octa 1 combi koroze 5-tých dveří
Moderátoři: šulda, Moderátoři
V plastu jsou integrovane svetla pro osviceni SPZ, bohuzel to vytvari takove teplo ze se plast krouti. bohuzel plast.lista je primo na lak prisroubovana, sice uvnitr nejake tesneni je, ale jen pro izolaci vniknuti vody, ale ne bohuzel proti treni plastu o karoserii.
Vzdy se jedna o rezaveni nad osvetlenim a v zime si vsimete ze zadni cast auta mate zachumelenou, ale v teto liste vam zarovky vyhrejvaji urcity prostor v liste, ktery tam asi nemel bejt. nebo maximalne to izolovat proti ohrati od zarovek
Vzdy se jedna o rezaveni nad osvetlenim a v zime si vsimete ze zadni cast auta mate zachumelenou, ale v teto liste vam zarovky vyhrejvaji urcity prostor v liste, ktery tam asi nemel bejt. nebo maximalne to izolovat proti ohrati od zarovek
Octavka píše:V plastu jsou integrovane svetla pro osviceni SPZ, bohuzel to vytvari takove teplo ze se plast krouti. bohuzel plast.lista je primo na lak prisroubovana, sice uvnitr nejake tesneni je, ale jen pro izolaci vniknuti vody, ale ne bohuzel proti treni plastu o karoserii.
mám tam ledky a mám zachumelenej celej zadek stejně ..........

OI TDI PD 4x4 COMBI, 312/260, TT, VB,PP 1043,FMIC,HDS,FMH ,HP-sporting,17 SPIDER,D5WSC-TP5, 193/421 PRODÁNO 
T5 TRANSPORTER 1,9PD,
CBR 1000RR
ZAJÍMÁM SE O BUDOUCNOST, PROTOŽE V NÍ HODLÁM STRÁVIT ZBYTEK ŽIVOTA.

T5 TRANSPORTER 1,9PD,
CBR 1000RR
Octavka píše:V plastu jsou integrovane svetla pro osviceni SPZ, bohuzel to vytvari takove teplo ze se plast krouti. bohuzel plast.lista je primo na lak prisroubovana, sice uvnitr nejake tesneni je, ale jen pro izolaci vniknuti vody, ale ne bohuzel proti treni plastu o karoserii.
mám tam ledky a mám zachumelenej celej zadek stejně ..........

OI TDI PD 4x4 COMBI, 312/260, TT, VB,PP 1043,FMIC,HDS,FMH ,HP-sporting,17 SPIDER,D5WSC-TP5, 193/421 PRODÁNO 
T5 TRANSPORTER 1,9PD,
CBR 1000RR

T5 TRANSPORTER 1,9PD,
CBR 1000RR
- martinsidlo
- Aktivista
Tak pánové,těsnění jsem koupil a namontoval na starou lištu.Samo, že jsem musel odřezat uchycení starého těsnění a takové ty malé výstupky at to tam sedne a sedlo to jak do maminy.Perfektní
http://forum.skodahome.cz/topic/90561-t ... ge__st__25

VW Passat 2.0Tdi, OI 1.9 Tdi, OII 4x4 1.9 Tdi
besoun píše:Tak pánové,těsnění jsem koupil a namontoval na starou lištu.Samo, že jsem musel odřezat uchycení starého těsnění a takové ty malé výstupky at to tam sedne a sedlo to jak do maminy.Perfektní![]()
![]()
![]()
Tesneni sem mel doma asi pul roku dnes jsem to vykuchal mikrobruskou jako na fotce a je to na aute.
Octavia combi 1,9 TDI 66kw motor ALH
Chlapci tak to je fajn ze se to da takhle vyresit ja sem to letos v lete opravoval a moc se mi to povedlo(lak)ale listu sem podlepil celou takovym tim cernym lepidlem jak se s tim patlaji svary a chvilku to bylo dobry jenze jak se s tim mlati tak to je zase v pr.. Takze koupim tesnenicko a taky poresim 
Ja to mel takhle :-/

Ja to mel takhle :-/

- martinsidlo
- Aktivista
Chtěl bych se zeptat, objevil jsem korozi kolem toho plastového rámečku na tátovo kombíku (2004) a zajímalo by mě, jestli se to projevuje i liftbacích. Když už bych kupoval faceliftovej rámeček a těsnění, tak si koupím i pro sebe preventivně.
Druhej dotaz je, jestli to je k sehnání v barvě, nebo to musím nechat stříknout. Díky za info.
Druhej dotaz je, jestli to je k sehnání v barvě, nebo to musím nechat stříknout. Díky za info.
Octavia 1.9 TDI Ambiente 81 kW ASV, r.v. 2002
V minulosti:
Favorit 136L, r.v. 1989, LPG
Felicia 1.3 LXi, r.v. 1997, LPG
Fabia Sedan 1.4 MPi Classic, r.v. 2001, LPG
V minulosti:
Favorit 136L, r.v. 1989, LPG
Felicia 1.3 LXi, r.v. 1997, LPG
Fabia Sedan 1.4 MPi Classic, r.v. 2001, LPG
protože kombík se víc potí
a guma jde nandat i na starou lištu i v jednou člověku s dvěma rukama
a guma jde nandat i na starou lištu i v jednou člověku s dvěma rukama
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!