pčíčina zatékání do kabiny O1
Moderátoři: šulda, Moderátoři
tak klapku V71 mám v pořádku,protože ve vagu nepíše řj climatroniku chybu a udělal jsem i základní nastavení...navíc při plném větráku po zmačknutí tlačítka vnitřní cirkulace slyším jak vzduch mění směr...to topení se zaměřím,ale je to rv 2004,tak že by už bylo špatné....každopádně voda zbaňky nemizí...ale ten plast pod oknem jsem už několikrát vyndaval a je fakt,že netěsní dobře...ale mám za to,že ten filtr je jakoby ještě víc pod oknem,tak i kdyby podtejkal,dostane se voda do filtru???
Škoda Octavia 3 Combi 1,6 TDi CR 81kw CXXB, r.v. 2017 + Škoda Rapid 1,2 TSi CBZA rv 2013...VCDS MAX, VIS Online, Delphi 2020.23
ano ten plast pokud netěsní teče a takový ten podplastík co je na něm zespodu když je prasklej (nebo si ho nekdo uřízne aby se lépe vyndaval a nandaval) tak teče do filtru. mě tečeke spolujezdci dveřmi ještě jsem neřešil kudy přesně jen je to po větším dešti vidět na gum koberečku že je to od dveří ale auto se mi nemlží tak bych to neviděl na ty dveře u tebe.
přesnou historii nepamatuji.....třebaaaa zetor 25K
Pridam sa aj ja...mne zateka tiez...ale u spolujazdca z pod kastlika....ked dam dole ten molitan tak po tej kovovej liste mi to tecie....ALE: som rozobral kab.filter...bol suchy, aj vsetko okolo filtra...odtoky nie su zanesene....cistim kazdu jesen...okno prasknute nie je...a teraz ako su tie dazde som si vsimol ze tam mam trocha mokro...nie moc..ale uz to tam je...Nejake napady???
O2 Scout 2008 BMM
Někde v nějaké recenzi jsem kdysi dávno četl, že Octavie se obecně hodně zamlžují. Že je to jejich neduh. Já osobně mám zkušenost se 3mi a vždy když pršelo se všechny během pár minut zamlžily. Já mám teď ve své Climatronic, nový filtr a mlží se mi v dešti taky. Ale jelikož jsem opravdu myslel, že je to u Octavie vlastnost, neřešil jsem to. Takže v pořádku to není a někomu z vás se to vůbec nemlží když má vyplou klimu??
Mně se mlží krátá OI odzadu. Vzhledem k tomu, že to je většinou když vezu víc než dva lidi, tak předpokládám, že to bude právě tím, že se vevnitř hodně mluví a vydechuje se tak hodně páry. Jde to od zadního skla přes okna zadních dveří.
To bude ale asi normálka. Předek v rámci možností ok. Když tam vlezu mokrej, tak se mlžim ,takže zapínám klimu. Jinak to bejvá bez problémů.
To bude ale asi normálka. Předek v rámci možností ok. Když tam vlezu mokrej, tak se mlžim ,takže zapínám klimu. Jinak to bejvá bez problémů.
Octavia 1.9 TDI Ambiente 81 kW ASV, r.v. 2002
V minulosti:
Favorit 136L, r.v. 1989, LPG
Felicia 1.3 LXi, r.v. 1997, LPG
Fabia Sedan 1.4 MPi Classic, r.v. 2001, LPG
V minulosti:
Favorit 136L, r.v. 1989, LPG
Felicia 1.3 LXi, r.v. 1997, LPG
Fabia Sedan 1.4 MPi Classic, r.v. 2001, LPG
- martinsidlo
- Aktivista
I když ti teče topení,voda se skoro nestrácí.Já doléval po 40tis km jen 4 deci.Když máš úplně vypnutý topení,tzn.úplně studený vzduch bez klimy,potí se?Malinko otevřeš topení a zapotí se?Pánbůch s tebou,bude to tepení.Práce na 7 hod.
Simson Enduro S 51(70 ccm) ex
Lada 1200 S(1500 ccm) 74 ex
Seat Cordoba Sdi AEY 98 ex
OI Combi TDi ASV 1xxPs,2xxNm,790tis.km brzdy 312 x 280 chlazené
Lada 1200 S(1500 ccm) 74 ex
Seat Cordoba Sdi AEY 98 ex
OI Combi TDi ASV 1xxPs,2xxNm,790tis.km brzdy 312 x 280 chlazené