pripojeni hadicky k nadrzi octavia podarilo se zlomit

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

TDI tech
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od TDI tech »

Si pridem kuknut ako tam tie obrie kliste npchas aby si zmckol tie cuplicky :?
leguan
Aktivista

Příspěvek od leguan »

jo přijd
Tiguan 2 2.0 tdi
midar23
Přispěvovatel

Příspěvek od midar23 »

Jo a jeste jedna vec.. Plovak jsem vytahnul rozebral, slozil zpátky dratky jak maji byt a ukazatel paliva nefunguje!!!! Musi se nekde aktivovat pres VAG?
tommi 81
Přispěvovatel

Příspěvek od tommi 81 »

midar23 píše:Jo a jeste jedna vec.. Plovak jsem vytahnul rozebral, slozil zpátky dratky jak maji byt a ukazatel paliva nefunguje!!!! Musi se nekde aktivovat pres VAG?
Ne. Zkus se podívat jestli nejsou ztvrdlý a ulomený kabely u té svorkovnice.
prka
Aktivista

Příspěvek od prka »

midar23 píše:Jo a jeste jedna vec.. Plovak jsem vytahnul rozebral, slozil zpátky dratky jak maji byt a ukazatel paliva nefunguje!!!! Musi se nekde aktivovat pres VAG?
Nemusí se aktivovat, jen jsi to zase trochu znásilnil. Musíš na všechno trochu jemněji. Je tam "plíšek", který se pohybuje po plošném spoji a mění odpor. Jak jsi manipuloval s plovákem, tak jsi to asi odehnul. Musíš na to jako na ježka v kleci. Je třeba to rozebrat a ten plíšek označený číslem 7 napružit /nejlépe v teple/. Až to sestavíš tak to proměř Ohmetrem.
Nedivím se, že v takovém mrazu plasty praskají. Zejména když nevíš jak na to a bereš za to velkou silou.Obrázek
Octavia I 1.9TDI 81Kw AHF r.v.2000
Octávia I 1,9TDI ASV r.v. 2003 chip
prka
Aktivista

Příspěvek od prka »

midar23 píše:
hansdob píše:MIRDA23 TY JSIS NEULOMIL SOJKU ALE PLOVÁK. ALE MODRÁ JE MYSLÍM VRATKA. tAK SI TO CELÝ VYNDEJ NAVRTEJ TAM VĚTŠÍ DÍRKU A VSAD TAM NA LEPIDLO TRUBIČKU 8MM A NACVAKNI TO TAM.

REHÁK SUNDAVÁ SE TO TAK ŽE NA SPODKU TÉ ČERNE SPONKY JE JEZDEC TAK HO ZMÁČKNEŠ
Chtel jsem se zeptat jak presne sundat tu sponku?, Zkoušel jsem to a taky jsem ji takle zlomil.. Cim na to jit? Sroubovakem nebo kombinačkama to zmacknout?
Je dobré na na tu sponku nejdříve zatlačit směrem dolů, zmačknout prstama tu pojistku na spodku sponky /jakoby odstávající pásek od té nejširší části příruby/ a pak se snažit ji uvolnit v opačném směru. Jde to opravdu blbě.
Octavia I 1.9TDI 81Kw AHF r.v.2000
Octávia I 1,9TDI ASV r.v. 2003 chip
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“