Studene zimni starty PD. Lze to opravdu vyresit???
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Tak pánové pan Huml měl opět pravdu.nedalo mi to s těma 22 tlakama a zkusil jsem 2 o dost dražšíma měřákama a ten dražší(8tis.) na konec tlaky 28,28,5,28,5,28 hodnoty při záběhu a vlažnej motor tak spokojenost!
jinak ještě jsem měřil jednym a ten ukázal tlaky 32(4tis.měřák)
takže bych všem těm budíkům moc nevěřil a jestli někdo píše tlaky 34 atd tak se mi to zdá jako blbost.co měřák to ůdaj jinde.... 

SEAT LEON FR ARL TDIFUN 271PS/521NM ,EGR,KAT OFF,MAF OFF,HDS,SACHS PERFORMACE,HP Sporting,BRZDY 330x30 4píst\288x22,WEBASTO R+,"R" komplet paket,sedáky RECARO 4(polokůže),...takže vlastně naftový Rko 
Daily-T4 mulťák acv

Daily-T4 mulťák acv
starty
Zdarec ttak po precteni tohoto tematu sem se odhodlal k vymene zhavicu 24mm za 29mm a dnes rano kdy bylo -8 start na drc takze parada,jeste me ale sere cvakani hider po startu nez se zaplni olejem.Premislim jestly by nepomohla vymena nosniku olejoveho filtru s chladicem.
VW 1.9 TDI PD AJM 85KW
VW 1.9 TDI PD AJM 85KW
starty
Pouzivam 5W30 VA od schelu
Cvaka to par sekund po startu.Jinak hydra sou nova maj neco kolem 20000km nalitano jelikoz sem delal GO mmotoru ale pouzil jsem pro ATD
Jen me to zajima protoze kdyz posloucham jiny PD po ranim studenem startu tak tento problem neslysim.
Cvaka to par sekund po startu.Jinak hydra sou nova maj neco kolem 20000km nalitano jelikoz sem delal GO mmotoru ale pouzil jsem pro ATD
Jen me to zajima protoze kdyz posloucham jiny PD po ranim studenem startu tak tento problem neslysim.
zkusil bych 5w-40 .stejnej problem jsme řešily u ASZ s 5w-30 to cvakalo,tak jse dalo od Valvoline 5w-40 a bylo po problému... 

SEAT LEON FR ARL TDIFUN 271PS/521NM ,EGR,KAT OFF,MAF OFF,HDS,SACHS PERFORMACE,HP Sporting,BRZDY 330x30 4píst\288x22,WEBASTO R+,"R" komplet paket,sedáky RECARO 4(polokůže),...takže vlastně naftový Rko 
Daily-T4 mulťák acv

Daily-T4 mulťák acv