Jak kdo vaříte MEŘO,EEŘO atd.
Moderátoři: šulda, radluk, Moderátoři
-
- Aktivista
-
- Aktivista
zdravim vospolok.
tak dnes som skusil aj ja uvarit MERO. tu su nejake obrazky co z toho vyslo
prve umyvanie vodou

druhe umyvanie vodou

tretie umyvanie vodou

mero po vyprani vodou

hotova bionafta po druhom prevareni

tak som probnul pol litra tohto zazraku v aute a vsetko vpohode, ale bolo to zriedene asi z 5 litrami nafty...
tak dnes som skusil aj ja uvarit MERO. tu su nejake obrazky co z toho vyslo

prve umyvanie vodou

druhe umyvanie vodou

tretie umyvanie vodou

mero po vyprani vodou

hotova bionafta po druhom prevareni

tak som probnul pol litra tohto zazraku v aute a vsetko vpohode, ale bolo to zriedene asi z 5 litrami nafty...

EKOCar B100
#1:Octavia Combi '99 Black magic, AHF, EGRoff, TT-puky, 13000lm light.
#2:Octavia '97, modra metaliza, AGR,EGRoff,MAFoff
Koukám jako blázen jak váříte Meřo.
Aj vám zavidím přísun použitého oleje z kuchyní.Já jsem napsal email snad všem restauracím v okresu zlín a žádný mi nic nedá a ani neprodá-jedni už mají firmu co to od nich vykupuje druzí zase mají dodavatele a zároven od nich vybírá ten starý olej...No hrůza jak kdybych chtěl po nich přístup k jejich účtu v bance.... 

zdravim vospolok.
tak dnes som skusil aj ja uvarit MERO. tu su nejake obrazky co z toho vyslo Smile
prve umyvanie vodou
jestlipak jsi dal do vody drobet octa abys dereagoval louh?
to koil
zkus do hospod zajet osobně s kyblíkem, kuchaři se toho obvykle rádi zbaví firma nefirma. Provozní, nebo majitelé, tě budou po mailu považovat za provokatéra z inspekce. A hlavně neříkej že na to chceš jezdit, nebo zavolají Chocholouška.
DmX
tak dnes som skusil aj ja uvarit MERO. tu su nejake obrazky co z toho vyslo Smile
prve umyvanie vodou
to koil
zkus do hospod zajet osobně s kyblíkem, kuchaři se toho obvykle rádi zbaví firma nefirma. Provozní, nebo majitelé, tě budou po mailu považovat za provokatéra z inspekce. A hlavně neříkej že na to chceš jezdit, nebo zavolají Chocholouška.
DmX
Nalej a uvidíš
[quote="divermax"]zdravim vospolok.
prve umyvanie vodou
nie, ocot som nedaval, verim ze po 48 hodinach je uz reakcia ukoncena. ale diky za radu, uz som cital ze je dobre tam naliat poldecak toho octu.
prve umyvanie vodou
nie, ocot som nedaval, verim ze po 48 hodinach je uz reakcia ukoncena. ale diky za radu, uz som cital ze je dobre tam naliat poldecak toho octu.
EKOCar B100
djpeto píše:Zkus destovkudivermax píše:zdravim vospolok.
prve umyvanie vodou
nie, ocot som nedaval, verim ze po 48 hodinach je uz reakcia ukoncena. ale diky za radu, uz som cital ze je dobre tam naliat poldecak toho octu.(je to destilka a vetsinou i mirne kysela), lepsi jak tam nalevat ocet, destovka je zadara.
radluk píše:heh, to je dobry postrehdjpeto píše:Zkus destovkudivermax píše:zdravim vospolok.
prve umyvanie vodou
nie, ocot som nedaval, verim ze po 48 hodinach je uz reakcia ukoncena. ale diky za radu, uz som cital ze je dobre tam naliat poldecak toho octu.(je to destilka a vetsinou i mirne kysela), lepsi jak tam nalevat ocet, destovka je zadara.
robil som to z vodou zo studne
dik za radu.
EKOCar B100
http://biopaliva.webgarden.cz/emulzni-motorova-naftapeopleman píše:A už jste někdo zkoušel přidávat do mastných paliv vodu?Já jo,ale jsem teprv na začátku...
http://oleje.cz/forum/viewtopic.php?t=2 ... 97088e0ba6
případně
http://www.google.cz/search?aq=f&source ... 3%AD+nafta
nemám žádnou kárku na naftu...
mne sa to moc nepaci, voda v nafte. ked bude mrznut, molekuly vody zamrznu a ucpu ti palivovy filter, jedine ze by si ho mal vyhrievany. toto by som asi neriskovalPetr H. píše:http://biopaliva.webgarden.cz/emulzni-motorova-naftapeopleman píše:A už jste někdo zkoušel přidávat do mastných paliv vodu?Já jo,ale jsem teprv na začátku...
http://oleje.cz/forum/viewtopic.php?t=2 ... 97088e0ba6
případně
http://www.google.cz/search?aq=f&source ... 3%AD+nafta

Petr H. dik

EKOCar B100
Docela by me zajimalo, z ceho se vyrabi slavne MERO, ktere se cepuje u Unicornu atp.
Dle zbarveni to vypada, ze se vyrabi z odpadnich oleju, minimalne jsou ve vetsim mnozstvim pritomny. Z nepouzitych tezko
Uplne vidim cestu oleje vykoupeneho (v tom lepsim pripade) firmou na likvidaci oleju do rafinerky na MERO za dvojnasobnou cenu
Dle zbarveni to vypada, ze se vyrabi z odpadnich oleju, minimalne jsou ve vetsim mnozstvim pritomny. Z nepouzitych tezko

Uplne vidim cestu oleje vykoupeneho (v tom lepsim pripade) firmou na likvidaci oleju do rafinerky na MERO za dvojnasobnou cenu