sviti ABS a ESP po vymene manzet
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- 
				slovacek.milos
- Aktivista
- 
				slovacek.milos
- Aktivista
já myslel to co má v popisu tak jsem ho brnkl v auto kelly a byla tam fotka,dav55 píše:milosi, pokud se nepletu, tak neni napsano o jake auto se jedna, jak vis je je prisroudovano? jeste mi dluzis odpoved na otazku na detail fotky a vymeny zarovky audi, jsi starsi ale zase ocat pocat.
a jak vyměnit žárovku na audi to už nevím u čeho to bylo
dav ale v klídku že bych se s někým chtěl hádat nebo dohadovat a bazárovat na pičovinkách, vytahovat se na mladší to vakt ne normál pokec miloš
s tebou bych si zasel na nekdy na pivo, to neres, zrovna ses namanul a tady se opravuje a nevi se presne co. jinac at se dari.slovacek.milos píše:já myslel to co má v popisu tak jsem ho brnkl v auto kelly a byla tam fotka,dav55 píše:milosi, pokud se nepletu, tak neni napsano o jake auto se jedna, jak vis je je prisroudovano? jeste mi dluzis odpoved na otazku na detail fotky a vymeny zarovky audi, jsi starsi ale zase ocat pocat.
a jak vyměnit žárovku na audi to už nevím u čeho to bylo
dav ale v klídku že bych se s někým chtěl hádat nebo dohadovat a bazárovat na pičovinkách, vytahovat se na mladší to vakt ne normál pokec miloš
Tak uz vim, co je za problem, mezi snimacem a krouzkem, ze ktereho snima ABS jsem mel nejaky bordel a ohoblovalo se cidlo a zlomil ten krouzek ze ktereho snima na kloubu. Musim koupit novy kloub a snimac  Kdyz se dari, tak se dari
 Kdyz se dari, tak se dari 

VW passat 2005, 1.9 TDI PD, 96kW, tiptronic, combi
Skoda Superb 2003, 2.5 TDI, 114kW
						Skoda Superb 2003, 2.5 TDI, 114kW
- 
				slovacek.milos
- Aktivista
s tebou bych si zasel na nekdy na pivo, to neres, zrovna ses namanul a tady se opravuje a nevi se presne co. jinac at se dari.[/quote]
jo v poho já seti ozvu jezdímě na bašku za lídlem pak doleva za střelnici policajtů k vykoupilom na baštici 2O7 pro zboží a mám půl dne času
sedím v autě pul dne jak cyp

jo v poho já seti ozvu jezdímě na bašku za lídlem pak doleva za střelnici policajtů k vykoupilom na baštici 2O7 pro zboží a mám půl dne času
sedím v autě pul dne jak cyp