Pokial to mas 5q tak v pohode, ked mas 6q tak si priprav 1500€martin130lr píše:Jde dát jednohmotu i na Passata B5.5 1,9 TDi/PD 96kW, r.v. 2001?
Výměna dvouhmotového setrváku za jednohmotu
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Ahoj, jsem tu novej a myslim, ze mi tu urcite poradite. Mam Seat Toledo 1L s motorem 1.9TDi, 81kW, AFN a rad bych pred chipovanim posilil spojku.
Je mozny dat jen pritlacak z VR6 na preoblozenou lamelu z AFN a setrvak AFN? Vim, ze osvedceny recept je setrvak 1Z, lamela 1Z a pritlacak VR6, jen se ptam na alternativu.
Dik za rady.
Je mozny dat jen pritlacak z VR6 na preoblozenou lamelu z AFN a setrvak AFN? Vim, ze osvedceny recept je setrvak 1Z, lamela 1Z a pritlacak VR6, jen se ptam na alternativu.
Dik za rady.
ditaz na výměnu
Lidičky šikovný mam dotaz začíná mi klouzat spojka motor 66kw ALH 2001 Octa
- dvouhmota
najedu ročně 50tisíc takže přemýšlím o přechod na jednohmotu, navíc mam od Dieselpower dělané trysky a až pořídím novou turbínu tak půjdu i do čipu ale to je ještě čas - asi i z důvodu dalšího zvyšování výkonu by ta jednohmota byla myslím lépe.
Kolik za to dám materiál + práce a případně kdo si na to troufne
??
díky moc za odpověď
- dvouhmota
najedu ročně 50tisíc takže přemýšlím o přechod na jednohmotu, navíc mam od Dieselpower dělané trysky a až pořídím novou turbínu tak půjdu i do čipu ale to je ještě čas - asi i z důvodu dalšího zvyšování výkonu by ta jednohmota byla myslím lépe.
Kolik za to dám materiál + práce a případně kdo si na to troufne
díky moc za odpověď