Škoda Fabia RS - pomalým tempem k cíli

Tato sekce slouží k prezentaci vozů členů tohota fóra.

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Ondras83
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od Ondras83 »

skoda...ja uz ale psal, jestli ty finance do toho vlozeny jsou k necemu ;) ja uz to mam totiz 2x zasebou - nastesti vzdy proplaceno od pojistovny, protoze to ani jednou nebyla moje vina...proto ted mam, to co mma, ale obcas me taky svrbej ruce neco s tim udelat :D

kdyby jsi pak mel nejaky fotky treba?...moje RSo dopadlo nejak takhle: http://img2.rajce.idnes.cz/d0202/8/8358 ... .jpg?ver=2
felda 1,3 72 koní ;-)..ex
OI 1,9TDI 66kW ALH>mrtvá
OI 2,0MPI LPG - top stav - prodano
favo 64kw
Fabia RS ASZ - KO - duchodce z vedlejsi
OI 1,9TDI ASV LaK
OII 2,0TDI CEGA RS
vynecht
Přispěvovatel

Škoda Fabia RS - pomalým tempem k cíli

Příspěvek od vynecht »

" Škoda Fabia RS - pomalým tempem k cíli". Škoda že jsi to k cíli vzal rychlým tempem..
Montáž, úpravy a repase nezávislého topení Eberspächer, Webasto (předělání příhřevů spouštění na dálkové ovládání nebo mobil)

Sharan 215/460, Octavia 190/460

Výstavba a rekonstrukce interiérů http://www.neza-interiery.cz/
Ruller
Přispěvovatel

Příspěvek od Ruller »

taky sem do toho cpal a sestrelil mě mokrej řidičák. nebyt kámoše tak nejezdím. Zasr**í vykupovači vraků (wallbash)
FRS chip, 312/256,HDS renovak,tlumice Bc racing ,potahy MAD, maxidot PRODANO do SK
F2 tdi
tantor-bn
Přispěvovatel

Příspěvek od tantor-bn »

kamo je mi velmi luto ze sa ti toto stalo...vidiet ze auto si si udrziaval...a potom toto. ako sa to stalo?
Cupra TDI
favo
blázen

Příspěvek od favo »

Tholisy Ty vole Ty taky ? :o
Asi blbá otázka jako u mě tenkrát, ale máš to pojištěný ?
T-ROC 2.0 TSI 4Motion
Golf IV 1.9 TDi ASZ
tholis
Přispěvovatel

Příspěvek od tholis »

favo: ja taky a dle meho se mi stalo nachlup to same...ano mel.
favo
blázen

Příspěvek od favo »

Tak to je na prd, já zadkem ty předkem, si tak říkám proč se tohle nestane, když už se to má stát, ještě dřív než do toho člověk nasype nesmyslný prachy.
Možná předčasná otázka, ale už víš co bude dál ?
Já to měl celkem jasný a zachraňoval jsem něco co dle mého dnešního názoru nemělo cenu a prachy jsem měl raději nasypat do novějšího povozu, nebo minimálně jiného.
T-ROC 2.0 TSI 4Motion
Golf IV 1.9 TDi ASZ
tholis
Přispěvovatel

Příspěvek od tholis »

Favo: auto nema smysl zachranovat.. Takze jde na dily... Uvidime co pojistovna..Rad bych rs octavku mk2.
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

Nechci bejt za moudrýho ale pro příště by bylo lepší předvídat a jezdit s určitou rezervou taky jsem se už točil ale 2x ze 3 příhod jsem to ustál a vždy to bylo mojí vinou a vlivem byla rychlost a mokro,naštěstí jsem políbil svodidla pravým předním a zadním rohem až při druhý rotaci když už jsem neměl rychlost a to mě prdel předběhla jen v 80 na Spořilovský z kopce v prostředním pruhu a v odpoledním provozu takže klika že jsem zkurvil jen svoje auto ale rukama jsem motal zdatně...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
favo
blázen

Příspěvek od favo »

