Jaky podvozek ktery bude fungovat na G4
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
karel samek
- Přispěvovatel
-
karel samek
- Přispěvovatel
-
karel samek
- Přispěvovatel
njn nesmí se kombinovat s nekvalitníma tuzingovejma pružinama to je pak tragédie a jaký HR jsi měl pevný nebo štelovák ono podvozek co funguje snížene je 20 a výše takže se nedá rovnat broskev a meloun...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
KONI
Octavia II RS
-
karel samek
- Přispěvovatel
Re: KONI
koni je hodne vporadku podvozek.hlavne ma stelovaci tuhost.RudisTDic píše:A co tento?? ten bude fungovat??
http://speedpro.cz/koni-podvozek-snizen ... -1925.html
mám koni na fiate uno a je to tvrdé jak motokára, je síce pravda, že je to oveľa ľahšie auto ako octa, ale octu takto tvrdú si neviem ani predstaviť.
inak je to kvalitná značka.
bývalka OI, ALH, ex taxík, 433 000, egr+kat off, PP764, GT1749VA, výfuck 63,5mm, FMIC, soft Profituning, 312x25 mm+232x9 mm, TT puky, bilstein B4, jednohmota+HDS, 167 PS/340NM
aktuálne šrotik po k...tovi Seat Alhambra AUY
aktuálne šrotik po k...tovi Seat Alhambra AUY
No já měl TAtechnix a byl jak beton..tak chci něco komfortního,,ale aby to taky odvedlo svou práci..Tak nevím jestli KONI,který je i s pružinama,,nebo HP tlumiče a sériové pružiny.. jinak ten koni má štelovací tuhost..tak právě nevim..puci píše:mám koni na fiate uno a je to tvrdé jak motokára, je síce pravda, že je to oveľa ľahšie auto ako octa, ale octu takto tvrdú si neviem ani predstaviť.
Octavia II RS
RudisTDic píše:No já měl TAtechnix a byl jak beton..tak chci něco komfortního,,ale aby to taky odvedlo svou práci..Tak nevím jestli KONI,který je i s pružinama,,nebo HP tlumiče a sériové pružiny.. jinak ten koni má štelovací tuhost..tak právě nevim..puci píše:mám koni na fiate uno a je to tvrdé jak motokára, je síce pravda, že je to oveľa ľahšie auto ako octa, ale octu takto tvrdú si neviem ani predstaviť.
Resim ted uplne to samy.
varianta 1: HP Tlumice + novy seriovy pruziny
varianta 2: Koni sport sada s pruzinama -35/-35 se stelovanim tuhosti