pripojeni hadicky k nadrzi octavia podarilo se zlomit
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Nemusí se aktivovat, jen jsi to zase trochu znásilnil. Musíš na všechno trochu jemněji. Je tam "plíšek", který se pohybuje po plošném spoji a mění odpor. Jak jsi manipuloval s plovákem, tak jsi to asi odehnul. Musíš na to jako na ježka v kleci. Je třeba to rozebrat a ten plíšek označený číslem 7 napružit /nejlépe v teple/. Až to sestavíš tak to proměř Ohmetrem.midar23 píše:Jo a jeste jedna vec.. Plovak jsem vytahnul rozebral, slozil zpátky dratky jak maji byt a ukazatel paliva nefunguje!!!! Musi se nekde aktivovat pres VAG?
Nedivím se, že v takovém mrazu plasty praskají. Zejména když nevíš jak na to a bereš za to velkou silou.

Octavia I 1.9TDI 81Kw AHF r.v.2000
Octávia I 1,9TDI ASV r.v. 2003 chip
Je dobré na na tu sponku nejdříve zatlačit směrem dolů, zmačknout prstama tu pojistku na spodku sponky /jakoby odstávající pásek od té nejširší části příruby/ a pak se snažit ji uvolnit v opačném směru. Jde to opravdu blbě.midar23 píše:Chtel jsem se zeptat jak presne sundat tu sponku?, Zkoušel jsem to a taky jsem ji takle zlomil.. Cim na to jit? Sroubovakem nebo kombinačkama to zmacknout?hansdob píše:MIRDA23 TY JSIS NEULOMIL SOJKU ALE PLOVÁK. ALE MODRÁ JE MYSLÍM VRATKA. tAK SI TO CELÝ VYNDEJ NAVRTEJ TAM VĚTŠÍ DÍRKU A VSAD TAM NA LEPIDLO TRUBIČKU 8MM A NACVAKNI TO TAM.
REHÁK SUNDAVÁ SE TO TAK ŽE NA SPODKU TÉ ČERNE SPONKY JE JEZDEC TAK HO ZMÁČKNEŠ
Octavia I 1.9TDI 81Kw AHF r.v.2000