Já měl hlubokou břečku rozježděnýho mokrýho sněhu v jednom pruhu. Předek se chytil zadek ne a moje ruce na kormidle to neukočírovaly. Prdel se napíchla na začátek svodidel a bylo vymalováno.
Jen jsem vylezl z auta, tak projeli dva vozy silničářů za sebou.

http://img14.rajce.idnes.cz/d1402/7/762 ... .jpg?ver=2
http://img14.rajce.idnes.cz/d1402/7/762 ... .jpg?ver=2
T-ROC 2.0 TSI 4Motion
Golf IV 1.9 TDi ASZ
Přispěvovatel

Příspěvek od R@ZOR »

tholis píše:Smyk a náraz do paty betonového základu mostu. nikdo krom mě nezraněn.
Jsi ok? Auta skoda, ale jsou to jen plechy. ;-)
tholis
Přispěvovatel

Příspěvek od tholis »

Razor: V tydnu mi vyndaly stehy a cekam kdy mi daji kyps.. V ruce mam do konce zivota desticku.

Auto je rozebrany na prvocinitele a prodavam je..
vynecht
Přispěvovatel

Příspěvek od vynecht »

tholis píše: V ruce mam do konce zivota desticku..
Tak příště opatrněji , aby to nebyla nějaká krátkodobá záležitost
Montáž, úpravy a repase nezávislého topení Eberspächer, Webasto (předělání příhřevů spouštění na dálkové ovládání nebo mobil)

Sharan 215/460, Octavia 190/460

Výstavba a rekonstrukce interiérů http://www.neza-interiery.cz/
favo
blázen

Příspěvek od favo »

tholis píše:........
V ruce mam do konce zivota desticku.
Doufám že moc často nelétáš.
Blbý fór já vím, ale zrovna jsem si vzpoměl jak mě na letišti v Anglii vyzuli i z bot, protože jsem měl podrážku vystuženou ocelovým páskem. :? :D :D :D
Holt boty od šikmookých, od té doby jsem si u nich už nic nekoupil.
T-ROC 2.0 TSI 4Motion
Golf IV 1.9 TDi ASZ
Přispěvovatel

Příspěvek od matooo »

Ladas píše:Nechci bejt za moudrýho ale pro příště by bylo lepší předvídat a jezdit s určitou rezervou taky jsem se už točil ale 2x ze 3 příhod jsem to ustál a vždy to bylo mojí vinou a vlivem byla rychlost a mokro,naštěstí jsem políbil svodidla pravým předním a zadním rohem až při druhý rotaci když už jsem neměl rychlost a to mě prdel předběhla jen v 80 na Spořilovský z kopce v prostředním pruhu a v odpoledním provozu takže klika že jsem zkurvil jen svoje auto ale rukama jsem motal zdatně...
velka skoda auticko bolo krasne podla mojho vkusu uplne na 100%

a taktiez musim s ladasom suhlasit
(stalo sa mi nieco podobne nastastie som nesiel svojim autom)
k nehode moze prispiet technicky stav auta (to ktore som riadil tak malo dost zjazdene pneu!!! co sa mi aj stalo osudnym)
a taktiez medziclanok medzi sedadlom pedalmi a volantom osobne som siel este aj pomaly do 60km / h a zadok ma predbehol a uz som len zacuval do zvodidiel skoda da sa povedat minimalna novy naraznik cuvacie svetlo v narazniku a oprava kufrovych dveri na spodnom rochu mali preliaceninu asi 3 cm2 - auto ostalo plne pojazdne kufrove dvere sa dali otvarat aj zatvarat, na jednej strane trebalo prilepit paskou listu ktora uz nedrzala v narazniku mala odlomeny drziak
ale samozrejme ze vina bola na mojej strane v prvom rade nesadam viac do auta ktoreho technicky stav nieje 100% a ked je mokro proste davam pozor a radsej idem pomaly aj napriek tomu ze mam auto havarijne poistene :D
Odpovědět

Zpět na „Vozy členů fóra“