Tlumič kmitů řemene
Moderátoři: šulda, Moderátoři
nebudem zakladat novu temu, lebo tato sa tyka trosku aj mna. v lete sme na tomto napinaku vymenili len koliecko, islo to dost rychlo dole, treba si najst vhodnu trubku a pri zhadzovani remena si nou pomoct.
Akurat teraz prichadza taky problem, ze na volnobeh mi nieco zacina zvizdat a zda sa mi ze to moze byt ta struna akoby uz bola oslabena.. po pridani otacok sa piskanie straca. nieje problem v tom ze sme nevymenili cele teleso napinaku? dakujeem
Akurat teraz prichadza taky problem, ze na volnobeh mi nieco zacina zvizdat a zda sa mi ze to moze byt ta struna akoby uz bola oslabena.. po pridani otacok sa piskanie straca. nieje problem v tom ze sme nevymenili cele teleso napinaku? dakujeem
VW POLO VARIANT 1,9 TDI 66KW, Motor AGR, r.v.2000, EGR OFF
Pokud se dává starý napínák, tak je potřeba dát ho, jak jsou ty tři díry na šrouby, do svěráku a vyzkoušet silou vůli v uložení ramena té kladky. Už jsem měl na stole potkaný motor zkrs tuto kladku. Jak byla volnější, tak se trochu vyhla upíchla pl. řemen ten se namotal pod řemenici atd...
Škoda Fabia SDI - Žihadlo Edition
Škoda Superb II 1.8 TSI DSG-7
SuperVAG Comfort VW/PSA 2017
BMW DIS/GT1 v57 /ISTA D
Škoda Superb II 1.8 TSI DSG-7
SuperVAG Comfort VW/PSA 2017
BMW DIS/GT1 v57 /ISTA D
blbost volnoběžka se vymění zvlaštocta8 píše:Tak jsem ještě zjišťoval, jak to vyřešit. Ta volnoběžka je součástí alternátoru a ten prý taky odejde, pokud má auto nad 150tis. Nevím, jak z toho ven. Nyní to narychlo opravím, a volnoběžku asi nechám udělat v lednu. Snad to měsíc vydrží...
Tiguan 2 2.0 tdi
Volnobežku je nejlepší měnit na vyndaném altíku, jinak bych řekl že jí težko povolí. Ten klíč je sice speciální ale nechá se koupit cca za 400. Když už měníš ale vonobežku je vhodné udělat repas altíku at ti to vydrží déle. To co jsi udělal se ti nevyplatí a nemusí to odnést jen napínací kladka ale i altík.
Bugi