jojo brzdy mam komplet new,uz sem bezradnej a nevim co stim,asi skusim zitra rozdelat poloosy a kouknout na ten unasec...Biimbo píše:muze byt bordel pod kotoucema a to i zadnima,ty dokazou udelat taky peknej brajgl. Kola jsi kupoval novy? Jestli ne tak doporucuju smirkovym papirem na hobliku(tej podlozce) prejet dosedaci plochu a pak se podivat pod ty kotouce. A cepy mas taky novy?
vybrace volantu od 100 km/h
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Zdar, na tvojom mieste by som siel na tu geometriu. Mal som podobny problem. Do 110-120kmh slo auto bezproblemov ale nad 130kmh uz triaslo volantom a pri 150kmh sa to nedalo vydrzat. Stacilo zaist na geometriu. Povodne cisla neboli nijak moc zle, len mierne mimo toleranciu ale po nastaveni trasenie uplne prestalo.
-
slovacek.milos
- Aktivista
manžeta diferák když to krátkodobě vytočíš se nestane nic,
stalo se když si blb a pořád to přeháníš tak se zadřel u berle diferák,¨
sednu do berle bylo to citit při zatáčení že to diferák nemá, nechal jsem ji do druhého dne a nebylo to ono projel jsem se asi 4O kiláků a ok je omu tak tři roky,
třeba u feldy tam můžeš vytáčet diferák jedno kolo i 17O to je 34O a nic vyzkoušeno
ale nemusíte to nikdo tak dělat bádejte nad pičovinkama do nekonečna
stalo se když si blb a pořád to přeháníš tak se zadřel u berle diferák,¨
sednu do berle bylo to citit při zatáčení že to diferák nemá, nechal jsem ji do druhého dne a nebylo to ono projel jsem se asi 4O kiláků a ok je omu tak tři roky,
třeba u feldy tam můžeš vytáčet diferák jedno kolo i 17O to je 34O a nic vyzkoušeno
ale nemusíte to nikdo tak dělat bádejte nad pičovinkama do nekonečna
a nebo takový krutý řešení, vyhoď poloosy, dej tam jen venkovní klouby z těch starých os třeba,dotáhni ať nezkurvíš ložiska a nech se někým roztáhnout na tu ryhlost kdy ti to vibruje. A budeš vědět hned jestli to je od těhlice dál nebo od převodů k těhlici..boyka píše:jojo brzdy mam komplet new,uz sem bezradnej a nevim co stim,asi skusim zitra rozdelat poloosy a kouknout na ten unasec...Biimbo píše:muze byt bordel pod kotoucema a to i zadnima,ty dokazou udelat taky peknej brajgl. Kola jsi kupoval novy? Jestli ne tak doporucuju smirkovym papirem na hobliku(tej podlozce) prejet dosedaci plochu a pak se podivat pod ty kotouce. A cepy mas taky novy?
Audi A8 3.0 TDI 171kw
Volvo XC90 2.4 D5 136kw Executive
Prodáno:
Volvo S80 2.4 D5 136kw
Audi A8 4.2 MPi V8 Quattro
OII Combi 1.9 TDI BXE 4x4
Allroad 2.5 tdi V6
OI 1.9 TDI
Volvo XC90 2.4 D5 136kw Executive
Prodáno:
Volvo S80 2.4 D5 136kw
Audi A8 4.2 MPi V8 Quattro
OII Combi 1.9 TDI BXE 4x4
Allroad 2.5 tdi V6
OI 1.9 TDI
¨halopici píše:Zdar, na tvojom mieste by som siel na tu geometriu. Mal som podobny problem. Do 110-120kmh slo auto bezproblemov ale nad 130kmh uz triaslo volantom a pri 150kmh sa to nedalo vydrzat. Stacilo zaist na geometriu. Povodne cisla neboli nijak moc zle, len mierne mimo toleranciu ale po nastaveni trasenie uplne prestalo.
ok zitra na tu geo dojdu,a kouknu na ten unasec
dobrej napad,pokud geometrie a unasec nezabere tak mi nic jinyho asi nezbydeBiimbo píše:a nebo takový krutý řešení, vyhoď poloosy, dej tam jen venkovní klouby z těch starých os třeba,dotáhni ať nezkurvíš ložiska a nech se někým roztáhnout na tu ryhlost kdy ti to vibruje. A budeš vědět hned jestli to je od těhlice dál nebo od převodů k těhlici..boyka píše:jojo brzdy mam komplet new,uz sem bezradnej a nevim co stim,asi skusim zitra rozdelat poloosy a kouknout na ten unasec...Biimbo píše:muze byt bordel pod kotoucema a to i zadnima,ty dokazou udelat taky peknej brajgl. Kola jsi kupoval novy? Jestli ne tak doporucuju smirkovym papirem na hobliku(tej podlozce) prejet dosedaci plochu a pak se podivat pod ty kotouce. A cepy mas taky novy?