konec...sorry všem
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
Mozem aj ja poprosit Diki.
jozefpetrovi@azet.sk
jozefpetrovi@azet.sk
-
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
adapter
mel bych taky zajem jamol@seznam.cz na fiaty pouzivam KTS a EUROSCAN
-
- Přispěvovatel
zcenzuroval jsem to dočasně - protože mi email přišel. potud tedy omluva. Ale mám pocit že se honíme za nefunkční chimérou....jinými slovy vag a šmytec....uvidíme co z toho bude 

Naposledy upravil(a) morose dne 01 úno 2007, 13:13, celkem upraveno 1 x.
Nevím o co vám jde ...kdo mi na co skočil??Zájem je jen o informace a ty jsem každému poctivě dodal e-mailem.Takže žádnej podfuk pánové!!!!!¨
Pokud máte zájem napište mi na email krof@seznam.cz
Koukám že tu jsou jen samí moralisté. Nikoho jsem nechtěl nasr,,,štvat ale zájem byl velký strávil jsem psaním celé odpoledne.Tak pokud se vás to někoho tak dotklo tak jak jsem napslal.SORRY!!!
P.S Na svý léta si myslím jsem poctivej chlap!!!!
Pokud máte zájem napište mi na email krof@seznam.cz
Koukám že tu jsou jen samí moralisté. Nikoho jsem nechtěl nasr,,,štvat ale zájem byl velký strávil jsem psaním celé odpoledne.Tak pokud se vás to někoho tak dotklo tak jak jsem napslal.SORRY!!!
P.S Na svý léta si myslím jsem poctivej chlap!!!!
- origoš
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Když jsem tady byl naposled, tak se ten příspěvek jinak jmenoval a i obsah byl úplně jiný. Na to, že máš tři přispěvky a všechny jsi předělal tak, aby nikdo nemohl poznat co tam bylo jsi tu udělal pěknou bramboračku. Jestli si z nás neděláš kozy. Ti co si napsali SZ už určitě mají kouzelný interfejz za pár novejch na multifunkční diagnostiku. Já jsem nepsal protože na píčoviny nereaguju ale teď už jsem to nemohl vydržet. Uvědom si, že sem píšou znalí lidi, jako Huml, Chiptuning, Reesha a další a za tím co řeknou si stojí.
Neškodilo by, kdyby sem někdo napsal, jak jsi ho poučil.
Neškodilo by, kdyby sem někdo napsal, jak jsi ho poučil.