešil tento problém tak diagnostika taky nic nepoznala ve VW řekli vymontovat a otestovat na stolici a bylo jasno.

měl jsi už víko hlavy dole viděl jsem i už zlomený vstřik, který stále fungoval ale dávka nebyla v pořádku, ale to by mělo nepravidelný chod i na volnoběh (wallbash)
hamony
Sběrač informací

Příspěvek od hamony »

Vstriky podfukovat nebudou si myslim (tam je projev trosku jiny, jel jsem s podfukujicimi vstriky), motor se tam daval pred 25tis km a ma najeto 80tis. Davali se novy srouby a utahovalo se na moment. Spis bych to videl na horsi vstrik, auto umi kournout jak cerne tak sedive.
Huml
Aktivista

Příspěvek od Huml »

octrs píše:
Huml píše:jj má rolny, ono by stačilo to s někým projet s VAGem a jestli to podfukuje nebo bude špatnej vstřik by se mělo za jízdy poznat

když je to v tomto stádiu tak nepoznáš :? když to začne cukat i na volnoběh tak pak možná ano.

Když jsem řešil tento problém tak diagnostika taky nic nepoznala ve VW řekli vymontovat a otestovat na stolici a bylo jasno.

měl jsi už víko hlavy dole viděl jsem i už zlomený vstřik, který stále fungoval ale dávka nebyla v pořádku, ale to by mělo nepravidelný chod i na volnoběh (wallbash)
podfukující vstřik poznáš, neříkám, že je to jeho problém, ale projet to s diagnostikou, věděl by víc, třeba mu to dělá EGR, na zkoušku to může projet s odpojeným
octrs
Sběrač informací

Příspěvek od octrs »

Huml píše:
octrs píše:

podfukující vstřik poznáš, neříkám, že je to jeho problém, ale projet to s diagnostikou, věděl by víc, třeba mu to dělá EGR, na zkoušku to může projet s odpojeným

nemyslel jsem podfouknutý vstřik ale špatná dávka - přidřený nejde o těsnění a šrouby, ale o vnitřek vstřiku
pawel 1.9TDI 2.0TDI
Nováček

Příspěvek od pawel 1.9TDI 2.0TDI »

Ani sa nezaoberajte poloosami (LOL) Rok !! JEden celý rok som toto isté riešil v motore 2.0 TDI !!! Sú to trisky !!!
tiko2
Nováček

Příspěvek od tiko2 »

Ahoj, akym sposobom zistim (alebo skontrolujem) striky?? Mam 1.9 PD AVF Tie vybracie mi ukrajuju zo zivota! Vag nepise nic Predzapal v norme0,0 davky v norme . Ja uz naozaj neviem. (wallbash)
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“