tak dneska vyskouseno dve diody BAV 21 NA alhambre tdi pd 85kw AUY rv EGR funkcni 2003 konektor zcela odpojen mozna by to chtelo zapojit teplotni čidlo. takze dve diody za sebou pri rozjezdu jakoby kucka ale jen malinko ale dost koure sice to jede dobre ale ten ale toho koure je fakt moc. zitra zaslepim EGR ventil a pridam jeste jednu diodu. taky kouknu kolik si dosadila RJ misto vahy za hodnotu. pak skusim pridat jeste jednu a uvidim co ten kouř
ALHAMBRA RV03 PRODANA Citroen Jumper 1.9 d delnik a Sharan rv 2005 4 motion vstriky ALka upraveny soft ŽATEC
tak dneska vyskouseno dve diody BAV 21 NA alhambre tdi pd 85kw AUY rv 2003 EGR funkcni mozna proto ten kouř konektor zcela odpojen mozna by to chtelo zapojit teplotni čidlo. takze dve diody za sebou pri rozjezdu jakoby kucka ale jen malinko ale dost koure sice to jede dobre ale ten ale toho koure je fakt moc. zitra zaslepim EGR ventil a pridam jeste jednu diodu. taky kouknu kolik si dosadila RJ misto vahy za hodnotu. pak skusim pridat jeste jednu a uvidim co ten kouř
ALHAMBRA RV03 PRODANA Citroen Jumper 1.9 d delnik a Sharan rv 2005 4 motion vstriky ALka upraveny soft ŽATEC
Já jsem dnes implantoval taky BAV21 místo jiné,s kterou to jelo taky pěkně,ale teď to jede o poznání lépe..i zátah je znát..tak jsem jí hned fláknul kámošovi do 1Z a změna je taky znát a to má váhu ok,,dávala do 4tis ot. 850mg..takže ta dioda je supr..ještě musim na VAG kouknout kolik to dává teď..jinak ještě mám 18 diod
RudisTDic píše:tak dej potom vědět kolik to dává..
skuska s diodou BAV21 , po otacky ccca 2200 isiel motor hladko , potom akoby "vyplo" turbo a zasa az zaplo pri cca 2800 otackach, teda zmieneny rozsah ako SDi , tak som to dal spat na klasiku s vahou
RudisTDic píše:tak dej potom vědět kolik to dává..
skuska s diodou BAV21 , po otacky ccca 2200 isiel motor hladko , potom akoby "vyplo" turbo a zasa az zaplo pri cca 2800 otackach, teda zmieneny rozsah ako SDi , tak som to dal spat na klasiku s vahou
A dal jsi jí správně?? Já jí prvně taky otočil...jinak mi to s ní jede moc hezky..teď jdu ladit něco jinýho..
v golfu III ALE mi totálně odešla váhá tak už měsíc jezdim s diodou BAV21 a žádnej problém, jen jak píšete když dám třeba na dvojkou podlahu v 1500ot tak to lehce zakouří, a to mi vůbec nevadí protože to běžně nedělám hondota ve VAG 849mg ...
dnes som spojil prijemne s uzitocnym a zaslepil som EGR a odstavil MAF pomocou BAV 21, auto ine krasne, v nizkych otackach lepsie ako s vahou a to ju mam OK.
Nemam tavnu pistol na plastove tycinky,tak som pouzil vosk...
katany píše:v golfu III ALE mi totálně odešla váhá tak už měsíc jezdim s diodou BAV21 a žádnej problém, jen jak píšete když dám třeba na dvojkou podlahu v 1500ot tak to lehce zakouří, a to mi vůbec nevadí protože to běžně nedělám hondota ve VAG 849mg ...
To ti ukazuje nějak málo ne?? Mě od volnoběhu až do červených ukazuje 1270mg..