nastartuješ auto motor měřene hodnoty kanal 3,10,11 daš v tabulce pod sebe a vyrazíš daš trojku a 1500 otaček zmačknrš logovaní a plnej plyn do 3500 otaček potom stop soubor s příponou csv se ti uloži do diagnostika -logs a ty ho daš třeba na ulož to a sem daš odkaz a je to
jestli maš N75 ok i hadičky tak regulace turba z ty tabulky je vidět jak přefukuje
leguan píše:nastartuješ auto motor měřene hodnoty kanal 3,10,11 daš v tabulce pod sebe a vyrazíš daš trojku a 1500 otaček zmačknrš logovaní a plnej plyn do 3500 otaček potom stop soubor s příponou csv se ti uloži do diagnostika -logs a ty ho daš třeba na ulož to a sem daš odkaz a je to
jestli maš N75 ok i hadičky tak regulace turba z ty tabulky je vidět jak přefukuje
Mě se uložil jenom soubor csv, který se mi otevřel excelu, ale kde mám najít ten graf. ten se mi zobrazil jen když se zmačknul vag spec.
Škoda Octavia 1.9TDi 81 kw ASV, Ambiente, EGR off
732 278 578
zaleží co si představuješ pod pojmem nehorazny peníz jinak čistim to mosaznym kartačem a acetonem aby to rozpustilo ten bordel a na vypodložení mam udělany valečky
Dobry den, mam uplne stejny problem.Kdyz jedu do kopce tak pri vyssich otackach mi auto padne do nouzaku.turbo mam 1rok stare(cca 20tis) a ventyl N75 po vymene. prilozim vam zde graf a poprosim jestli by jste na to mohli mrknout diky.