Audi A4 1.8T Quattro? Sráč?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Ale prosim tě
Zas bych to s tou opatrností na plyn nepřeháněl
A opakuji to tady stále
Už bych to do auta nechtěl, ale když to je dobře udělaný a je to kvalitní systém, tak se není čeho bát 
Pokud to není vyloženě nepřátelské k motoru jako tuším u Fordů se starým Zetecem (1.6 a 1.
, kde to nezvládaly ventilový sedla 
Ty auta s plynem jedou dobře, žerou cca stejně a jediný nepohodlí je v hledání čerpaček, menším dojezdu a potřebě vyměnit trošku dřív olej

Pokud to není vyloženě nepřátelské k motoru jako tuším u Fordů se starým Zetecem (1.6 a 1.

Ty auta s plynem jedou dobře, žerou cca stejně a jediný nepohodlí je v hledání čerpaček, menším dojezdu a potřebě vyměnit trošku dřív olej

Octavia 1.9 TDI Ambiente 81 kW ASV, r.v. 2002
V minulosti:
Favorit 136L, r.v. 1989, LPG
Felicia 1.3 LXi, r.v. 1997, LPG
Fabia Sedan 1.4 MPi Classic, r.v. 2001, LPG
V minulosti:
Favorit 136L, r.v. 1989, LPG
Felicia 1.3 LXi, r.v. 1997, LPG
Fabia Sedan 1.4 MPi Classic, r.v. 2001, LPG
Mám plyn na R19, při výměně těsnění pod hlavou plyn=dělat ventily, zbytečné - na plyn najeto 200000 a dobré. Pravda je, že jsem kontroloval vůli ventilů a seřizoval. Jinak žiju v domění, že olej se dá vyměňovat min. stejně, ne - li déle, po experimentech se speciálními svíčkami dávám obyč Brisk a OK. Kdybych si dneska vybíral, tak plyn, chce to jediné, pečlivě vybírat montážní organizaci a systém, který si nechám namontovat.
G3 Variant synchro
A co? Spokojenej? Kolik nalítáno odhadem? Nějaký úpravy budou ?Thopr píše:He, tak nakonec je doma Passat B5 TDI 81KW AVG 4x4...

Seat Leon 1.9TDI 100kw - Ukradeno
Audi A4 - FB S764, EGR & KAT OFF, 288 brzdy, jednohmota HDS, FK -40mm, 17" alu, celopolep silver-grey matt
Aktual : Seat Toledo 1.9tdi ASV - zatim jen zakl servis a 17ky
Audi A4 - FB S764, EGR & KAT OFF, 288 brzdy, jednohmota HDS, FK -40mm, 17" alu, celopolep silver-grey matt

Má to 4mm zimní gumy a zatím to jede u nás v horách hodně dobře. Je tam nová náprava a spojka, takže jízda je hodně komfortní. Venkovní stav takový obouchánek.
Odhadem najeto tak 400tkm, ale neřeším to, po technické stránce se zdá býti vše ok.
A úpravy? NE! To auto dostane jen to co se posere a dnes dostal olej + filtry. Tím to končí.
Zapřísáhl jsem se, že je konec vyhazování peněz za byť moje hobby, ale totálně nepodstatné hobby...
Taď na řadu prostě přijdou i jiné věci.
Jen na co si nemůžu zvyknout je to pohodlí a ten prostor.

A úpravy? NE! To auto dostane jen to co se posere a dnes dostal olej + filtry. Tím to končí.

Zapřísáhl jsem se, že je konec vyhazování peněz za byť moje hobby, ale totálně nepodstatné hobby...

Octavia 3 SCOUT 2.0 TDi 4x4, 135KW, DSG, FULL palba a vyroba 9/2020... 

jako že se ti to zdá hodně velký? Nebo jsi byl zvyklej na větší a pohodlnější?Thopr píše:.

Tak ten pocit si dokážu představit
Jinak k těm pneu, podle mě by měli bejt stejné. Aby to nedělalo nějakou neplechu. Ale k tomu ať se vyjídří znalejší. Nikdy jsem čtyrkolku neměl

- jardas cuprak
- Přispěvovatel
těšce pochybuju o tom ze celej ten podvozek je tak vyvazen sylamy zvlast kdys je to 4 kola tak aby se vsechny gumy sjízdely stejne a vubec pokovad se ti dezen sjíždí na jednom kole rovnomerně měl bys byt rad pokovat ne treba jen strany tak na geosku a kdys prostredek tak přehustěno,nebo strany podhusteno jinak souhlas s nogisem