27. a 28. dubna. Tuning show na Czech Ringu v Hradci Králové

akce a srazy dieselpoweráků

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
JasteR
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od JasteR »

To abys tam dal rovnou 14tku hlavu (noteeth)

..:: Octavia vRS TDI - 210HP @ 476Nm NA PRODEJ !!!
..:: Leon Cupra4 TDI - 270HP @ 580Nm

Obrázek
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

Brouk píše:asi budu na hranici moznosti rotakcy (LOL)
Seriove mozna, ale jinak asi ne ;)
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
Brouk
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Brouk »

tak nejedu :( neco se odehralo jeste v cerpadle , nejde nastavit predstrik , porad je moc :( zitra se bude delat .
Radek156
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Radek156 »

Po cestě do HK mi prdla řemenice jsem OFF :( Cestou zpátky kolem 11hod jsem potkával u Ždírce nad Doubravou stříbrnou Fabi JH co jí vídám na sprintech.
:kol1: Obrázek Pobočka CZ - Havlíčkův Brod Alfa 156 320HP@650Nm Úprava vstřiků byObrázek
_____
moucha
Přispěvovatel

Příspěvek od moucha »

Radek156 píše:Po cestě do HK mi prdla řemenice jsem OFF :( Cestou zpátky kolem 11hod jsem potkával u Ždírce nad Doubravou stříbrnou Fabi JH co jí vídám na sprintech.
To jsem byl já, dojel sem tam, akce hrozná. Organizace nefungovala, volné sprinty nebyly vůbec a měřená jenom jedna jízda.
Fabia ATD 74kW Powered by MoraviaTuning
Traker
Přispěvovatel

Příspěvek od Traker »

moucha píše:
Radek156 píše:Po cestě do HK mi prdla řemenice jsem OFF :( Cestou zpátky kolem 11hod jsem potkával u Ždírce nad Doubravou stříbrnou Fabi JH co jí vídám na sprintech.
To jsem byl já, dojel sem tam, akce hrozná. Organizace nefungovala, volné sprinty nebyly vůbec a měřená jenom jedna jízda.
No to si děláš prdel (rofl) to jsou magoři!!! Magoři styďte se!!! to kdyby všihni věděli co tam je plánované,tak tam nikdo nepřijede :P
VW Golf IV 1.9,race 520,12mm hlava,hybrid turbo+chip MV,sání ARL,FMIC,,jednohmota spojka VR6,výfuk 60mm.MAHA 220PS

Seat Leon Cupra 1.9 ARL 4x4,GTB2264VK,Firad 80%.vyfuk 60mm,FMIC,soft MV

VW Golf VI,2.0 TDI GTD-125kw.úprava profituning--209PS
Radek156
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Radek156 »

moucha píše:
Takže jsem o moc nepřišel. To jsem si od Hradce sliboval, že byto mohlo být fajn. Jaká byla účast nafty na sprintech ? Nějaké výsledky už jsou ?
:kol1: Obrázek Pobočka CZ - Havlíčkův Brod Alfa 156 320HP@650Nm Úprava vstřiků byObrázek
_____
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

... a v noci predpokladam ozrale Polaky jezdici rychle. No, vidim, ze jsem investoval cas spravne.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
nejsem-naivka
Přispěvovatel

Příspěvek od nejsem-naivka »

Tak to byl nejhorší sraz co jsem zažil. Ta organizace byla masochistická (LOL) dvě hodiny jsem čekal na jednu "měřenou" jízdu-frajerka mávla praporkem a už jsem jel do cíle protnout fotobuňku a pak další čtyři hodiny na vyhlášení. Jediný pozitivum byl výběr kočiček od Autosport-tuningu, jedna hezčí než druhá. Jinak jsem vyhlížel Foresta a nedočkal jsem se. Jsem tě chtěl pozvat na lagoše s česnekem ;)
:-@
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

@Zizala: takovy srajdy uz nejim, spis bych cekal, ze dovezes neco jinyho ;) ... ale i tak, uz jsem psal ... do HK jsem prijel po 17. hodine, informoval jsem o tom s prestihem

Jim
Site Admin

Příspěvek od Jim »

Má někdo kompletní výsledky spritnů? Díky :)

Jinak k akci se radši ani nebudu vyjadřovat, snad jen to, že mě tam viděli naposledy :x
Fabia RS - 274PS, 578N.m. - DIESELPOWER - EX
BMW 335Cd - 368PS, 790Nm - DIESELPOWER - EX
Lexus GS300
Obrázek
nejsem-naivka
Přispěvovatel

A já po šestý odjel, no neva, tak příště ;)
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

@Zizala: va, ale stejne jsem mel hned uz dojednane setkani s jinym ucastnikem srazu. Navic, necetl jsem zpravu od tebe, ze bys jel

HANZTD
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HANZTD »

GRATULACE UMÍSTĚNÝM A DÁLE ZŮČASTNĚNÝM ,,, JINAK NEMAM CO K HRADCI ŘÍCT .....
TOTALNÍ LAIK 774634483 hanzoctavia@seznam.cz
OI r.v 97 1,9TDÍ SEDAN AGR 4X4 JÁ,TDIfun,TDIgarage 290HP 510NM
T5 r.v 04 1,9TDÍ L0ONG AXB 2X4 JÁ,TDIfun,TDIgarage 172HP 387NM
S2 r.v 11 2,0TDí COMB CFGB 4X4 ....,TDIfun, 200HP 427NM
nejsem-naivka
Přispěvovatel

ty jsi tak skromný, se pochlub nééé :D
Odpovědět

Zpět na „Akce/Srazy“